koupe: Ford Focus 2001,....
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak snad nebude tak zle a najdeš jinde lepší kousek 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsi uz hledal?actionMed píše:nj, taky sdilim nazor, ze je to prasarna...![]()
chjo....davam tomu jeste mesic, a pak presedlam na forum Fiatu k vyznavacum Stila
http://hledani.hyperinzerce.cz/
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zadni dvere se daji myslim zajistit, aby se ti tam nekdo pri zastaveni na cervenou nepokousel nasednout nebo neco premistit ze zadnich sedadel.actionMed píše:hyperinzerce nic, jen jsem odpovedel nekterym co neuvedli karosarskou verzi.
Ten Rudyho je peknej, ale ma bohuzel jednu chybu a to neprehlednutelnou... druhou dvojici dveri
- actionMed
- Nováček
Fuks: fora Stila zacinam procitat, asi vim na co narazis a to je celkova spohehlivost znacky Fiat, je pravda, ze poruchovost techto aut je na vysoke urovni, kazdopadne pocatkem Stila se to pry vyrazne zlepsilo, pravda, tak spolehlive jako Focus rozhodne neni. Libi se mi jeho maximalni vybava za prijatelnou cenu.
Mas snad nejake osobni zkusenosti?
Pelen: 3dv. beru ciste ze stranky desingu, libi se prave velka neosazena plocha zadni casti a protahly dvere az do stredu auta... To me na prvni pohled zaujalo a ostatni verze nezaujate prehlizim.
Mas snad nejake osobni zkusenosti?

Pelen: 3dv. beru ciste ze stranky desingu, libi se prave velka neosazena plocha zadni casti a protahly dvere az do stredu auta... To me na prvni pohled zaujalo a ostatni verze nezaujate prehlizim.
-
- Zkušený
Osobní zkušenosti s Fiatem nemám, jen se o auta celkově dost zajímám a vím, že se spolehlivostí na tom Stilo moc dobře není. Proto taky prodejnost tohodle modelu zůstala daleko za očekáváním Fiatu. Máš naprostou pravdu, že má bohatou výbavu za podstatně nižší cenu než Focus, ale na Tvém místě bych radši ještě hledal a sháněl Focuse. Myslím, že když padneš na dobrý kousek, že nebudeš litovat jako valná většina majitelů tady na fóru.actionMed píše:Fuks: fora Stila zacinam procitat, asi vim na co narazis a to je celkova spohehlivost znacky Fiat, je pravda, ze poruchovost techto aut je na vysoke urovni, kazdopadne pocatkem Stila se to pry vyrazne zlepsilo, pravda, tak spolehlive jako Focus rozhodne neni. Libi se mi jeho maximalni vybava za prijatelnou cenu.
Mas snad nejake osobni zkusenosti?.

- actionMed
- Nováček
Koupe Focuse litovat nebudu, v to pevne verim.
Premlouvam se, ze i koupe Stila litovat nebudu, vetsina problemu co se tyce motoru vznika u motoru JTD coz je zname i o ostatnich italech jako treba Alfa. Benziny jsou snad ok, elektrika je znama svymi´vtipnymi hlasky ktere stale prekvapi necim novym
, jde spis o to, na jaky kouek narazis... =o)
Dalsim favoritem je jeste Peugeot 307, ale Focus je stale v mem obrazci pod prioritou 1.
...snad se ta trpelivost vyplati....
Premlouvam se, ze i koupe Stila litovat nebudu, vetsina problemu co se tyce motoru vznika u motoru JTD coz je zname i o ostatnich italech jako treba Alfa. Benziny jsou snad ok, elektrika je znama svymi´vtipnymi hlasky ktere stale prekvapi necim novym

Dalsim favoritem je jeste Peugeot 307, ale Focus je stale v mem obrazci pod prioritou 1.

-
- Zkušený
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Palius
- Nováček
Zdarec,ja jsem se taky rozhodoval mezi Stilem a Focusem.Strasne se mi libilo 3D Stilo fakt parada a vyborna vybava.Trosku browsovani po netu mne ale presvedcilo na Focuse.Hlavne spolehlivost Fordu,jizdni vlastnosti a levne dily.sehnal jsem v D primo od prodejce Ford 3D Fika 2003 z 35 000 km + serviska + kontakt servisu + kontakt byv.majitele, takze 100% jistota 
3D-ecka tolik nelitaj - rodinu tam nenacpes
jinak ty fotky urcite bouracka + odflaknuta prace.

3D-ecka tolik nelitaj - rodinu tam nenacpes

jinak ty fotky urcite bouracka + odflaknuta prace.
Ford Focus 1,6 74 kW,1/2010,5D,FROZEN WHITE
bylo Ford Focus 1,6 74 kW,8/2003,3D.Black panther - spokojenost
bylo Ford Focus 1,6 74 kW,8/2003,3D.Black panther - spokojenost