Koupe FF2
-
- Nováček
Re: Koupě focusu
Nevím,tak nějak nejsem moc přesvědčený že tyhle novější motory vydrží půl milionu a víc bez závažné závady...neříkám že některý to nevydrží, ale moc jich asi nebude 

-
- Zkušený
A tak to je zase fakt
Ale tyka se to vsech, nejen Forda

Je: Ford Focus III, 1.0 Ecoboost, 92 kw, r.v. září 2013, Stříbrná Moondust
Bylo: Ford Focus II, 1.6 benzín, 74 kw, r.v. 2006, Red Rango
- solfan
- Test driver
tych 1,8 tdci nie je mozno az tak na trhu mozno aj z dovodu, ze su trvacnejsie 
proste je to este stara konstrukcia, ktora sice nie je tak kultivovana, ale uz mala vychytane muchy a vydrzi viac.
ta 66kW 1,6 aspon nema dpf, takze aspon nieco. 80 kW nebrat, pokial to nemas fakt poriadne overene
myslim ze na fore najdes toho dost...

proste je to este stara konstrukcia, ktora sice nie je tak kultivovana, ale uz mala vychytane muchy a vydrzi viac.
ta 66kW 1,6 aspon nema dpf, takze aspon nieco. 80 kW nebrat, pokial to nemas fakt poriadne overene

myslim ze na fore najdes toho dost...
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

-
- Nováček
Prosím radu Focus Hatch
Zdravím všechny milovníky Fordů.
Potřeboval bych poradit s koupí Focuse, protože neznám celkem zvláštně nikoho kdo by ho měl, tak sem neměl možnost se v něm ani projet.
Rozhodnut jsem pro II generaci (hatchback), protože ikdyž je první fajn, tak už nechci tak staré auto.
Dál už ale moc nevím. Benzín/Nafta, toď velká otázka u ojetiny. Samozřejmě chci jet na co nejnižší náklady. Nafta by měla vyjít asi levněji na tankování, problém je, že nejezdím tolik, někdy auto může klidně týden i víc jen stát, idkyž v budoucnu by se to mělo změnit (dojíždění do práce atd.) ale ten servis naftovýho motoru? případně kdyby se tam něco podělalo ...
Benzín mám celkově rád, nesmrdí mi jak nafta (nezabíjte mě
) a spotřeba prý není o tolik vyšší.
Jako nejlepší se mi jeví 1.6 v benzínu pro mě.
Co mě trochu trápí je cena Focusu. Nemůžu si pomoct, ale nejlevnější jsou opravdu kolem 100 000, což mi příde na rok 2006 trochu dost třeba, ale mladší už nechci. Jiná auta v podobné kategorii, typu Peugeot, Renault, vychází o mnoho levněji a že by to byly ve srovnání s Focusem sráče to fakt ne.
Namátkou třeba tento: http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/ ... oFrom=list vypadá fajn, mám ho i ve měste blízko ale ta cena. Nevím
Dál by mě zajímala poslední věc jaké máte zkušenosti s autobazary/kupováním od fyzických osob či prodáním auta na protiúčet v bazaru. Mám teď Ford Cougar, kterýho bude ale těžký prodat celkově a bazary se většinou jeví jako lehká volba, necháte tam auto a odečtou vám ho z ceny za nový někdy i sleví z toho novýho ( o to vám ale seberou na tom starým) ... takhle to prej funguje třeba v AAA který mám taky ve městě. Tam je fajn že by mi dovezli zadarmo jakejkoliv Focus z celý republiky tam na prohlídku a výkupy se slevou tam dělají, prej sleva až 60 000 na váš nový vůz, ozkoušený to nemám, ale když tam známá nedávno byla tak za jejich starý auto jim prej nabízeli směšnou částku a nový auto bylo drahý. Auto jim tam sice nechali ale nový koupili jinde. Tak nvm.
Potřeboval bych poradit s koupí Focuse, protože neznám celkem zvláštně nikoho kdo by ho měl, tak sem neměl možnost se v něm ani projet.
Rozhodnut jsem pro II generaci (hatchback), protože ikdyž je první fajn, tak už nechci tak staré auto.
Dál už ale moc nevím. Benzín/Nafta, toď velká otázka u ojetiny. Samozřejmě chci jet na co nejnižší náklady. Nafta by měla vyjít asi levněji na tankování, problém je, že nejezdím tolik, někdy auto může klidně týden i víc jen stát, idkyž v budoucnu by se to mělo změnit (dojíždění do práce atd.) ale ten servis naftovýho motoru? případně kdyby se tam něco podělalo ...
Benzín mám celkově rád, nesmrdí mi jak nafta (nezabíjte mě

Jako nejlepší se mi jeví 1.6 v benzínu pro mě.
Co mě trochu trápí je cena Focusu. Nemůžu si pomoct, ale nejlevnější jsou opravdu kolem 100 000, což mi příde na rok 2006 trochu dost třeba, ale mladší už nechci. Jiná auta v podobné kategorii, typu Peugeot, Renault, vychází o mnoho levněji a že by to byly ve srovnání s Focusem sráče to fakt ne.
Namátkou třeba tento: http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/ ... oFrom=list vypadá fajn, mám ho i ve měste blízko ale ta cena. Nevím
Dál by mě zajímala poslední věc jaké máte zkušenosti s autobazary/kupováním od fyzických osob či prodáním auta na protiúčet v bazaru. Mám teď Ford Cougar, kterýho bude ale těžký prodat celkově a bazary se většinou jeví jako lehká volba, necháte tam auto a odečtou vám ho z ceny za nový někdy i sleví z toho novýho ( o to vám ale seberou na tom starým) ... takhle to prej funguje třeba v AAA který mám taky ve městě. Tam je fajn že by mi dovezli zadarmo jakejkoliv Focus z celý republiky tam na prohlídku a výkupy se slevou tam dělají, prej sleva až 60 000 na váš nový vůz, ozkoušený to nemám, ale když tam známá nedávno byla tak za jejich starý auto jim prej nabízeli směšnou částku a nový auto bylo drahý. Auto jim tam sice nechali ale nový koupili jinde. Tak nvm.
- miki21
- Test driver
Re: Prosím radu Focus Hatch
No stačí si projít zdejší fórum a na většinu otázek tady jistě najdeš odpovědi. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Pokročilý
Čau, nevím jakou cenu by jsi si představoval?:) trh je tak nacpanej autama, že kdyby takovéto stály 50 tisíc, tak všechno starší je neprodejné. Bazar bude chtít vždycky vydělat, pokud chceš dostat za auto co nejvíc a i ho co nejlépe koupit, není lepší volba než to řešit soukromě. Teď jsme prodávali doma 2005 1.6 za 65 tisíc, ale taky měl 250tis. najeto..ale jak se po něm zaprášilo.. Za málo peněz dnes nemůžeš čekat hodně muziky (bohužel). Jinak za mě benzín, ten náš zdolal těch 250tisíc bez problémů.
Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
-
- Zkušený
Tvrdis, ze Renault a Peugeout nejsou v porovnani sraci a vychazi cenove lip. Presto te pritahuje drazsi Focus. Mozna tam ten rozdil precejen bude nejen v cene
Kdyby nebyl, pises na Peugeout forum

-
- Nováček
Přitahuje, protože ho prostě chci
a mám rád Fordy, jen mě ty ceny udivujou, ale to je fuk.
Auto totiž co mám má sice málo najeto 139k . Je v dobrým stavu, mám v rodině mechaniky i autoservis, takže ošéfování novýho a prodání starýho problém není. ALe moje auto je špatně prodejný takže kdoví co by mi dal i bazar.

Cena to je těžký, když se podívám, že nejlevnější sou těch 90-100 , tak asi logicky si představuju cenu max těch 100k ikdyž mi to příde za ojetinu dost. Bazar chce samozřejmě vydělat. Prodávat tam jenom auto je asi naprd, pokud se ho člověk nepotřebuje zbavit rychle, nejlíp hned. Bazar je schopnej vykoupit auto za 30k a dát si cenu 60k. Ale když nabídnou výhodnej protiúčet a sleví něco z novýho a ještě odečtou ze starýho tak proč ne.Čau, nevím jakou cenu by jsi si představoval?:) trh je tak nacpanej autama, že kdyby takovéto stály 50 tisíc, tak všechno starší je neprodejné. Bazar bude chtít vždycky vydělat, pokud chceš dostat za auto co nejvíc a i ho co nejlépe koupit, není lepší volba než to řešit soukromě. Teď jsme prodávali doma 2005 1.6 za 65 tisíc, ale taky měl 250tis. najeto..ale jak se po něm zaprášilo.. Za málo peněz dnes nemůžeš čekat hodně muziky (bohužel). Jinak za mě benzín, ten náš zdolal těch 250tisíc bez problémů.
Auto totiž co mám má sice málo najeto 139k . Je v dobrým stavu, mám v rodině mechaniky i autoservis, takže ošéfování novýho a prodání starýho problém není. ALe moje auto je špatně prodejný takže kdoví co by mi dal i bazar.
-
- Zkušený
Co se na aute usetri pri koupi, to se do nej pak stejne vrazi na servise 

- 321910336
- Zkušený
kilometry pravděpodobně nedoložitelné, výbava žádná, 100 je docela dost a k tomu ještě minimálně rozvody
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nemecka serviska a pritom
WF05XXWPD56U03399
07.06.2006
Focus 04-08/Focus C-MAX 03-07
5 Dveřový Sedan
Série 32 / LX
1.6L Duratec-16V Ti-VCT (115/120PS)
5rychl. manuální - B5/IB5
LHD FWD
Emisní stupen IV
Mauální Klimatizace
(+)"F" !!!!!!
Stríbrná Moondust (met)
Humy / Mondus / Dark Flint
prva registracia: 20-06-2006

WF05XXWPD56U03399
07.06.2006
Focus 04-08/Focus C-MAX 03-07
5 Dveřový Sedan
Série 32 / LX
1.6L Duratec-16V Ti-VCT (115/120PS)
5rychl. manuální - B5/IB5
LHD FWD
Emisní stupen IV
Mauální Klimatizace
(+)"F" !!!!!!
Stríbrná Moondust (met)
Humy / Mondus / Dark Flint
prva registracia: 20-06-2006

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- DAveDOG
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jak někdo může být rozhodnutý pro konkrétní auto když jeho prodejní cena se mu nelíbí? Pokud nemáte dostatek peněz, a nebo je do auta nechcete investovat, tak prostě musíte jít jinam. Levněji seženete snad jen opravené totálky.
Pokud pominu že to z inzerátu asi nebude úplně košer, tak by mě zajímalo kolik by jste si představoval že by mělo stát?
Jsou takoví blázni že dali za ojetého Focuse 200 tisíc. Byť byl o 3 roky mladší, měl 30 tisíc najeto a stále měl záruku od Fordu.
Pokud pominu že to z inzerátu asi nebude úplně košer, tak by mě zajímalo kolik by jste si představoval že by mělo stát?
Jsou takoví blázni že dali za ojetého Focuse 200 tisíc. Byť byl o 3 roky mladší, měl 30 tisíc najeto a stále měl záruku od Fordu.
Je: Mazda 3 BM 2.0 88kW Red Soul
Byl: Ford Focus 1.6 74kW 2008 Modrá Vision
Byl: Ford Focus 1.6 74kW 2008 Modrá Vision
- pkadecka
- Test driver
Kolousek: A nechceš víc koní? Přesedáš s fordu cougar, tam máš dvoulitr, pak si budeš těžko zvykat na slabší 1.6.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
-
- Pokročilý
St nebo rs:)
Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
-
- Nováček
ST nebo RS sou krásný auta, vždycky slintám ale to fakt ne
já teď chci něco většího a praktičtějšího proto přesedám z Cougara ... Ono je to sice dvoulitr ale to auto je těžký jako prase
takže to žádnej závodník není a já ani nejsem. Nepotřebuju to. Navíc ten dvoulitr u tohohle auta zvlášť ikdyž mám pojistku na otce, je to drahý jako prase! Pro mě jedině 1.8 max teď. To, že je to slabší mi vůbec nevadí.
Ohledně tý ceny. Já neřekl, že na to nemám (ikdyž mám tak akorát
) nebo že to nechci dát. Jenom sem napsal, že se mi ta cena zdá na takový ojetý auto skoro 10 let starý prostě vysoká a co si tu o tom myslí experti na Focuse a co přímo by doporučili.
Proto se ptám jestli by bylo pro mě nejlepší asi ten 1.6 v benzínu. Protože sehnat dneska kvalitní ojetý auto ikdyž je to Fucus kterejch je v republice jak much to by člověka jeblo.
Ten z inzerátu sem moc nezkoumal, jen sem viděl, že ho mám ve městě a prakticky jeden z nejlevnějších tak že by nebyl problém se i jet podívat. Co že přesně na něm není úplně košér? V těch VIN kódech atd se vůbec nevyznám a ještě sem to doma nekonzultoval s odborníkama.

Ohledně tý ceny. Já neřekl, že na to nemám (ikdyž mám tak akorát

Proto se ptám jestli by bylo pro mě nejlepší asi ten 1.6 v benzínu. Protože sehnat dneska kvalitní ojetý auto ikdyž je to Fucus kterejch je v republice jak much to by člověka jeblo.
Ten z inzerátu sem moc nezkoumal, jen sem viděl, že ho mám ve městě a prakticky jeden z nejlevnějších tak že by nebyl problém se i jet podívat. Co že přesně na něm není úplně košér? V těch VIN kódech atd se vůbec nevyznám a ještě sem to doma nekonzultoval s odborníkama.