Příspěvek
od enjoy » 30.07.2014 20:00
Těžko můžu popsat něco, čemu sám dobře nerozumím..
Byl to člověk, kterému jsem rok dodával díly, takže to nebyl úplně cizí člověk a dá se asi i říct, že pro moje auto tenkrát udělal i věci, které by třeba každému neudělal. Je docela dobře možné, že jinak to v servisech funguje tak, že sundají, nandají a nazdar.
Už třeba to, že originál kotouče byly chycené ještě šroubem, mimo štefty, který musel uvolňovat úderovým šroubovákem (v této fázi bych já skončil, kdybych si to dělal sám), potom používal nějaká maziva, která jsem ani neznal atd..ošetřil mi brzdiče, pístky atd.. když už nic, alespoň to komplet odborně zkontroloval.. můžu klidně říct, že bych si to teoreticky dokázal udělat sám, ale je to jako v kadeřnictví.. objet si hlavu strojkem umí každý, tak proč za to platit kadeřnici.. že pak člověk vypadá jako trotl je jedno, bylo to zadarmo.. nevím, jak jinak bych to vysvětlil, chápu, že lidi, kteří si brzdy dělají sami to tak budou dělat pořád a opakuju se, mně do toho je fakt buřt.
Pak tu ale číst, že se mu sjeli kotouče z vnitřní strany víc a že asi stojí za prd... to je pro mě k smíchu.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi