Som prekvapeny,ako pises o Peugeote,ze ma komunikativne riadenie.Nepoznam ziadneho Francuza s lepsim,komunikativnejsim a presnejsim riadenim,ako ma Focus,alebo celkovo Ford.V tomto je myslim Ford opat takym etalonom triedy.Je zvlastne,ze tebe to tak nepripada.salam píše:No žádní boháči teda nejsme, ale jak jsem psal - 20 k se na leasingu celkem ztratí a když už je mám utratit, tak raději za ESP než za nějaké "zbytečnosti" jako automatická klima, litá kola atp. Samozřejmě nejlepší by bylo vzít ceník a zaškrtnout všechno od shora až dolů, ale to by ta cena pak byla jinde.herizn píše:to salam:neber to ve zlým,ale podle toho co jsi tady napsal v tomto vlákně si myslím,že nějaký příplatek za ESP Tě "absolutně nerozhodí",páč na chudáka nevypadáš a určítě to v krizové situaci ocení ne jen Tvoje žena.......(vím o čem mluvím,páč sám ESP-čko mám),a věřím tomu,že se s prodejcem domluvíš i na tom stmívání palubky,protože u dobrého prodejce platí:náš zákazník-náš pán.....jen je trošku přitlač,že deš jinam a do týdne Ti vyhoví.
Přitlačit na stmívání palubky - to jsem nezkoušel. Nemylím, že by to šlo nějak jednoduše do Collectionu dodělat. Taky musím přiznat, že je mi blbé už u takhle akční ceny ještě něco smlouvat. Navíc dostanu v ceně zámek zpátečky.
To věřím !Meda píše:Jo zákazníci si vymýšlí spoustu věcí, ale někdy to skutečně nejde i kdyby se na hlavu stavěli.Výš nejradši máme zbastlený auta
na ty se pak ideálně hledají díly
![]()
Jo jít může v tom mu nikdo nebrání, někdy je lepší o takovýho zákazníka přijít než si s ním užívat roky nepříjemností
Jinak dnes jsem absolvoval zkušební jízdu s HB 1.6i. Bylo to ještě skoro nové auto (1200 km), motor se mi zdál trochu hlučnější, ale po pár km se utišil. Jinak vše bylo celkem fajn. Jediné, co mě trochu zklamalo - ale to bylo asi mými vysokými očekávaními - bylo řízení. Není to sice taková "videohra" jako u VW, ale stále mám v paměti našeho Peugeota 309 GTI. Tam bylo na volantu naprosto přesně cítit, co se s koly děje (bylo tam slyšet i čerpání hydrauliky).
Ale asi není rozumné očekávat od běžného auta podobné chování jako od sportovní úpravy. Věřím, že u ST to je jiné. Ale jak říkám, žádná tragédie - každopádně lepší než u VW, ale prostě jsem čekal víc.
Takže přes víkend promyslím varianty financování a v pondělí jdu složit zálohu. Reds - držte mi místo ve vaší group (nebo teda mé ženě)!*
* Barvu auta jsem si vybral podle toho, která grupa má nejhezčí banner.
A díky všem za rady a názory!
PS: řekli mi, že Collection už nejde zadat do výroby. Takže facelift bude patrně na spadnutí.
Zrovnanie s 309,aj ked sportovou mi pripada viac ako smiesne a zabavne