Díky moc za informace, kdybych něco potřeboval ozvu seSVATA píše:Mozna ti to pomuze,
provozuju c-max 1.8 92 kW r.v. 2005,
spotreba po meste - (2-3 km) 10l
spotreba mimo mesto - 7-8l
problem pri startovani (nechtel hned chytnout) - vycisteni skrtici klapky a startuje OK
spotreba oleje - 0,3l na 1000 km
podvozek- no limit![]()
prostor- rodina (2+2) bez problemu i na dovolenou k mori (bez rakve)
motor - chtel jsem za kazdou cenu benzin a sehnal jsem za slusnou cenu 1.8, s vykonem jsem spokojeny, ale pokud narazis na slusne 2.0, tak nevahej.
poruchy- kupoval jsem v 5/2010 s tim , ze budu menit prave zadni lozisko (4500 Kč u Homolka Decin),
jinak OK !!!
v pripade dalsich dotazu jsem k dispozici
Alebo Hemi V8Anduril píše: No a aby ses tomuto vyhnul, vymysleli radici paku...
Krasne napisane. Ani sam by som to lepsie nedokazalCowley píše:Pozor na terminologii - V12 dokud nema jatra na zadnich sedackach, tak tomu nerika acelerace
pribeh nekonci - jen se presouvame na skodaforum , tam se dozvi vady koncernových motoru vcetne toho jak jsou kvalitni oktavky z 99 roku s najezdem 96000km ( nejsnaze stocitelne vozitko ) a za par mesicu se vratime k fordu .CodyFF píše:Tak jsem se nakonec rozhodl jí do TDi jak mi někdo na fóru radil a koupím Octávii.
foki píše:pribeh nekonci - jen se presouvame na skodaforum , tam se dozvi vady koncernových motoru vcetne toho jak jsou kvalitni oktavky z 99 roku s najezdem 96000km ( nejsnaze stocitelne vozitko ) a za par mesicu se vratime k fordu .CodyFF píše:Tak jsem se nakonec rozhodl jí do TDi jak mi někdo na fóru radil a koupím Octávii.
Jj, někteří s nima jezděj ChorvatskoisrakvípyčoSobull píše:Ale hlavně jezděj za štyryapůl a ve městě jen vo litr víc vogo
V12 píše:CodyFF :
Ked Octu, tak 1.9TDI 81 kW, alebo 1.9TDI PD 77kW. Nesmrtelne motory, .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů