ty rukacice jsi koupil taky tam?Me prijde ta jelenice a podobne hadry moc draha!!!Takze uz mam nakoupene sampony a vosky od zelvy a uz se jen tesim az bude krasne a jdu na to!!!Wizzy píše:pro Lukyska:
Měl jsem už také pár škrábanců, některé byly až do bílého, u černé metal. je to obzvlášt´ vidět. Hlavně zadní dveře pod náp. FOCUS. Rada automech. byla, jedině lakování.Našel jsem na fóru dva prostředky, na fotce jsou vlevo.Po rozleštění a po půl roce, x krát mytí tyto místa už nenajdu ani sám.
Postup: Očistit tech. benzínem, na hadřík jsem nanesl trochu pasty z tuby Safe cuta po zaschnutí rozleštil. Toto jsem udělal 3x během asi 45 min. Nakonec jsem použil Extreme nano-tech leštěnku a znovu rozleštil. Automech. zíral, místa nepoznal a říkal, ze to ještě nezažil.
Doby schnutí jsou na návodech, počkej, až se oteplí. Vše jsem kupoval v Globusu.Kvůli Nano-tech nás asi lakýra prokleje, ale na to s..u, technologie jde dál.
Moje údržba laku:2x za rok voskuju voskem na metal. jaro a podzim. Myju vlažnou vodou hubkou,asi co 3 až 4 krát kápnu do kýblu autošampón s voskem. Opláchnu a projedu auto, aby kapky stekly. Pak vezmu rukavici a poutírám do sucha, když je rukav. mokrá, vyždímám ji ve ždímačce. Rukavice to zárověň i vyleští, takže výsledný dojem je zrcadlo, ve kterém se můžeš holit.
PS:Máme rádi čisté auto. Jěště jak na mušky na přední masce:v létě večer, hned jak přijedu je začerstva umyju a je to.
Píšu to znova.na jaře a na podzim voskuji klasicky želvou flanelovým hadříkem .Auto myju většinou čistou vodou,sem tam s trochou autos. s voskem .Rukavice mám jenom na utření do sucha,nikoliv na voskováníliskanet99 píše:2 Wizzy - prosim te jak ty rukavice pak cistis od toho vosku mam pocit, ze kdyz je ten vosk poradnej tak ho asi z ty rukavice jen tak nedostanes - takze kupujes na kazde myti auta novou? Taky sem si ji poridil a nebyla zrovna tak levna, ze bych si ji kupoval na kazde myti auta.
"projedes" akoze sa na nom potom povozis? nebojis sa ze sa zaprasi od prachu na ceste a ten potom pri lesteni poskriabe lak?Wizzy píše:.. Opláchnu a projedu auto, aby kapky stekly....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů