Jsem nejak Petulaka nepochopil - pise ze zasadne Ford a pod to da odkaz na Castrol - myslel tim Castrol ANO nebo Castrol NE?! Prevodovka B5/IB5
Podle specifikace to vypada ze original Ford je prebalenej Castrol?? A príp. kterej, Syntrans multivehicle nebo snad Syntrans FE (WSD M2C-200 maji oba)
Davat petikilo za obal s napisem Ford kterej vyhodim se mi fakt moc nechce
Mmch. Ford CZ a Ford D je dost rozdil - jsem potreboval par blbinek, CZ samostatne nedodava nebo dostupnost v radu tydnu a to jeste s otaznikem, D bez problemu do druheho dne a jeste levnejsi

Aneb sudetak lituje lidi z vnitrozemi...
EDIT: pro djdekl - Sklad v D ano, to se dá pochopit, ale Ford v ČR za dva dny ani nezjistil dostupnost. A hlavně některý díly samostatně vůbec nedodává, Němci ano. Byl jsem tam ve tři odpoledne, objednáno bez problému a na místě měli všechno druhý den ráno. Navíc to ještě vyšlo levněji. Prostě Ford CZ na lidi s.. kup si nový auto (centrála Fordu. Technik v servise se docela snažil). Akorát aby uspěl tak by musel sám zajet do Němec

Spíš to vypadá, že z Ford CZ vyslal do skladu v D pěšího posla aby zjistil jestli tam ten díl je