Formule 1 - F1
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to mě taky Dany
jak už sem psal dřív, Alonsa nesnáším!
A HORST má taky pravdu s tou vývrtkou, Alonso je prostě podrazák a dokud nebude podle něj, bude podrážet klidně i stájové kolegy. Tak si říkám, škoda, že mu McL ve smlouvě nedali klauzuli, že nesmí do jiné stáje třeba na rok,pokud odejde z vlastní blbosti.
to HORST- mám taky radši McL než ferrari,ale fandím oběma, protože Raikkonnen přišel vlastně z McL. a Hami je můj tip na příštího winnera!teď sem rád, že Alonso odešel. možná dostal deku od mechaniků

A HORST má taky pravdu s tou vývrtkou, Alonso je prostě podrazák a dokud nebude podle něj, bude podrážet klidně i stájové kolegy. Tak si říkám, škoda, že mu McL ve smlouvě nedali klauzuli, že nesmí do jiné stáje třeba na rok,pokud odejde z vlastní blbosti.
to HORST- mám taky radši McL než ferrari,ale fandím oběma, protože Raikkonnen přišel vlastně z McL. a Hami je můj tip na příštího winnera!teď sem rád, že Alonso odešel. možná dostal deku od mechaniků

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- antonio
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- antonio
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak např. v Maďarsku vše odstartoval Hamilton neuposlechnutím nařízení týmu a pak už to jelo..... Neříkám, že Alonso je nějaký svatoušek (nemám ho rád jako člověka, neboť své názory mění jak na běžícím páse a nevidí si do pusy. Jako jezdce ho ovšem uznávám, je to hodně komplexní pilot.), ale během sezóny se mu Hamilton celkem slušně vyrovnal. Ze začátku jsem mu opravdu proti Alonsovi fandil, ale hodně mě znechutil svým přetvařováním (jezdit ale umí, to se musí nechat).
Ford Focus Wolf 1.8i, 1999, Black Panther
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jenže todle není jen o tom jak kdo jezdí,ale jak se chová k ostatním jezdcům a taky jak se chová ke svým kolegům ze stáje. a Alonso předved, co je zač. prostě se chová jako rozmazlený fracek. a je hodně mstivý.čekal sem,kdy někoho sestřelí! Schumachera sem taky neměl rád, ale jezdil a choval se fér, neoplácel, nemstil se. takže si těch 7 titulů, nebo kolik jich má, plně zaslouží. 

- antonio
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle se asi neshodneme. Já měl Schumiho moc rád za to jaký je člověk a opravdu se mi někdy nezamlouvalo jak se choval na trati (úplně stejně jako Hamilton, stačí se podívat na jeho předjížděcí manévry v Brazílii). Jako rozmazlený fracek mi ke konci sezóny opravdu připadal spíše Lewis, než Fernando.
Naposledy upravil(a) antonio dne 03.11.2007 20:43, celkem upraveno 1 x.
-
- Test driver
ja som Shumiho nemal nikdy rád, od začiatku jeho kariery, za všetky tie svoje afery čo mal..
ale Alonso ho tromfol za jeden rok, čo Shumi navystrajal za 12...
inač Shumi-fakt respect, bol to genius a uznávam ho, ale kamarad by som s ním nikdy nebol..
ale Alonso ho tromfol za jeden rok, čo Shumi navystrajal za 12...
inač Shumi-fakt respect, bol to genius a uznávam ho, ale kamarad by som s ním nikdy nebol..
Naposledy upravil(a) chmelko dne 03.11.2007 20:51, celkem upraveno 1 x.
- antonio
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jj, Schumi byl v tomhle směru fakt třída. Jeho zpětná vazba k mechanikům neměla chybu. Dokázal spolu s nimi dotáhnout vůz k dokonalosti. Kde byl Benetton a Ferrari v době když tam přišel??!!! A kam to dotáhli 
to Focki: opravdu jsem si nevšiml, že by Alonso někdy někoho sestřelil (oproti Hamiltonovi a Schumimu jezdí opravdu méně agresivně)

to Focki: opravdu jsem si nevšiml, že by Alonso někdy někoho sestřelil (oproti Hamiltonovi a Schumimu jezdí opravdu méně agresivně)

- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Alonso sice letos nikoho nesestřelil (snad se nepletu), ale několikrát k tomu neměl daleko. Například ve SPA vytlačil bezdůvodně Hamiltona mimo trať, i když měl kolem sebe spoustu místa. Tohle zřejmě pramenilo z jejich vzájemné nevraživosti, protože proti jezdcům ostatních týmu se choval víceméně korektně. (To ale nic nemění na tom, že je to namyšlenej idiot.) A co se týče Hamiltona v Brazílii, tak souhlasím s antoniem. Předjížděl hodně agresivně a kdyby mu Barichello neuhnul, tak pro něj závod skončil.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mně se taky líbí agresivní jízda. Agresivně jezdí spousta hlavně mladších jezdců, třeba Kubica (některé jeho letošní předjížděcí manévry byly úžasné), Rosberg nebo i Kimi (i když ten už se trochu zklidnil). Ale Hamilton to podle mého názoru v Brazílii už trošku přeháněl, což se dá pochopit - jel stylem všechno nebo nic.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
- antonio
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jj, přesně tak. Taky mám rád agresivní jízdu. Jeden z nejlepších soubojů v letošní sezóně předvedli Massa s Kubicou v posledním kole v Japonsku. To byla nádhera, každá zatáčka znamenala změnu v pořadí. A jeden z nejhorších manévrů letos předvedl Alonso s Hamiltonem v prvním kole a v první zatáčce ve Spa, to rozhodně nebylo od Alonsa fér, místa tam měl spoustu....ať si říká co chceKonik píše:Mně se taky líbí agresivní jízda. Agresivně jezdí spousta hlavně mladších jezdců, třeba Kubica (některé jeho letošní předjížděcí manévry byly úžasné), Rosberg nebo i Kimi (i když ten už se trochu zklidnil). Ale Hamilton to podle mého názoru v Brazílii už trošku přeháněl, což se dá pochopit - jel stylem všechno nebo nic.