viz

Tlumení dveře OK motor jsem nedělal a firmu neznám dávám přednost vlastní práci mám z toho vetší radost.

su nalepene z vonku obojstrannou lepiacou paskouMilinko píše:Merdy:
Myslím, že ty lišty drží na tomto čudlíku - viz obr. Ale je možné, že jdou vycvaknout i bez toho abys musel lézt dovnitř. Já to tlumil kolem toho.
Ano, ale drží i na těch čudlících.zirafak píše:su nalepene z vonku obojstrannou lepiacou paskouMilinko píše:Merdy:
Myslím, že ty lišty drží na tomto čudlíku - viz obr. Ale je možné, že jdou vycvaknout i bez toho abys musel lézt dovnitř. Já to tlumil kolem toho.
Rozohodne s tebou nesouhlasim. Nehrajou sice spatne, ale nejsem s nima 100% spokojeny.Fako sk píše:Originál repro má prefektný zvuk ako aj basovo tak aj výškovo. Neni o čom nikdy to nebudem meniť
Ne omlouvam se mohl jsem to rict jinak.Fako sk píše:To vitacz: Pozri tak sorry ja som sem len hodil svoj názor a skúsenosť ako každý iný. S tým čo si tu ty chcel vedieť ti neviem poradiť
Zadní jako přední jinak montážní hloubka 56mm je stejná jako jsem měnil já i u zadních.vitacz píše:Ahoj, tak jsem to tu snad precet cele a pod se nemylim tak orig repro maji rozmer 5x7. Tak jsem se chtel zeptat na to co si myslite ohledne techto repro.
Chtel bych je vymenit misto orig. Pujdou tam dat bez problemu doprenich tak i do zadnich
dveri?
http://www.audioland.cz/mac-audio/mac-a ... -57-2.html
Diky moc za odpoved.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů