Nezlob se na mě, ale od kdy se kola povolují ráčnou? Snad trhákemjenikHK píše: 26.09.2020 20:45 Mám úplně stejnou zkušenost - při první výměně kol po koupi jsem orval celkem asi 8 matic (a načal jednu racnu)

Nezlob se na mě, ale od kdy se kola povolují ráčnou? Snad trhákemjenikHK píše: 26.09.2020 20:45 Mám úplně stejnou zkušenost - při první výměně kol po koupi jsem orval celkem asi 8 matic (a načal jednu racnu)
Přesně tak. Byl jsem teď nedávno v servise na výměnu za zimní kola a hodně jsem je chválil za to, že po utažení matek pneumatickým utahovákem šel pracovník kouknout na vývěsku, kde mají přehled předepsaných momentů a všechny matky dotáhnul ručně pomocí momentového klíče. Řeknl bych, že se to nestává často, aby je zákazníci chválili za dobrou prácijenikHK píše: 26.09.2020 20:45 Mám úplně stejnou zkušenost - při první výměně kol po koupi jsem orval celkem asi 8 matic (a načal jednu racnu) -q nedaly se povolit. Pazoury jim za to zpřerážet.
Koupil jsem přesně tyhle febi/swag matice, stejné jako originální.
Sám utahuju kola na předepsaných 130Nm a nepoškodil jsem ještě ani jednu. Stačí s tím zacházet lidsky...
Dá se za tuhle matici koupit alternativa bez té plechové krytky? Klidně bych ty debilní plechový krytky vyházel ze všech matic, ale nikde jsem nesehnal 18 klíč do auta na kola a ten 19 co je v autě ty matice bez krytky docela ožvejkáválucky.jack píše: 03.07.2012 13:16 Origo matice na obrázku.
Je pravda, že se používáním povolí ten plech co je na 6tihranu a ten může potom odpadnout.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů