S original radiem ovladani normalne fungovalo.
Ovladani jsem promeril, kazdy tlacitko ma jiny odpor od 50ohmu az po buhvi kolik, takze v ovladani samotnym patrne problem neni.
Uceni tlacitek jsem zkousel i s nastartovanym autem.
Impedance selection je tusim moznost vybrat si rozsah odporu ovladani v pripade, ze bys radio cpal do jinyho auta, ktery ma na tlacitkach jiny odpory... Pokud na mych tlacitkach zmerim 50 ohmu, 150, 500, 1000 a 1500 (napriklad, hodnoty uz si nepamatuju), tak by se timhle melo dat nastavit, na jaky odpory ma radio reagovat jako na stisky tlacitek a nadiktovat tam my cisla. Bohuzel, my radio impedance selection nenabizi

Pro rekapitulaci mam teda z ovladani vyvedeny dva draty (volant1 a volant2) , z radia 3, ktery by se mohly tykat ovladani (key1, key2 a zem, ktera je vyvedena primo z pinu s tlustym cernym kabelem - klasicka zem radia). Puvodne bez myho zasahu byl key1 navedenej na pin, kde je na kostce volant1 a zem na volant2, key2 nikam napojenej nebyl. Radio se nehodlalo nic ucit, tak jsem zkusil odpojit key1 a misto nej dat key2, beze zmeny, key1 na volant1 a key2 na volant2, vsecky dalsi kombinace co nevypadaly jako uplnej nesmysl... Tohle radio do focuse si s ovladanim focuse proste nerozumi.
Kdybych treba koupil nejaky univerzal ovladani a vykaslal se na paku pod volantem, tak by to asi dopadlo stejne, coz? Koukal jsem ze treba ty ovladani, co se strkaj do drzaku na kelimek u rucky, komunikujou s radiem bezdratove pres vysilac, kterej se zase pripojuje na key1, key2 a gnd, tak doufam, ze vyhodim dalsi prachy a ono to nepunde uplne stejne...