LPG - montáže a zkušenosti sem...
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: LPG - výrobce AC
jisol: pevně věřím ve véééélký náběh kilometrů bez problémů 

- Lukas.R6
- Nováček
dnes jsem se objednal na přestavbu a příští pátek budu mít hotovo
,po dobu montáže budu mít pujčené služební auto jejich firmy 

Ford focus || 1,6 74 kw/100 k Fun X 09/06 Sea Grey LPG Tartarini,Flashlube

- zbyndatvrd
- Nováček
Ta vymena zni zajimave, nemas k tomu vic informaci kde or kdo to dela popripade nekdo kdo si to nechal vymenit?
- JohnDoe
- Nováček
Po delším (spíš hodně dlouhém) přemýšlení a zkoumání různých webů a diskuzí jsem se rozhodl jít také do alternativní stravy. Hlavním důvodem byla změna zaměstnání a denní dojíždění z cca 1km na kole se změnilo na 50 km autem. Pro realizaci jsem zvolil strakonické Autogas centrum. Dají mi tam řídící jednotku STAG (Poláci) a italské komponenty (vstřikovače, reduktor, nádrž, hadice...). K tomu ochranu sedel ventilů, montují italský VAP SAVER (obdoba FlashLube). Místo rezervy přijde cca 55 litrová nádrž a to všechno za slušných 25.000,- Káčé. Říkali mi, že s těmito motory nejsou problémy, pokud se tedy použije to přimazávání. V pátek jsem objednaný na operaci, tak jsem na to zvědavej 

Ferda - FoFoII kombi sport, 8/2005, 1.6 Ti-VCT 85kW, panther black.
Od 22.10.2010 baští LPG (AC Stag 300+, Tomasetto, Atrama - od každého něco)
Spotřeba LPG

Spotřeba LPG

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
JohnDoe: myslím, že budeš spokojen
to budeš mít investici s tím nájezdem doma dřív než se nadáš

- Lukas.R6
- Nováček
mám hotovo
.zvolil jsem nakonec komplet tartarini s flashlube.jsem velmi spokojený
šlape to super

Ford focus || 1,6 74 kw/100 k Fun X 09/06 Sea Grey LPG Tartarini,Flashlube

- zbyndatvrd
- Nováček
Zdravim chlapi,
narazil jsem na problem pri startovani na benzin a to, ze nemuzu nastartovat.
Pokud to prepnu na plyn, tak mi motor ihned naskoci a slape.
Netusite, kde by mohl byt problem? Vstriky? Palivovy filtr (2 roky nemeneny)? Spatny benzin (Shell VPower 95 po celou dobu uzivani auta)?

narazil jsem na problem pri startovani na benzin a to, ze nemuzu nastartovat.
Pokud to prepnu na plyn, tak mi motor ihned naskoci a slape.
Netusite, kde by mohl byt problem? Vstriky? Palivovy filtr (2 roky nemeneny)? Spatny benzin (Shell VPower 95 po celou dobu uzivani auta)?

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zbyndatvrd: když pak za jízdy přepneš z LPG na benzín, tak jede bez problémů
poradit neumím, ale zajel bych k Čadkovi, ať ti na to koukne i když je problém primárně u benzínu může souviset jedno s druhým 

- JohnDoe
- Nováček
Ještě se zeptám pánů plynařů - jak řešíte rezervní kolo? Vozíte ho v kufru, nebo spoléháte na nějaký ten opravný sprej? Ve felině jsem vozil dojezdový kolo z golfa v kufru, ale i tak mi ho zabralo půlku, tak bych radši nějaké elegantnější, ale funkční řešení.
Spotřeba LPG

Spotřeba LPG

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já zatím vozím dojezdovku, nechal jsem si ušít futrálek (ještě ho nemám) ale nevím jestli ji budu vozit
věčné téma: vozit ji nebo nevozit
např. já jezdím od 1996 a nikdy jsem nepíchl, čili nepotřeboval rezervu
Murphyho zákon říká, že jakmile ji vyndám, tak najedu na hřebík a budu ji potřebovat 

věčné téma: vozit ji nebo nevozit

- zbyndatvrd
- Nováček
tak jsem zjistil, ze to bude pravdepodobne palivovym cerpadlem. Pri sepnuti klice v zapalovani neni slyset ten znamy vrnici zvuk. Pojistka je dobra, prime propojeni kontaktu pod relatkem nezpusobilo ocekavane vrceni, tedy s tim cerpadlem opravdu neco je 

- JohnDoe
- Nováček
Hledal jsem a jsem z toho trošku mimo
Aktuální znění vyhlášky říká
Kdo nemusí vozit náhradní nebo dojezdové kolo:
- Vozidlo bylo uvedeno do provozu počínaje 15. zářím 2009, nemá detekci defektu, ale je vybaveno prostředky pro bezdemontážní opravu pneumatik (lepicí sadou)
- Vozidlo bylo uvedeno do provozu před 15. zářím 2009, nemá detekci defektu, ale je vybaveno prostředky pro bezdemontážní opravu pneumatik (lepicí sadou) a výrobce vozidla souhlasil s tím, aby vozidlo bylo provozováno bez rezervní pneumatiky
- Vozidlo bylo uvedeno do provozu před 15. zářím 2009, nemá detekci defektu, ale je vybaveno prostředky pro bezdemontážní opravu pneumatik (lepicí sadou) a vozidla stejného typu jsou po 15. září 2009 uváděna na trh bez náhradního kola
- Rezervní kolo musí naopak nadále zůstat ve vozidle kategorie M1 a N1, pokud jde o vozidlo, které nemá detekci defektu, bylo uvedeno do provozu před 15. zářím 2009 a jeho výrobce nesouhlasí s provozováním vozidla bez rezervního kola ani po 15. září 2009 neuvádí na trh vozidla stejného typu bez rezervního kola.
Kde zjistím jestli výrobce vozidla souhlasí či nesouhlasí s výše uvedeným, nebo jestli fofo teď má či nemá rezervní kolo
A co na to Mirek Dušín

Aktuální znění vyhlášky říká
Kdo nemusí vozit náhradní nebo dojezdové kolo:
- Vozidlo bylo uvedeno do provozu počínaje 15. zářím 2009, nemá detekci defektu, ale je vybaveno prostředky pro bezdemontážní opravu pneumatik (lepicí sadou)
- Vozidlo bylo uvedeno do provozu před 15. zářím 2009, nemá detekci defektu, ale je vybaveno prostředky pro bezdemontážní opravu pneumatik (lepicí sadou) a výrobce vozidla souhlasil s tím, aby vozidlo bylo provozováno bez rezervní pneumatiky
- Vozidlo bylo uvedeno do provozu před 15. zářím 2009, nemá detekci defektu, ale je vybaveno prostředky pro bezdemontážní opravu pneumatik (lepicí sadou) a vozidla stejného typu jsou po 15. září 2009 uváděna na trh bez náhradního kola
- Rezervní kolo musí naopak nadále zůstat ve vozidle kategorie M1 a N1, pokud jde o vozidlo, které nemá detekci defektu, bylo uvedeno do provozu před 15. zářím 2009 a jeho výrobce nesouhlasí s provozováním vozidla bez rezervního kola ani po 15. září 2009 neuvádí na trh vozidla stejného typu bez rezervního kola.
Kde zjistím jestli výrobce vozidla souhlasí či nesouhlasí s výše uvedeným, nebo jestli fofo teď má či nemá rezervní kolo

Spotřeba LPG

Spotřeba LPG

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zbyndatvrd: pokud jezdíš s minimem benzínu v nádrži, tak je to vysoce pravděpodobné
ale od toho tu máme mechaniky aby to potvrdily
JohnDoe: jestli Mirek Dušín dělá ve Fordu, tak nám to sdělí. Zavoláš mu a zeptáš se
Taky by mě to zajímalo.

JohnDoe: jestli Mirek Dušín dělá ve Fordu, tak nám to sdělí. Zavoláš mu a zeptáš se

- zbyndatvrd
- Nováček
No prave, ze jezdim vzdycky tak, abych mel 1/4 nadrze benzinu. Hladove oko jsem uz dlouho nevidel. A pokud se mi nahodou stane, ze by se mi rozsvitilo, prepinam jizdu na benzin a jedu k prvni benzince. Ach jo.
Ceny tech cerpadel jsou docela sokezni. Nasel jsem neco na polskych strankach, nemate zkusenosti?
kompletni cerpadlo: http://pompypaliwa.istore.pl/pl,product ... nt=1350450
bez plovaku: http://translate.googleusercontent.com/ ... 6FV6PSlwrQ
o neco draz i zde v CZ: http://www.pmnd.wbs.cz/PALIVOVE-CERPADLO-KOMPLETNI.html
Co vy na to
Ceny tech cerpadel jsou docela sokezni. Nasel jsem neco na polskych strankach, nemate zkusenosti?

Co vy na to