Změna podsviceni-návod na topení str 29
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna podsviceni
Kurnik, tolik penez. Ty z Polska vychazeji na 1000Kc, no ale bez direk...

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pokus o foto v noci, nic moc
je to mobilem...

- globe
- Test driver
nadhera

- Miroslav K
- Nováček
moc hezké...chci to taky
to ihrdlick: mohl bys nějak shrnout jaký počty a typy těch led diod si použil? (na ten climatronic)
to všichni: kdo ví i na rádio kolik a jakých a vůbec počty a typy i na BC, hodiny a pod..
Než napíšete abych si pročetl forum, tak jsem pročetl..ale je tu více použitých typů, počty moc ne, tak abych se věděl domluvit s dráteníkem, co mi to bude dělat, co objednat...díky

to ihrdlick: mohl bys nějak shrnout jaký počty a typy těch led diod si použil? (na ten climatronic)
to všichni: kdo ví i na rádio kolik a jakých a vůbec počty a typy i na BC, hodiny a pod..
Než napíšete abych si pročetl forum, tak jsem pročetl..ale je tu více použitých typů, počty moc ne, tak abych se věděl domluvit s dráteníkem, co mi to bude dělat, co objednat...díky
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Spočítej si modré a bílé čtverečky, to jsou změněné diody. Ty červené jsou původní.
Použil jsem tyhle modré a tyhle bílé. Akorát těch 8 uprostřed je displey a není modrý, ale bílý !!! Na hodiny jsem použil 2 ty modré co na climatronik. Do BC jsem ještě nelezl a na stahování oken mám připraveny tyto diody.
Typ AL-1206B1.Mám 4 el. okna, takže 14 diod + 2 rezervní
Akorát ještě co se týče podsvícení tlačítka MAX ofuk okna. Mám tam modrou, ale doporučil bych bílou, jelikož je ten znak oranžový a s tím modrým nejde moc vidět, ta bílá to prosvítí více. 
Použil jsem tyhle modré a tyhle bílé. Akorát těch 8 uprostřed je displey a není modrý, ale bílý !!! Na hodiny jsem použil 2 ty modré co na climatronik. Do BC jsem ještě nelezl a na stahování oken mám připraveny tyto diody.
Typ AL-1206B1.Mám 4 el. okna, takže 14 diod + 2 rezervní

- Miroslav K
- Nováček
Moc díky, i za odkazy na dodavatele. Trochu to budu modifikovat, já chci i display modrý a na vytápění mám i přední sklo, takže pár diod navíc. Když v hodinách jsou dvě, myslím, že v BC budou tak čtyři..no a originál rádio to jsem našel v odkazech na ty německý návody, takže už můžu pomalu uvažovat kdy se do toho pustit
..

- black panther 1,6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zarovky pod budikama
AHOJ FOCUSACI!!
Mam na vas otazecku: Potreboval bych vedet jake zerovecky jsou pod budikama jedna mi (nesviti viz foto) .
Chci to vedet at to nemusim dvakrat rozebirat.
Mam na vas otazecku: Potreboval bych vedet jake zerovecky jsou pod budikama jedna mi (nesviti viz foto) .
Chci to vedet at to nemusim dvakrat rozebirat.

Ford Focus 1,6 16v rv.00 zetec s/ Black panther
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: zarovky pod budikama
Naposledy upravil(a) Skubi dne 27.04.2009 22:09, celkem upraveno 1 x.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- black panther 1,6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- black panther 1,6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
NO A JE TAM NEJAKA PATICE ZAVIT BAJONET NEBO CO POTREBUJU TO KOUPIT A PAK HNEDKA NAMONTOVAT NECHCE SE MI TO DELAT NA DVA KRAT

Ford Focus 1,6 16v rv.00 zetec s/ Black panther
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
patice T10 a vypni si Caps Lock

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- globe
- Test driver
kdyz si to poradne proctes, urcite by ses tam vsechno co potrebujes dozvedel,ale nebudu te trapit, kup si zarovku 12V 1,2W .. nekdo tam daval myslim i 5W, ale to bych neriskoval, ta 1,2 se pouziva nejcastejc snad u vsech aut .. kup jen samotnou zarovku bez ty plastovy patice, tu k tomu nepotrebujes,do ni to zasadis v pristrojovce, vymena cca na 15 minut max .. 

- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečne som sa pustil do poslednej zeleno svietiacej časti môjho interiéru - ovládačov ventilácie. Moje obavy sa naplnili, pôvodný plán bol vybrúsiť zelený plast ovládačov zvnútra a namiesto žiaroviek dať modré SMD diody. Problém je ale v tom, že zelená vrstva je skoro zvonku a spolu s ňou ide dole aj biela farba symbolov a hrozí aj prebrúsenie durch cez plast. Takže zostalo len pri výmene žiaroviek za diody, svieti to teraz tak zelenomodro, ale je to určite lepšie, ako zelené

Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
- Skywalker
- Nováček
lubec píše:Tak konečne som sa pustil do poslednej zeleno svietiacej časti môjho interiéru - ovládačov ventilácie. Moje obavy sa naplnili, pôvodný plán bol vybrúsiť zelený plast ovládačov zvnútra a namiesto žiaroviek dať modré SMD diody. Problém je ale v tom, že zelená vrstva je skoro zvonku a spolu s ňou ide dole aj biela farba symbolov a hrozí aj prebrúsenie durch cez plast. Takže zostalo len pri výmene žiaroviek za diody, svieti to teraz tak zelenomodro, ale je to určite lepšie, ako zelené![]()
No resil jsem to uplne stejne, ale bohuzel modre ledky sviti hodne bodove a bohuzel rychle odchazi. Co jsi tam dal konkretne za ledky?
Ford Focus Kombi 1.8 TDDi r.v.1999

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi neviem co sa vam na tej zelenej nepaci..ja som dal aj palubku na zeleno a je to krasne...vid moja galerka..