já jsem to ladil s Magicem včera a termín mám 11.6.couddy píše:hele kolik dnů dopředu teda voláte?? ja uz vim i kde to je akorat nemam čas se objednat... aspon ted do pátku

já jsem to ladil s Magicem včera a termín mám 11.6.couddy píše:hele kolik dnů dopředu teda voláte?? ja uz vim i kde to je akorat nemam čas se objednat... aspon ted do pátku
to je vidět, jak to tady pozorně pročítášDany píše:No jak se na to tak dívám, nebylo by lepší udělat v tom Zlíně kolem 15. sraz?![]()
Magic: udělals mi radost, čekal jsem jiné ceny. Carting v OV by mě přišel až na 7táců s DPH. To si radši udělám výlet do Zlína.
Tak se to dělá, bravoJozkablack píše:Tak jsme dneska s manželkou a malim vlezli do autíká který stálo celej den na slunci a málem nás to stálo zdraví......stačila jediná věta: JO KDYBY BYLI FOLIE, NEBYLO BY TADY TAK HNUSNĚ!! A výsledek...manželka hned abych to nechal udělat, jen ať vidí aspoň trochu ven při couvání!! Tak se snad brzy zeředim mezi vaše řady!!![]()
![]()
nj, ale to už je taky nějaká doba, co mi to nabízeli.Skubi píše:to je vidět, jak to tady pozorně pročítášDany píše:No jak se na to tak dívám, nebylo by lepší udělat v tom Zlíně kolem 15. sraz?![]()
Magic: udělals mi radost, čekal jsem jiné ceny. Carting v OV by mě přišel až na 7táců s DPH. To si radši udělám výlet do Zlína.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host