Objednat sklopný klíč ?
- Emil
- Junior
Re: Objednat sklopný klíč ?
Vyskakovacku co som objednaval prisla aj s logom (plus som si nezavisle od toho objednal par log identickeho rozmeru "do zasoby").
Inac v spominanej predajni v NR som bral chip a super bolo, ze mi naklonovali original a uz som nemusel s autom nic dalsie riesit (kodovat novy chip do auta).
Inac v spominanej predajni v NR som bral chip a super bolo, ze mi naklonovali original a uz som nemusel s autom nic dalsie riesit (kodovat novy chip do auta).
- ScorpionSX
- Zkušený
Keby niekto potreboval, tak klúč vedia vyrezať napr. v klúčovej službe v Tescu v TN. Taký mladší chalan keď tam robí...bol som tam s dvomi klúčmi z AliEx, ale bohužial neuspel ani jeden...na <> čepel...nakoniec som si objednal vyrezanú samostatnú čepel na eBay, vyrezanú podla kódu klúča a sadla na prvý pokus...takže pozor aj na toto pri klúčoch z AliEx...mechanicky ale klúč v pohode, obidva čo som objednal prišli aj s logom, čip na centrál sa dal nakódovať podla návodu cez pôvodný klúč a na immobilizér sa dá použiť Forscan (s extended licenciou - aj trial stačí), netreba diagnostiku 

-
- Nováček
- Fofan
- Zkušený
- TomFocus
- Test driver
Ten z aukra přesně od toho prodejce jsem kopil letos v lednu a vše bylo ok i frézování.
Klíč jsem ted o víkendu vypral a musím říct, že kvalita je velice velice ucházející.
Klíč jsem ted o víkendu vypral a musím říct, že kvalita je velice velice ucházející.
-
- Nováček
Tak už mám taky vystřelovák!
Objednal jsem planžetu z ebaye http://www.ebay.co.uk/itm/262674443980
Bez problému vyřezal podle fotky a poslal mi kód klíče pro příště
a klíč z aliexpressu (je včetně loga): https://www.aliexpress.com/item/FOR-FOR ... 44714.html
Asi za dva týdny bylo obojí doma, tak jsem to složil a naprogamoval dálku. Dnes jsem pomocí Forscanu naprogramoval imobilizér a všechno funguje jak má.
Celková cena 728,-
a klíč z aliexpressu (je včetně loga): https://www.aliexpress.com/item/FOR-FOR ... 44714.html
Asi za dva týdny bylo obojí doma, tak jsem to složil a naprogamoval dálku. Dnes jsem pomocí Forscanu naprogramoval imobilizér a všechno funguje jak má.
Celková cena 728,-

- TomFocus
- Test driver
To ti došlo rychle
Já čekám, tak na vánoce

Já čekám, tak na vánoce

-
- Nováček
Dobrej muzes poslat nejakej navod na ten Forscan jak na ten imobilizer a jakou verzi stahnout pujde to z telefonem?Kačab píše:Tak už mám taky vystřelovák!
Celková cena 728,-
- lucky.jack
- Test driver
S telefonem to rozhodně nepůjde.
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- Fofan
- Zkušený
-
- Nováček
Notak jsem se jenom zeptal, zavady taky nactu telefonem tak me to zajima. Dalku jsem taky zvladl.Tak skousim co jde a co nejde cau.
- Fofan
- Zkušený
Objednat sklopný klíč ?
Ne to je v poradku vsak se ptej na vsechno klidne
ja to nemyslel zle,jen pokud nevis ze telefonem se programovat neda tak bych se do vetsich akci nepoustel at si tam neco nepodelas. Ale pokud chces tak zkousej a urcite i radi poradime jak na to nebo to tady dohledas. Obecne lze rict ze mobilem dokazes cist z motorove jednotky a max smazat chyby (ano exituje i plnohodnotka diag na android ale cena je uplne nekde jinde). Na ostatni jednotky potrebujes lepsi PC diagnostiku a pokud chces delat alespon klice tak urcite ne scanmasterem a podobnym levnym softwarem.

Ford Focus Mk2-07 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma, Černá Panther (met)
Ex. Ford Focus Mk1 2.0 Zetec

Ex. Ford Focus Mk1 2.0 Zetec

- gecko-x
- Pokročilý
Ahoj, dnes se mi stala taková nemilá věc. Vystřelil jsem klíč a zjistil, že jsem bez planžety. Poprosím Zliňáky, kdysi jsem si v klíčové službě v obi nechal dělat planetu na Felicii. Nevíte náhodou, jestli tam uspeju i s Fordem?
Kdybych chtěl objednat z ebaye, četl jsem tu o nějakém kódu klíče. Kde a jak jej zjistit?
Nakonec jsme byl kolegou poslán do Kroměříže, u zimaku mi planzetu na počkání výrobků za 350 Kč a ochotně mi sdělili i kód klíče, pro případ další výroby
Kdybych chtěl objednat z ebaye, četl jsem tu o nějakém kódu klíče. Kde a jak jej zjistit?
Nakonec jsme byl kolegou poslán do Kroměříže, u zimaku mi planzetu na počkání výrobků za 350 Kč a ochotně mi sdělili i kód klíče, pro případ další výroby

FoFo II 1,6 16V 74kW rv 2007 byl
FoFo II 2,0i 107kW rv 2009
Ford C-max 1,6 ti-vct 77kW rv 2012

FoFo II 2,0i 107kW rv 2009
Ford C-max 1,6 ti-vct 77kW rv 2012

- Nicia
- Nováček
Mohl bych se zeptat uživatelů Fofan nebo motorolarulez, jak to dopadlo s tim klíčem ve tvaru vajíčka? Funguje? Problém s chipem nebyl? Kdyžtak nějaký detailní fotky jak to ve finále vypadá? Mám obyčejný nevystřelovací klíč u focusu mk2, tak jestli to funguje, šel bych do toho taky 

FORD FOCUS II 1.6, Ti-VCT Sport (r.v.2005)
- motorolarulez
- Člen klubu
Ahoj,
klic mi dorazil cca po mesici, ale bohuzel jsem nepochodil u klicniku s vyrezanim planzety, takze jsem to zatim dal k ledu a blizsi info o funkcionalite tudiz jeste nemam.
Co se tyce klice jako takoveho, tak je to vic plastak nez original (coz se asi dalo cekat) a hranka, kam se schovava planzeta, je trochu ostrejsi na dotyk, ale nic fatalniho.
Pokud bys rad videl nejake fotky, neni problem - pri rozebirani jsem si to fotil. Trochu jsem se vyvztekal pri skladani klice dohromady (cip imobilizeru prisel "bokem", takze musis klic rozdelat a dat ho tam rucne) - porad mi vyskakovala pruzinka u planzety, ale jak chytis spravy grif a mas trosku trpelivosti (nebo ne tak leve ruce jako ja), tak se dilo zadari
klic mi dorazil cca po mesici, ale bohuzel jsem nepochodil u klicniku s vyrezanim planzety, takze jsem to zatim dal k ledu a blizsi info o funkcionalite tudiz jeste nemam.
Co se tyce klice jako takoveho, tak je to vic plastak nez original (coz se asi dalo cekat) a hranka, kam se schovava planzeta, je trochu ostrejsi na dotyk, ale nic fatalniho.
Pokud bys rad videl nejake fotky, neni problem - pri rozebirani jsem si to fotil. Trochu jsem se vyvztekal pri skladani klice dohromady (cip imobilizeru prisel "bokem", takze musis klic rozdelat a dat ho tam rucne) - porad mi vyskakovala pruzinka u planzety, ale jak chytis spravy grif a mas trosku trpelivosti (nebo ne tak leve ruce jako ja), tak se dilo zadari

Ford Mondeo MK5 HEV 2.0, r.v. 2019 - Vignale
Ford C-Max 2.0 Bi-Fuel, r.v. 2009 - Titanium
Ford C-Max 2.0 Bi-Fuel, r.v. 2009 - Titanium