fotky urcite budu, len vecer je uz tma a cez den nemam cas, tak musim asi pockat na jeziska ked donese poriadny fotak

Hllavně nepíchni gumu.misoo píše:matka je bohuzial stale zaseknuta, ale foki povedal ze sa da jazdit aj so 4 matkami, tak preto som to smelo otestoval
fotky urcite budu, len vecer je uz tma a cez den nemam cas, tak musim asi pockat na jeziska ked donese poriadny fotak
 To by jsi to tam mohl nechat stát. Až se ti to povede, tak to vyfoť.
 To by jsi to tam mohl nechat stát. Až se ti to povede, tak to vyfoť.  

Podobny problem mel soused s mondeem. Mel udelane specialni zamkove matice a pri povolovani se mu jedna znicila. Nekolik dni stal s autem na parkovisti, pak to nejak vyresil, az ho potkam, tak se ho na to zeptam.misoo píše:matka je bohuzial stale zaseknuta, ale foki povedal ze sa da jazdit aj so 4 matkami, tak preto som to smelo otestoval

pelene, to ti budem mooooooc povdacny !!!pelen píše:Podobny problem mel soused s mondeem. Mel udelane specialni zamkove matice a pri povolovani se mu jedna znicila. Nekolik dni stal s autem na parkovisti, pak to nejak vyresil, az ho potkam, tak se ho na to zeptam.misoo píše:matka je bohuzial stale zaseknuta, ale foki povedal ze sa da jazdit aj so 4 matkami, tak preto som to smelo otestoval

...len nedostat defekt
 ...len nedostat defekt  len nedostat defekt
 len nedostat defekt  len nedostat defekt...
 len nedostat defekt...  

A jakou nasadíš cenovou politikuihrdlick píše:To by mě taky zajímalo. Rozpěru mám v plánu "urob si sám"misoo píše:este jedna filozoficka otazka k tym rozperam...

zmenia sa jazdne vlastnosti po namontovani iba rozpery

A když to bude good, tak rozjedu výrobu ve "velkém".

- kus za ,,tšista" jako stánkaři
  - kus za ,,tšista" jako stánkaři  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů