se máš, já až 12.6Damon píše:Tak jestli vše dobře dopadne tak budou folie příští neděli na autě.

se máš, já až 12.6Damon píše:Tak jestli vše dobře dopadne tak budou folie příští neděli na autě.
Jo, díky, můžeš mi poslat ten kontakt. Ale ještě se po Varech trochu porozhlídnu, chtěl bych totiž i fólie dopředu s atestem. Jo jinak tvoje auto jsem si prohlížel na srazu a teď i na fotkách, fólije jsou super.carlos píše:to jiri: Nechal jsem si je dávat ve Varech v Doubí, kontakt bych i někde našel. Mám tam folie Bruxsafol 20% propustnost s atestem. Kromě předních bočních, ty by mi dal bez atestu, tak tam nemám žádné. Cena 3800 Kč na kombi. Jinak s fofo jsem byl v Krásně na srazu, tam už jsem je měl. Kontakt ti zašlu na SZ, až to najdu.
Ahoj mohl by ses prosím podívat jestli jsem teda napsaný na tu sobotu v poledne? (Mohyla) A jak se mám potom ohlásit jako člen klubu?Magic píše:Zpět k fóliím, budete mít ještě někdo zájem o termín? Držím ještě nějakou tu sobotu a hlavně pátek s poměrně lukrativním časem pro členy.
Přesně to mě napadlo taky.Dany píše:Nám stačí lukrativní ceny pro členy.Magic píše:Zpět k fóliím, budete mít ještě někdo zájem o termín? Držím ještě nějakou tu sobotu a hlavně pátek s poměrně lukrativním časem pro členy.![]()
![]()
Ahoj, bohužel ses nehlásil přeze mne, tj. s tímhle nemám já nic společného. Rovněž netuším nic o tom jak ses domlouval s někým o členstvím v klubu. Je mi líto.mansart píše:Ahoj mohl by ses prosím podívat jestli jsem teda napsaný na tu sobotu v poledne? (Mohyla) A jak se mám potom ohlásit jako člen klubu?Magic píše:Zpět k fóliím, budete mít ještě někdo zájem o termín? Držím ještě nějakou tu sobotu a hlavně pátek s poměrně lukrativním časem pro členy.a ještě dotaz,jde se třeba nějak domluvit aby se nemuselo platit dph?
Ty ceny už jsou tak dost lukrativní 3,6 pro hatch 5dv. se mi zdá v pořádkuDamon píše:Přesně to mě napadlo taky.Dany píše:Nám stačí lukrativní ceny pro členy.Magic píše:Zpět k fóliím, budete mít ještě někdo zájem o termín? Držím ještě nějakou tu sobotu a hlavně pátek s poměrně lukrativním časem pro členy.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů