MODEL a.s.lupo66 píše:maarosh píše:Já jsem taky tiskař(tlačiar).
U které firmy tisknešjestli to není tajné.

Jezis marja dalsi gumaReggic píše:Já vojákuju,takže kdyby někdo potřeboval maskéče na zahrádku klidně napište
to by mě bavilo když si za týden každý den jedno uleješ tak by to nebylo špatnýRamus píše:a co tak udělat nějaký kola??kasi píše:já makám jako CNC seřizovač a ovládám-fanuc,heidenhaim itnc 530,mazatrol a letmo siemens programy si dělám sám a pracuji na cnc fréze AWEA BM 1200 heidenhaim.občas cnc soutruhy když někdo marodí.![]()
![]()
kasi píše:to by mě bavilo když si za týden každý den jedno uleješ tak by to nebylo špatnýRamus píše:a co tak udělat nějaký kola??kasi píše:já makám jako CNC seřizovač a ovládám-fanuc,heidenhaim itnc 530,mazatrol a letmo siemens programy si dělám sám a pracuji na cnc fréze AWEA BM 1200 heidenhaim.občas cnc soutruhy když někdo marodí.![]()
![]()
akorád je oboout a jet
to i mě kdybys někde nějaký potkal dej vědět taky je sháním ale legální cestouRamus píše:škoda ja jenom že by se mi ted nějak hodily...![]()
![]()
Takže konkurence já dělám v Kappě ve skladu archů skladníka.maarosh píše:MODEL a.s.lupo66 píše:maarosh píše:Já jsem taky tiskař(tlačiar).
U které firmy tisknešjestli to není tajné.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host