Zimní pneu - sezóna 2023/2024 od strany 174
- jirkau
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké zimní pneu,poradte.
Kdyz koupim pneu na netu a pak si to prijdu do servisu nechat nazout na rafky, nebudou na mne koukat blbe? Zatim jsem poptal teda jen jeden prazsky pneuservis, ale z te nabidky jsem se orosil, chteji za pneu skoro dvojnasobek co na netu...
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
V některym pneuservise neřeknou půl slova a naučtujou to co obvikle. V některym neřeknou taky nic a koukaj v pohodě, ale obujou Ti to na auto za příplatek. Chce abys to nejdřív zjistil. Zajdi do servisu řekni jim o co Ti jde, pak uvidíš jestli se Ti to vyplatí. Já jezdim na Dobříš, tam mi obuje co chi za stejnou cenu jako když koupim pneu u něj. Ale já mám kousek od tamtud chalupu, tak pro mne to neni zajíždka.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
-
- Test driver
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jirkau: já jsem teda v pneuservise potíž měl. Nechtěli mi to přezout parchanti zatracení, byť předtím jsem tam jezdil pravidelně. Byli hodně nepříjemní, něco si přirazili a od té doby už tam nejezdím.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Test driver
mozno ti z trucu prihodia par stovak za pracu,ale usetris tisice za pneu a TO SA OPLATI

- panther7
- Test driver
optimum si najít malého soukromníčka a ten to přehodí a nazuje
-
- Test driver
presne ako pise panther, vykaslite sa na tie velke kolosy, najdite si nejakeho garazmajstra, prezuvacka teraz sa da kupit uz za slusne prachy a prezujte to u neho..
ja som si tiez myslel,ze budem rad ak mi to len prezuju tak som sa jemne spytal ,ci by mi tam dali lepiace zavazia a ci vobec maju...pozrel na mna ako na debila a povedal, ze jasne a ci to tiez budem chiet naplnit dusikom
tak som vedel,ze som v pohode..ani som nic nehovoril a este mi oznacil lavu prednu-stale by to mal byt ten naj disk v stave kvoli roznym vibraciam a pod, takze u mna, na to, ze to boli 2 manici, asi otec so synom, spokojnost vacsia ako u nejakych koncernovych barumakoch
ja som si tiez myslel,ze budem rad ak mi to len prezuju tak som sa jemne spytal ,ci by mi tam dali lepiace zavazia a ci vobec maju...pozrel na mna ako na debila a povedal, ze jasne a ci to tiez budem chiet naplnit dusikom

tak som vedel,ze som v pohode..ani som nic nehovoril a este mi oznacil lavu prednu-stale by to mal byt ten naj disk v stave kvoli roznym vibraciam a pod, takze u mna, na to, ze to boli 2 manici, asi otec so synom, spokojnost vacsia ako u nejakych koncernovych barumakoch

- Anndy
- Test driver
Mali su niekedy dobry
. hehe.
Som predaval auto v septembri. Tak som zasiel s nim do pneuservisu pre zimne gumy a zaroven som tam odniesol zimne gumy plus disky na fordika. Za prve ma pozitivne zarazilo ze tie zimne gumy na diskoch boli cistucke a uplne osetrene - vyzerali lepsie ako nove co som doniesol na fordika. Za dalsie, ze nemali problem ich vymenit za fordikove bez doplatku (proste uschovne som neplatil) a potom mi uz prislo normalne, ze fordacke gumy vyvazili nazuli na disk - za to som uz platil teda - ale obvyklu sumu.
Cize ja som spokojny.

Som predaval auto v septembri. Tak som zasiel s nim do pneuservisu pre zimne gumy a zaroven som tam odniesol zimne gumy plus disky na fordika. Za prve ma pozitivne zarazilo ze tie zimne gumy na diskoch boli cistucke a uplne osetrene - vyzerali lepsie ako nove co som doniesol na fordika. Za dalsie, ze nemali problem ich vymenit za fordikove bez doplatku (proste uschovne som neplatil) a potom mi uz prislo normalne, ze fordacke gumy vyvazili nazuli na disk - za to som uz platil teda - ale obvyklu sumu.
Cize ja som spokojny.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Však to byli malí soukromníčci, ale mezitím jim nějak narost hřebínek 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.

- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zdraec lidi.Máte někdo ty gumy Vredestein Snowtrac 3.Dívam se na nejlevnejsipneu.cz a dají se tam sehnat za slušné peníze,nebo GoodYear Ultra Grip 7+,taky za slušné prachy,naopak mé vyvolené Michelin Alpin 3 tam jsou nějaké moc drahé.
- oyapparov
- Nováček
Mam GY Ultra Grip 7+, sice na snehu jeste neksou vyzkousene, ale mam pocit ze mi auto lepe drzi zatacky, a taky nejsou hlucny. Jenze mam pruser s koupi. Objednal jsem s DOT min. 3008, ale dorazily pneu s DOT 4907. Jsem vul, ze to hned nezkontroloval a vsiml jsem si to uz kdyz byly na aute (byly dodane na pneuservis, kde je hned prezuly). Kupoval jsem na http://www.nejlevnejsipneu.cz, takze jsem jim napsal nastvany dopis, ted' jsem zvedavy, co napisou...
-
- Test driver
nenapisu nic...a bud v klidku.aj tie,co ti poslali su uplne v pohode.
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem objednal UltraGrip 7+. Původně jsem chtěl z pneunet.cz (výborná cena), ale kamarád rozjel nový eshop (motor24.cz), tak mi dal super cenu a měl jsem to od něj. Nějaké DOT jsem neřešil, měl jsem za to, že tento model se nevyrábí dlouho ... včera jsem mrknul na pneumatiky a jsou 1708, což je konec dubna. Není to tak hrozné, vracet určitě nebudu (jinak jsou v pořádku) a za týden či dva je nahodím 

- oyapparov
- Nováček
2zirafak: To jo, vzdyt' jsou pul roku stare:) Do poznamky jsem napsal DOT, a pripadne aby informovaly, ale nic. Zajima me jestli vubec k tomu vyjadreji...
- panther7
- Test driver
Jak už sem tady psal, požadoval sem DOT 30 a daly DOT 34 tzn. září jinak to mám z pneunet.cz a GY UG+7 ještě nenasazený počítám 1 týden nebo 2 týden v listopadu. Řekl sem jim, že jak tam bude něco jiného, že to nepřevezmu, už sem jim to 1x udělal-tak se poučili.