tomason :
Roky som jazdil s vozmi do 55kW. Tiez som si hovoril, ze to bohato staci. Premavka ale hustne, jazdi sa rychlejsie a dynamickejsie a pokial auto nema turbo a 100 koni na tonu, je na dnesnu dobu dychavicne. Preto taketo vykony uz nikdy viac !
Nech si kazdy kupi co chce a ked zisti, ze sliapol do hovna to so stratou preda. Ja pisem iba svoje skusenosti, na zaklade ktorych 1.4i ani 1.6i 74kW jednoducho nekupim, ani ked budu ozubene kolecka padat. Prave preto som nakoniec odmietol SX4 4x4 so 79kW motorom, cakam na 88kW.
PeterToretto píše:už som niečo kupil a VINko to má
WF0AXXGCDAXY80769 .. koli jednemu VIN sa mi nechce inštalovať ten soft

Je to hooodne stare, navyse z Talianska, bohvie, kolko km ma v reale. Davaj si bacha na spotrebu oleja, tieto motory si ho po velkom nabehu lubia davat v dost velkych davkach.
czBartolomej píše:...Jsem docela překvapen, jak rychle se to auto dostane na 90-100km/h.
A co dalej ? 100 az 130 za pol hodiny ? S tym sa moc po dialnici neda. Ak tam ale nemusis, potom to problem naozaj byt nemusi. Odporucam Ti sadnut do niecoho silnejsieho, aby si zistil, co je to rychlo sa dostat na stovku. Potom velmi skoro zmenis nazor.
solfan píše:
preco to zhadzujes?
Ja to nezhadzujem, zhodilo sa to samo, ked ma s 55kW Fabiou v dialnicnom stupani vyblikalo niekolko kamionov

Patka este netahala, stvorka uz netahala, trojka na podlahe, motor vrestal az chcel vyskocit zpod kapoty a spotreba podla PP 50/100, na tacho horko tazko 90. A Fofo je tazsi ako Fobia.
Hal9000 píše:Tak to bych u prvního auta nepřeceňoval. Znám dost lidí co si přesně tohle řekli a teď litují že je to slabé.

DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO