Ahoj s radiem problem nemam zadny. Slysel jsem ze s podsvicenim ma problem radio od Sony. ve dne a za slunicka neni videt vubec nic.pipin píše:romik 74: Moc hezké gratuluji. A jen abychom věděli a porovnali své skušenosti v čem je problém z denním svícením. Autoradio je asi 6000 že ? Jak ti funguje podsvícení displeje taky se ti mění intenzita na polovinu při nastartování jako mě?
Nekde na chatu....ale treba to neni tak strasny. Nevidel jsem to na vlastni oci, tak abych tu zase nepoustel nejake famy....pipin píše:Proboha kde ses o tom podsvícení dočet ? Já jsem prostudoval veškeré dostupné informace a tuto informaci jsem nesehnal. Ale jsem optimista věřím,že se to podaří vyřešit a jinak je to výborný přístroj.
No denní svícení je pro den a ne noc.romik74 píše:Ahoj s radiem problem nemam zadny. Slysel jsem ze s podsvicenim ma problem radio od Sony. ve dne a za slunicka neni videt vubec nic.pipin píše:romik 74: Moc hezké gratuluji. A jen abychom věděli a porovnali své skušenosti v čem je problém z denním svícením. Autoradio je asi 6000 že ? Jak ti funguje podsvícení displeje taky se ti mění intenzita na polovinu při nastartování jako mě?
Denni sviceni stoji pekne za h....
1. svetla se rozsviti jeste pred nastartovanim
2. funguje to sice v poloze 0, ale nejdou zapnout dalkove svetla. musi se to rucne prepnout a pak to jde. a zapnuta svetla nechat nemuzes, protoze to po vypnuti motoru řve ze svitis.
jinak si nesatezuju
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host