Mam celkem zajimavou zkusenost s vyjednavanim s mistnima (v oblasti meho bydliste) pneu servisema. Priklad: mejme treba cenu za pneu 2270,- na pneunet.cz. Zavolam do mistniho servisu, zeptam se na tu stejnou pneu, cena 3640,-. Muj navrh: "pokud bych si u Vas koupil pneu, dovezl kolo a nechal si to kompletovat, za kolik byste mi ji prodal, pokud existuje ten a ten internetovy obchod, kde se to da sehnat za 2270,-?" Jejich odpoved: "Urcite se domluvime, musime se zeptat sveho dodavatele, o kolik muzeme jit s cenou dolu." Nadiktoval jsem jim sve jmeno, cislo, adresu internetoveho obchodu s tim, ze mi zavolaji.
Do hodiny zavolali, ze mi ji do dvou dnu sezenou za uplne stejnou cenu, jaka je na internetu. Staci rict a budou ji mit na miste. A cena kompletace kola? 150,- az 200,-, zalezi na dovezenem kole. IMHO zda se mi to velmi dobre. Nebo to je jeste sok, ktery mam z jejich nabidky. Ani jsem necekal, ze srazi cenu za pneu tak nizko
Jdu do toho. Lepsi nez vse mozne zarizovat a nechat si vozit do sve prace pneu (nejsem cele dny doma od 8 do 17). Stejne musim nechat kolo u nekoho zkompletovat. Mistni pneu servis ma (mensi) kseft a ja mam relativne po starostech, oba jsme spokojeni

a kdyby neco podelali, aspon tam muzu jit (mam to blizko) a vynadavat jim

FoFo Combi 1.8 TDCi, 74kW, r. v. 2003, Silver