Příspěvek
od V12 » 14.07.2013 09:40
gingo33 :
99% predajcov Ti da podpisat zmluvu, kde je malymi pismenami niekde dole napisane, ze kupujes v podstate dojazdeny vrak. Tym sa poistia, ze nemaju zodpovednost za ziadne vady tykajuce sa prevadzkoveho opotrebovania, takze zakaznik ma proste smolu. Pokial ale mas auto kupovane za dozoru a pomozi AZ a v papieroch nie je ziadna zmienka o opotrebovanej spojke, mohlo by sa to dat uhrat na reklamaciu skrytej zavady, aj ked spojka tiez podlieha opotrebovaniu. Obavam sa ale, ze bez sudu to nepojde. Su proste diely, do ktorych jednoducho nevidis a ani najvacsi odbornik nevie bez rozobrania posudit ich stav.
Ja osobne som kupil auto a po 600 km klaklo turbo. Mal som ale stastie, predajca sa k tomu postavil celom a opravu zadotoval sumou 450 EUR. Pritom nemusel, pretoze v papieroch som podpisal, ze kupujem vrak, na ktorom po 80k km treba vymenit olej, rozvody, hlucne loziska, hlucnu prevodovku, vadnu spojku a co ja viem co vsetko.
Toto je riziko nakupu jazdeneho auta a prave z toho dovodu si treba nechat rezervu aspon 1000 EUR na nepredvidatelne udalosti.
Vyskusaj to s tou reklamaciou, ale pochybujem, ze to vyjde.
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO