Řešení pokut....!!!
- enjoy
- Test driver
Re: Řešení pokut....!!!
Český národ je vážně zvláštní rasa.. normální běloch když ví, že spáchal nějaký přestupek, tak za něj zaplatí odpovídající pokutu.
Český běloch jak ucítí možnost se z toho vysekat, tak využije veškerých možností a ještě očekává, že bude pochválen za svoji vyčůranost. A když náhodou nebude, tak se poplácá po rameni sám.
Odpověďi typu "byl bych blbej kdybych to nevyužil" atd.. mě fakt za srdce neberou..
Český běloch jak ucítí možnost se z toho vysekat, tak využije veškerých možností a ještě očekává, že bude pochválen za svoji vyčůranost. A když náhodou nebude, tak se poplácá po rameni sám.
Odpověďi typu "byl bych blbej kdybych to nevyužil" atd.. mě fakt za srdce neberou..
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- smoula
- Test driver
Enyoj: takže když ti přijde, že máš zaplatit 500 kč za to, že tvoje auto spáchalo přestup, tak se zároven i bonzneš, že si to řídil sám, abys přišel o body? 

- enjoy
- Test driver
Tak mě zatím vždy lapili na místě. Ne že by to bylo nějak často.
A kdybych se měl někam dostavit ke správnímu řízení a ukazovali by mi tam mojí fotku, tak já opravdu nemám žaludek na to, tam tvrdit, že to můj znovu nalezený brácha
To, že s policajtama na místě licituju o výši pokuty beru jako normální věc, ale vyhýbání se odpovědnosti, to považuju za vadu charakteru.
A hlavně já nikomu tenhle názor nevnucuju, každý si může jet svojí vlastní morálku jak uzná za vhodný.
A kdybych se měl někam dostavit ke správnímu řízení a ukazovali by mi tam mojí fotku, tak já opravdu nemám žaludek na to, tam tvrdit, že to můj znovu nalezený brácha

To, že s policajtama na místě licituju o výši pokuty beru jako normální věc, ale vyhýbání se odpovědnosti, to považuju za vadu charakteru.
A hlavně já nikomu tenhle názor nevnucuju, každý si může jet svojí vlastní morálku jak uzná za vhodný.
Naposledy upravil(a) enjoy dne 07.11.2013 12:38, celkem upraveno 1 x.
- smoula
- Test driver
Tedka myslím to, jak to chodí. Že pokud zaplatíš 500kč, tak seš bez bodů a nemusíš dokazovat kdo to řídil. Tak pokud bys řídil ty, a přišlo ti oznámení, že máš zaplatit 500 a budeš to mít bez bodů, nebo bonznout sebe a mít to s bodama, tak co si vybereš?

- enjoy
- Test driver
Jo takhle.. No tak v tomhle případě určitě zaplatím tu menší pokutu bez bodů. Protože tuhle možnost mi dal sám orgán. Nebudu to ale řešit tím, že budu dělat obstrukce, abych se z toho (samozřejmě podle zákona. Žijeme totiž v pěkný opičárně, kde si Judr může dělat co chce) vysekal bez ztráty kytičky.
A ano, jsem blbý a raději zaplatím peníze, i když nemusím.
A ano, jsem blbý a raději zaplatím peníze, i když nemusím.
- tym
- Test driver
Enjoy
správný přístup, tady se ale podpory nedočkáš
.

- smoula
- Test driver
Já to dělám stejně. Jel sem asi 90 na jižní spojce, přišla pokuta, tak sem poslušně zaplatil 500 a mám to bez bodů 

- Thorrko
- Junior
Pokud opravdu obhaji jizdu bez znamky,tak si to pojisteni budu platit kazdy rok i jen kvuli tomu,ikdyz je drazsi. Nebudu platit treba 2k rocne,aby to hovada ve vlade s kamaradama z rsd rozkradli a za zbytek postavili dalnici v hrozne kvalite. Jinak se proti tomu aktivne asi branit neda.
A pokud to vypovida o mem zkazenem chatakteru a nebo moralce,tak jste mimo a tupe stado ovci co nadava jak se krade a vedome to timto podoporuji.
A to ze si mestacci vymysleji nebo dopisuji jako v mem pripade prestupky,aby naplnily mestskou potazmo statni kasu,tak jsem moc rad,ze se nasli lidi co proti tomu timto bojuji.
A pokud to vypovida o mem zkazenem chatakteru a nebo moralce,tak jste mimo a tupe stado ovci co nadava jak se krade a vedome to timto podoporuji.
A to ze si mestacci vymysleji nebo dopisuji jako v mem pripade prestupky,aby naplnily mestskou potazmo statni kasu,tak jsem moc rad,ze se nasli lidi co proti tomu timto bojuji.
Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw
- smoula
- Test driver
Není jednodušší zaplatit 1500 za známku? Než 2ku za možná to dokážou obhájit? 

- Thorrko
- Junior
tak znamka zanedlouho bude stat 2k, pojisteni ted stoji 2.5k.
Stejne si radsi zaplatim pojisteni, ne abych jezdil jako hovado. Ale nebudu podporovat nas zkazeny system. Ty zaplatis a pak nadavas na system. Ale pokud potecou penize a budes remcat u piva,tak nic nezmenis.
Stejne si radsi zaplatim pojisteni, ne abych jezdil jako hovado. Ale nebudu podporovat nas zkazeny system. Ty zaplatis a pak nadavas na system. Ale pokud potecou penize a budes remcat u piva,tak nic nezmenis.
- smoula
- Test driver
Ale já rozhodně nenadávám u piva a neremcám o tom, jak je ten svět špatnej. Souhlasím s Enjoyem, to je sympaťák.
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
I když souhlasím s Enjoyem v tom, že pokud člověk něco provede, má prostě srazit paty a přiznat chybu, chápu Thorrkův pohled na dálnice - ne že bych s ním souhlasil, známku si kupuju každý rok 2x, ale chápu to a stav dálnic mě tady v ČR taky pěkně štve...
Co ale nechápu je, jakto, že tyhle organizace mohou fungovat když se ví, jak fungují... není to maření výkonů orgánů? Ať už policie, magistrátu nebo soudů? Osobně bych to zakázal....
Co ale nechápu je, jakto, že tyhle organizace mohou fungovat když se ví, jak fungují... není to maření výkonů orgánů? Ať už policie, magistrátu nebo soudů? Osobně bych to zakázal....
- Thorrko
- Junior
Oni pry hlavne obhajuji na spatnych nebo neuplnych postupech organu. Kdyby delali vsichni presb ne to,co jim uklada zakon nebo vyhlaska,meli by potom hodne tezke obhajovani.
Zakazat neni co, kazdy ma pravo se hajit nebo nechat zastupovat obhajcem,leda ze by nekdo zmenil ustavu. Coz se nikdy nestane.
Zakazat neni co, kazdy ma pravo se hajit nebo nechat zastupovat obhajcem,leda ze by nekdo zmenil ustavu. Coz se nikdy nestane.
- enjoy
- Test driver
No, tak tohle bychom měli, každý si udělal obrázek...
Chci říct, že vím v jakém světě žiju a proto jedinou pojistku navíc, kterou mám, je pojištění NA100PRO od Kooperativy, kde když mě někdo nabourá, tak to řeším jen se svojí pojišťovnou a oni si pak ty s**čky okolo amortizací, korekce nákladů atd. řeší s pojišťovnou viníka.
To píšu ne jako offtopic, jako spíš námět na to, za co je lepší utratit peníze, než za pojištění pokut.
Chci říct, že vím v jakém světě žiju a proto jedinou pojistku navíc, kterou mám, je pojištění NA100PRO od Kooperativy, kde když mě někdo nabourá, tak to řeším jen se svojí pojišťovnou a oni si pak ty s**čky okolo amortizací, korekce nákladů atd. řeší s pojišťovnou viníka.
To píšu ne jako offtopic, jako spíš námět na to, za co je lepší utratit peníze, než za pojištění pokut.
- Thorrko
- Junior
Tak ja obrazek jak to funguje s nasi legislativou stylem jedna ruka myje druhou mam uz davno.
Podle Tebe tedy kdyby si vymysleli to,ze jsem nemel pas,aby byla vetsi pokuta, je v poradku? Mam zaplatit a podekovat,ze je to jen 2k za zeptani se na cestu? To mas super pristup k systemu. S takovou bychom to dotahli zpatky do komunismu.
Nepotrebuji navod,jak investovat do pojistky. To co si platis nad ramec,to same mam v exkluziv povku od allianz a treba i stret se zveri,zivotku na spolujezce atd atd,coz tady asi nepatri.i
Podle Tebe tedy kdyby si vymysleli to,ze jsem nemel pas,aby byla vetsi pokuta, je v poradku? Mam zaplatit a podekovat,ze je to jen 2k za zeptani se na cestu? To mas super pristup k systemu. S takovou bychom to dotahli zpatky do komunismu.
Nepotrebuji navod,jak investovat do pojistky. To co si platis nad ramec,to same mam v exkluziv povku od allianz a treba i stret se zveri,zivotku na spolujezce atd atd,coz tady asi nepatri.i