MOTORKY - aneb na com jazdite
- Anduril
- Test driver
Re: MOTORKY - aneb na com jazdite
Jj, autem jsem byl na Stelviu v r 2011. Ale nebylo to ono, na motorce to byl lepsi zazitek. I kdyz jsme teda jeli jinak, nez tim autem. Ale Stelvio se mi proste libi, i kdyz je to takove proflaknute
Z kazde strany je to jine a kazda cesta ma neco.

- vandal46
- Junior
Je možno pofláknuté ale má príjemnú atmosféru mi príde, lepšie ako Grossglockner (ze nechutných 35 Eur) a to súhlasím, sám som bol prekvapený keď som to schádzal druhou stranou, jako úplne iný svet ... nádheraAnduril píše:Jj, autem jsem byl na Stelviu v r 2011. Ale nebylo to ono, na motorce to byl lepsi zazitek. I kdyz jsme teda jeli jinak, nez tim autem. Ale Stelvio se mi proste libi, i kdyz je to takove proflaknuteZ kazde strany je to jine a kazda cesta ma neco.

Niekedy si to musím dať aj na tej motorke

Hyundai i30 kombi 1.4T-Gdi , 2018
Ford Mondeo kombi Ghia 2.0 TDCi , 2005 , 96kW/130k
- Anduril
- Test driver
Grossglockner jsem take navstivil v r 2011, letos jsme ho vynechali .. je to tam jak na dalnici, karavany, more aut, lidi. Stoji za to to videt aspon jednou, ale nejaka velka zabava to neni no.
Uplne nejlepsi je podle me Svycarsko. Uzke, ale kvalitni cesty (v horach), nadherna krajina, lidi tak akorat.
Uplne nejlepsi je podle me Svycarsko. Uzke, ale kvalitni cesty (v horach), nadherna krajina, lidi tak akorat.
- vandal46
- Junior
jj, je to tam jak na prvního Mája 
Švícarsko som teda už dvakrát obešel ale nabudúce to už nesmiem urobiť ... mne sa ale hodne páčia aj dolomity, prechádzal som nimi už dvakrát a vždy skoro ráno a je to nádhera, žiadna premávka, nádherné cesty ... sa dá krásne vyblbnúť

Švícarsko som teda už dvakrát obešel ale nabudúce to už nesmiem urobiť ... mne sa ale hodne páčia aj dolomity, prechádzal som nimi už dvakrát a vždy skoro ráno a je to nádhera, žiadna premávka, nádherné cesty ... sa dá krásne vyblbnúť

- vykys
- Junior
...GG sme dali na motorce taky v roce 2011, ale jeli sme tam v sest rano a potkali jen par cyklistu (dole) a nakladak, zasobujici nejaky hotel nahore. takze sme videli i vychod slunce nad alpami a dokonce i nejakou kamennou lavinu. velky zazitek. kdyz sme se pak dopoledne vraceli dolu druhou stranou tak sme potkavali spoustu nervoznich ridicu za volanty nabusenych kar jak nemaji sanci predjet holandske duchodce v jaryskach. takze tady se rozhodne vyplati privstat si!!! 

fofo II HB 2006, 1,8 ffv, 92kW
felda diesel
citroen BX diesel
felda diesel
citroen BX diesel
- vandal46
- Junior
No to máš pravdu, je to asi všade, ak si chce človek zajazdiť tak musí ísť ráno ... ale popravde je to ideál a má to svoje kúzlo, vychádzajúce slnko a prázdne cesty ... úžasné 

- vandal46
- Junior
Tak čo motorkári, jazdíte ešte niekto v týchto chladných dňoch? 

- Anduril
- Test driver
jasan
zitra se chystame s partou do jeseniku
bude kosa 

- vandal46
- Junior
"Blázni"

Ty jo ja by som šiel tiež ale do tej zimy sa mi nechce ... mám iba kožu bez vložky a v tom by som asi zmrzol
V čom jazdíš v takej zime ??

Ty jo ja by som šiel tiež ale do tej zimy sa mi nechce ... mám iba kožu bez vložky a v tom by som asi zmrzol

V čom jazdíš v takej zime ??
- Anduril
- Test driver
No nedavno jsem zkousel kuzi (bundu) s vlozkou, ale mam perforovanou kuzi, aby to v lete vetralo, takze v zime se to neda ani s vlozkou
Ale mam jeste enduro bundu a v te je teplo (s vlozkou). Kalhoty mam textilni, s vlozkou to neni problem.
Akorat rukavice jsou problem - mam taky perforovane, aby vetraly
Do rukavic mam akorat navleky, ale je to celkem nepohodlne. Na predchozi motorce jsem mel vyhrivane gripy 
A na krk kuklu ColdKillers. To nejak zvladnu

Akorat rukavice jsou problem - mam taky perforovane, aby vetraly

A na krk kuklu ColdKillers. To nejak zvladnu

- vandal46
- Junior
No si hovorím že v koži by to asi nešlo
Ja mám dve kombinézy a obe koženné ... a práve ta perforácia a aj strečový materiál na rukávoch nič moc ... a vlastne najhoršie na nohách, tam to fúka na velmi citlivé miesto
a to je nepríjemné ...
No a rukavice a boty, to je problém, pred pár rokmi som mal aj textil a toto bolo niečo, pamatám sa ako som takto musel ísť cca 100km a ruky a nohy zmrznuté jak prasa, už som ani prsty nemohol poriadne ohnúť ... to už nebola sranda ale proste som musel dojsť domov

No a rukavice a boty, to je problém, pred pár rokmi som mal aj textil a toto bolo niečo, pamatám sa ako som takto musel ísť cca 100km a ruky a nohy zmrznuté jak prasa, už som ani prsty nemohol poriadne ohnúť ... to už nebola sranda ale proste som musel dojsť domov

- Anduril
- Test driver
Jn, perforace a strecovy material, to je slabe misto. Zimni vlozku do te kozene bundy pouzivam tak na jare nebo v lete, kdyz je chladnej (nebo treba v Alpach), v zime je to naprosto nedostatecne.
Na telo se to tak nejak da vyresit, ale ruce jsou nejhorsi. I s poradnyma rukavicema je po case zima. Chce to k tomu jeste vyhrivane gripy a chranice na riditkach, coz nemam
Na telo se to tak nejak da vyresit, ale ruce jsou nejhorsi. I s poradnyma rukavicema je po case zima. Chce to k tomu jeste vyhrivane gripy a chranice na riditkach, coz nemam

- vykys
- Junior
ja bych jel moc rad, ale mam rozbitou spojku a uz 2 mesice nemam cas abych to aspon rozebral. desny. jeste je videt spousta motorek, i kdyz po ranu je nule, to maji muj obdiv
loni sme jeli v zime na hory a prisla nejaka snehova kalamita, za patek napadlo cca 20 cm snehu a nekde za novou pakou na nas v protismeru svitilo jedno blizici se svetlo. blesklo mi hlavou, ze autu nesviti jedno svetlo. omyl, byla to motorka! hypoteza: rano jel na motorce do prace, pres den nasnezilo a uz se nemel jak jinak vratit domu tak jel. klouzalo to i v aute...
loni sme jeli v zime na hory a prisla nejaka snehova kalamita, za patek napadlo cca 20 cm snehu a nekde za novou pakou na nas v protismeru svitilo jedno blizici se svetlo. blesklo mi hlavou, ze autu nesviti jedno svetlo. omyl, byla to motorka! hypoteza: rano jel na motorce do prace, pres den nasnezilo a uz se nemel jak jinak vratit domu tak jel. klouzalo to i v aute...
fofo II HB 2006, 1,8 ffv, 92kW
felda diesel
citroen BX diesel
felda diesel
citroen BX diesel
- vandal46
- Junior
No práve po ránu chladno ako prase a poobede po práci už je znovu chladno ... tak rozmýšlam jak je to nepraktické byť v najkrajšiu časť dňa v práci
... 
Po zasneženej ceste by sa mi na motorke moc nechcelo teda, to by chcelo hřebíčky v pneumatikách ... aj keď može to byť aj sranda
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OX_weIUwd_o[/youtube]

Po zasneženej ceste by sa mi na motorke moc nechcelo teda, to by chcelo hřebíčky v pneumatikách ... aj keď može to byť aj sranda

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OX_weIUwd_o[/youtube]
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to čas dovolí tak se jedu projet. Jezdím v kůži jen pod bundu si beru tenkou mikinu a pohoda, jen ruce teda trpí
Když jsem jel na svatováclavskou tak ráno byl jeden nad nulou a mlha, ale i tak to bylo pěkný