Bohužel to zůstalo bez povšimnutí. Stále to ještě někomu nejde, přece jen se ještě všichni nevystřídali.
žárovky - info v 1. príspevku
- Martin41
- Pokročilý

Žárovky
No konečně. Nahodil jsem to "do placu" s tím, že snad už zastavím to mlácení prázdné slámy (stále dokola to nejde a nejde-už se všichni vystřídali) a brblání na "soudruhy od Forda". Kde se světlomety dělají je přece všeobec. známo.
Bohužel to zůstalo bez povšimnutí. Stále to ještě někomu nejde, přece jen se ještě všichni nevystřídali.

- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Žárovky
Včera jsem couval s autem na neosvětleném placu,jen vzdálená lampa.A zjistil jsem,že vidim pěkný kulový.Ve zpátečce je 21W žárovka,že?Nedával jste si tam někdo silnější,když už máme jen jednu?
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: žÁROVKY
Fakt ne?Hmm,tak upravovat to nebudu.Jen sem si včera fakt připadal jak v autoškole.Nemám vyhřejvaný zpětný zrcátka,takže sem měl kapky na oknech,na zrcátkách,zadní okno zasraný totálně a nic.Tak sem pořád otvíral dveře a vylejzal koukat.... 
- Martin41
- Pokročilý

Žárovky
Nebo couvák přidat někam pod nárazník, jestli by Ti to stálo zato.
Někdo tady myslím v galerii měl namontovaný levý couvák (na levé straně, takže dva) existuje pro levostrané provedení. Snad by ve Visteonu byly.
Někdo tady myslím v galerii měl namontovaný levý couvák (na levé straně, takže dva) existuje pro levostrané provedení. Snad by ve Visteonu byly.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: žárovky
Tak dávat tam opičárnu(nic proti opicakovi
)jako tu hranatou couvačku nechci.Pelene,pravda.Zasraný to bylo,ale moc světla opravdu nedává.Druhou couvačku bych dokázal dát z té levostranné verze,ale zase bych přišel o mlhovku a do toho nejdu.To radši budu v těchto situacáích 100 vystupovat.Ona je jedna i na kombi,že?Škoda,že teda není silnější žárovka 
- meda_
- Nováček

PePe_tdci píše:meda_: nehodil bys sem prosím fotku jak to svítí na autě?
Já bych chtěl Osram Night breaker, ale prý maj dost malou výdrž, takže bych k tomu koupil i světla pro denní svícení.. Asi budu muset napsat ježíškovi..
Btw. má někdo Night Breaker? Chtěl bych vidět fotku s pohledem s auta kdyby to šlo.. děkujuuu (snad už to tu není, nečet jsem to celý, tak se kdyžtak předem omlouvám)
- Přílohy
-
- P1010543.JPG (18.8 KiB) Zobrazeno 564 x

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: