co mas z toho, me zas furt rupou zarovky

V zime? V tehle zime?wildman píše:Tak teraz neviem, mne zacali odchadzat original Ford stierace po necelych 5000 km (uplne novy Fik), co sa mi zda prilis malo....v servise sa odvolavali na to, ze v zime tieto silikonove gumicky viac odchadzaju a ze je to proste opotrebenim.
Myslíš, že na to má vliv kylometrovej nájezd ? myslím si, že na to májí vliv klimatický podmínky a samo i jak hodně prší no a taky kde kolik mám na autě prachu atd. mě ty za 200kč vydržely necelý rok. pokud by BOSCHe držely rok tak do nich nejdu s tady těma mám za tu cenu tři roky vystaraný.racetiger píše:Sterace od BOSCHe mi vzdycky podle tech jejich senzoru(zezloutne tecka)vydrzi rok a asi to maji vychytany,bo se objevi tecka a do mesice to zacne delat smouhy. Za ten rok natocime kolem 70tis(podnikove Tranzit a Fabie). Sice nejsou nejlevnejsi ale ten rok to stira super,takze ja osobne nemam co resit a doporucuji Bosch.
Mam stejny nazor. Jak jsem psal vyse, moc toho pres rok nenalitam a po necelym roce uz na nich rvaly zlute vykricniky, cca mesic na to zacly mazat.Boban píše:myslím si, že na to májí vliv klimatický podmínky a samo i jak hodně prší no a taky kde kolik mám na autě prachu atd.
JJ, casto to v zime vidam.Kota píše:Taky myslím,že to nemá s kilometrama moc společnýho...Když třeba vidim lidi,kteří lehkou námrazu sundavají právě stěračema,pak se nemůžou divit,že jdou gumičky rychle do háje.Tím ale neříkám,že je to případ wildmana
souhlasracetiger píše:Ale ne ja vim ze nema, jen jsem chtel napsat ze vydrzi rok pri dost velkym provozu,a myslim ze je dost rozdil jestli jezdis denne nebo jenom pres leto a to jeste jenom kdyz je sucho.
Takze oprava : Sterace od Bosche vydrzi na podnikovych autech Fabia a Transit asi rok, auta jsou denne v provozu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti