pelen píše:Ted se Starochovi zda o hliniku a za chvili se mu bude zdat o kandelach a luxech.
Povolání
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Hééj to znám. Jmenuje se to Vizionář od Smoljaka.Drah píše:A baví Tě Tvá práce (nicnedělání)?Ada píše:Jako nováček jsem četl hodně ve foru , až jsem se dopracoval k práci.
Já jsem původně soustružník. Naposled jsem dělal v německé obchodní firmě servismana na mechanické ucpávky.Teď nedělám nic.
Nejlepší pocit je ten:"můžeš ale nemusíš!"
"Vaše zaměstnání?"
"Uhlobaron."
"Nó, to je zajímavé zaměstnání."
"Mě to baví."
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju, mi se to naštěstí vyhlo, neboť jsem nastoupil v roce 2001. Takže "jen" každoroční přezkoušení z odborné způsobilosti a co 5 let kurz v odb.učilišti (nedávno Brno, předtím Frýdek-Místek).NEEO píše:tak konečně mám za sebou ty profesní zkoušky podle nového služeb.zákona .skončila mi 3letá zkušební doba(hihi)a musím říct,že to byl pěknej masakr.
No ale jak jsem viděl ty osnovy služební zkoušky, tak mě oblilo horko (tolik zbytečností jsem už dlouho neviděl). Tolik toho nebereme ani na VŠB - TUO, faktultě bezp.inženýrství...
- NEEO
- Test driver

naprosto s tebpu souhlasím-nic z toho testu v práci nepoužiji.To zase někdo nahoře myslel PRDEL.......PedroH píše:Gratuluju, mi se to naštěstí vyhlo, neboť jsem nastoupil v roce 2001. Takže "jen" každoroční přezkoušení z odborné způsobilosti a co 5 let kurz v odb.učilišti (nedávno Brno, předtím Frýdek-Místek).NEEO píše:tak konečně mám za sebou ty profesní zkoušky podle nového služeb.zákona .skončila mi 3letá zkušební doba(hihi)a musím říct,že to byl pěknej masakr.
No ale jak jsem viděl ty osnovy služební zkoušky, tak mě oblilo horko (tolik zbytečností jsem už dlouho neviděl). Tolik toho nebereme ani na VŠB - TUO, faktultě bezp.inženýrství...
- bjuty
- Pokročilý

- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak to je hustý

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- vcedula
- .

tak to som rad, ze nic take nerobim, fakt.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Ada
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Povolání
no, moc zenskych v tehle profesi videt neni, dobre, ze jsi dalsi, ktera "bojuje" s namaLexie píše:No dostala jsem se tu az ted... ja jsem pocitacovy analytik, takze me asi nikdo z vas potrebovat nikdy nebude![]()
![]()
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Povolání
Nikdy nerikej nikdy.Lexie píše:No dostala jsem se tu az ted... ja jsem pocitacovy analytik, takze me asi nikdo z vas potrebovat nikdy nebude![]()
![]()
Za chvili budeme mit domacnosti rizene pocitacovymi systemy a budes mit fusek az az.
- MobyDick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: