Já 3 roky zpátky Focuse 08 s poctivými 43 tisíci km za nějakých 195.enjoy píše:Necelé 3 roky zpátky jsem koupil opravdu pěkné Mondeo za 240 tisíc. Že by dodnes nekleslo pod 200? Jako proč ne, mě se to líbí
K Auto re tady je vlákno http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 49&t=12212OndraB12 píše:Teď zkoumám auta z auto-re.cz a přijde mi že mají všechny nějak podezřele kolem 100tis km a některé jsou zevnitř hlavně vzadu dost opotřebované. Tak nevím. Asi to bude dlouho trvat než něco vyberu. Nemám problém si pro auto zajet třeba 500km ale nerad bych jel zpět nasraný bez auta jako spousta kamarádů z okolí. Zvedli jsme doma rozpočet do 200tis.Z čeho mám radost. Ale je to strop. To by muselo byt bez investic. Abych třeba nemusel dokupovat zimní gumy a disky. A samozřejmě bych chtěl mít výbavu když slevím z Mondea. Aby to mělo tažné, opěrku, vše v el, výhřev skla a sedaček a hlavně se mi strašné líbí ta polokuže a nejvíc uchcávam s těch litých kol co vypadají jako vločky.
No asi to bude peklo vybrat ale pro náš rodinný rozpočet je to dost peněz tak bych se nechtěl spálit. Asi víte co myslím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů