Co jsem pochopil, tak to pak člověka stojí ještě 2x víc času než teď a to by asi moje polovička už nepřekousla a nebo by na mně rovnou poslala Chocholouška

Já si teď dodělam tahák na zejtřejší zápočťák a jdu taky tankovatjimm píše:Teď tam měli akci že dostaneš dvakrát víc kreditů,mají 2 výročí založení,tak jsem hrál celou noc abych měl to kv-1s ,manželka se mnou celej den nemluvilaTeď koukám usnula tak jdu na to
A ještě je teď příjemnej ten bonusovej kód na 24 hodin a k tomu 5x násobení zkušeností ... to se to zkoumájimm píše:Teď tam měli akci že dostaneš dvakrát víc kreditů,mají 2 výročí založení,tak jsem hrál celou noc abych měl to kv-1s ,manželka se mnou celej den nemluvilaTeď koukám usnula tak jdu na to
super zkoumání,to zas tady budu sedět do rána než mi to skončíRumcajs1 píše:A ještě je teď příjemnej ten bonusovej kód na 24 hodin a k tomu 5x násobení zkušeností ... to se to zkoumájimm píše:Teď tam měli akci že dostaneš dvakrát víc kreditů,mají 2 výročí založení,tak jsem hrál celou noc abych měl to kv-1s ,manželka se mnou celej den nemluvilaTeď koukám usnula tak jdu na to
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů