aktualne meteo.sk
Kafe u zirafaka 3 - fotky od str.41
- madbugie
- Zkušený

Re: Kafe u zirafaka 3
chlapci nerobte paniku... v sobotu bude prijemne poloblacne pocasie 25 stupnikov a hlavne ziadny dazd !!!
aktualne meteo.sk

aktualne meteo.sk
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
meteo.sk nekukaj, si nezachytil ked testovali zo shmu ci od nich meteo nekradne udaje a dali fiktivnu teplotu na chopku nejak 30° alebo proste ine funky cislo a za 10min. sa to iste cislo objavilo aj na meteo
Odtedy som na nich zavrhol...
- madbugie
- Zkušený

triple sak mne je jasne ze to vsetci odtial beru, a shmu zas berie zo satelitov a inych europskych sluzieb (okrem vlastnych radarov co maju)...
ja napr. rad chodim na http://www.yr.no tam sa da najst vsetko mozne aj nemozne a aj zapadnute dedinky... rozne predpovede a grafy a pod... len v robote mi to nefunguje tak nemozem kuknut... kua...
mne islo o to ze rano tam tiez bolo fuj fuj pocasie a pred hodinkou tam skocilo totooooook

ja napr. rad chodim na http://www.yr.no tam sa da najst vsetko mozne aj nemozne a aj zapadnute dedinky... rozne predpovede a grafy a pod... len v robote mi to nefunguje tak nemozem kuknut... kua...
mne islo o to ze rano tam tiez bolo fuj fuj pocasie a pred hodinkou tam skocilo totooooook
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
+ 100 fordích koníkov

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
chlapi ked uz sme u toho pocasia, neviete kde sa daju kuknut druzicove zabery ? nieco som nasiel na shmu, ale to tak pol dna stare... urcite musi byt nieco pre celu europu, ale ne a ne vygooglit... 
- richisan
- Zkušený

ako poutove atrakce posluzia mozno niektore auta nasich clenovmadbugie píše: nejaké tie pouťové atrakce, súťaže, ceny
a ideme do toho TT Žirafordium 2010![]()
: D
- vcedula
- .

ja pouzivam radary, druzice su dobre na jednu vec: dlhodoby odhad. To, ci sa nieco blizi alebo nie jednoznacne z radarov. Ale aj tak su omnoho dolezitejsie udaje, ktore vsak len tak nenajdes a hlavne nie v grafickej podobe - teplota, vlhkost a tlak. Lebo aj studeny front sa moze v nemecku stocit na juh a je po druzicovom zabere...misoo píše:chlapi ked uz sme u toho pocasia, neviete kde sa daju kuknut druzicove zabery ? nieco som nasiel na shmu, ale to tak pol dna stare... urcite musi byt nieco pre celu europu, ale ne a ne vygooglit...
Jo a este jedna vec, ked vidis na druzicovom zabere mrak, neznamena to, ze z neho bude prsat, moze sa rozpadnut. ALe ked na radare uvidis cereveny mrak, tak si mozes byt na 95% isty, ze z neho bude prsat. Preto mam radary radsej.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- spigot
- Test driver

- mortimerko
- Junior

kaslite na pocasie, ak bude skaredo alebo bude prsat, mozeme skocit ku nam do Bieleho Kostola, tam nikdy neprsi.. a ak, tak len malo.. neviem preco.. 
- mortimerko
- Junior

inac, zoberte si ze 27 aut, kazde ma cca 4 a pol metra + nejaky bezpecny odstup od dalsieho auta... kua, sak my ked pojdeme na tu bukovu, tak budeme merat okolo stvrt kilometra.. 
to ani na jednu supu neprejdeme cez trnavu..
:D:D ved to je samy semafor, prvi z nas uz budu von z TT a posledni budu este len vchadzat... 
to ani na jednu supu neprejdeme cez trnavu..
- Quickie
- Moderátor

Ak by nam dali na pondelok firemne volno, kvoli utorkovemu sviatku, tak teoreticky hrozí, že dorazím aj ja...
Matka ma už asi dorazí.. každy vikend v TT..

Matka ma už asi dorazí.. každy vikend v TT..
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Aspon sa bude mat naco trnavaci pozerat 
- mortimerko
- Junior

to uz aby si si tu frajerku nasiel..Quickie píše:Matka ma už asi dorazí.. každy vikend v TT..![]()
- Quickie
- Moderátor

to uz tam mam.. ved preto tam chodím
- mortimerko
- Junior

no potom neni problem.. inac trnavske dievcata rulez...

- spigot
- Test driver

Inak neviem ci taketo zhromazdenia netreba nahlasovat.mortimerko píše:inac, zoberte si ze 27 aut, kazde ma cca 4 a pol metra + nejaky bezpecny odstup od dalsieho auta... kua, sak my ked pojdeme na tu bukovu, tak budeme merat okolo stvrt kilometra..