Auto Kučera
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
koukám, jak jste se od Kučery přenesli ke Koisovi, nechce se mi to hledat, ale tipuji tak cca 250 - 300 km 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no na tohle nejde nereagovat a tak mám díky tobě další

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Hlucho
- Nováček
Ak všetko klapne a stanem sa za pár dní majiteľom FF I, tak ku Koišovi do Bánoviec sa v krátkom čase chystám aj ja.
zirafak, chcem Ťa poprosiť vedel by si mi poslať SZ na koho sa obrátiť a príp. Tvoje priezvisko, že si mi ich odporučil. Zatiaľ mám totiž takú skúsenosť, že je to výhodné pre obe strany a ak majú len trochu obchodnícke vlohy, tak sa správajú lepšie ako k niekomu, kto tam len tak dobehne s autom. Dík.
P.S. potom Ťa budem otravovať aj s podložkami, nálepkami, ...
zirafak, chcem Ťa poprosiť vedel by si mi poslať SZ na koho sa obrátiť a príp. Tvoje priezvisko, že si mi ich odporučil. Zatiaľ mám totiž takú skúsenosť, že je to výhodné pre obe strany a ak majú len trochu obchodnícke vlohy, tak sa správajú lepšie ako k niekomu, kto tam len tak dobehne s autom. Dík.
P.S. potom Ťa budem otravovať aj s podložkami, nálepkami, ...
-
- Test driver
Ceny vozidiel Ford su u nas na Slovensku asi jedny z najnizsich v okoli/sam som z toho prekvapeny/TripleJay píše:Zirafak: Ako je to s moznostou nejakej zlavy, resp. dovybavenia u predajcov Ford? Resp. konkretne u Koisa? Ten Trend X je sice akciova verzia, takze tam sa uz vela asi neda carovat, ale vedel by si poradit co vyskusat, resp. "ako na to?"
Predaj auta,ako taky,preto nieje boh vie ako ziskovy.Zaraba sa potom na servise/preco dali napr.na KIA CEED zaruku 7 rokov

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Taaaakze...
Zhodou viacerych okolnosti a bozej dobroty je objednany a buduci tyzden bude doma Ford Focus II 1.8 TDCi Champion Plus
Takze nakoniec novota s jedinou chybou, ze nebola moznost volby farby, takze bude cervena Tango metaliza...
Anyway, tesim sa ako maly chlapec a chcem podakovat vsetkym za ich rady a postrehy...
Vdaka patri tiez predajcovi z Auto Kois za podrzanie vozu, dobru cenu a ochotu...
Dalej chcem podakovat faktu, ze leasing na nove Bravo je "trosku" predrazeny, vdaka comu sa podarilo prepracovat az k silnejsiemu Focusu ako sa povodne zamyslalo...
Fotky zavesim do galerie clenov hned ako to bude mozne...
Zhodou viacerych okolnosti a bozej dobroty je objednany a buduci tyzden bude doma Ford Focus II 1.8 TDCi Champion Plus

Anyway, tesim sa ako maly chlapec a chcem podakovat vsetkym za ich rady a postrehy...
Vdaka patri tiez predajcovi z Auto Kois za podrzanie vozu, dobru cenu a ochotu...
Dalej chcem podakovat faktu, ze leasing na nove Bravo je "trosku" predrazeny, vdaka comu sa podarilo prepracovat az k silnejsiemu Focusu ako sa povodne zamyslalo...
Fotky zavesim do galerie clenov hned ako to bude mozne...

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak balhopřeji a zirafák měl o Kois-ovi dobré reference
vidím, to tak, že reds budou mít co nevidět posilu a hlavně ať dobře slouží