Stěrače
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Jj, přesně tak. Vydržely dva měsíce a...někdo mi je ukrad. Byly to Valeo Silencio X-TRM. Teď tam mám nějaký šmudly z márketu, který fungujou spíš jako rozpatlávače. Až mě přejde vztek, tak to asi risknu a asi je tam zkusím dát znova, protože kvalitou se to vůbec nedá srovnávat. Jinak o opotřebení se za tu dobu nedá mluvit a jestli bude mít nový majitel stejný štěstí jako já, tak udělají službu ještě na hodně autech.
- Martin41
- Pokročilý
Stěrače
Bosch, Valeo, origo, AeroTwin atd. pěkná směs ale měl bych jednu neodbornou otázku : v obchodě vidím stírací lišty baleny vždy po párech, jak to děláte, když máme na voze tři rozměry a lišta vydrží, ta obyčejná třeba dva roky ?
-
- Test driver
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stěrače
I ty noname bezramínkový jsou samostatně a i normální jsem viděl samostatně.jinak aby z mého přípěvku nevyplynulo,že ty stěrače jsou úplně na nic.Šmouhy to dělá jen při menšim množství vody a jen občas.A ten "hluk"...Ono při jízdě to stejně neuslyšíte.Ale kvalitou setření a výdrží se asi nemůžou rovnat se značkovýma...Jinak se docela rozšířily...Už je vídám na každym třetím autě.Kdybych věděl,že ty značkový má každý auto a že mi je neukradnou,šel bych do nich hned.Takhle radši míň obrečim neznačkový...Martin41 píše:Bosch, Valeo, origo, AeroTwin atd. pěkná směs ale měl bych jednu neodbornou otázku : v obchodě vidím stírací lišty baleny vždy po párech, jak to děláte, když máme na voze tři rozměry a lišta vydrží, ta obyčejná třeba dva roky ?
- PePe_tdci
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se rozhod, že do nich taky půjdu.. nevim ještě jesltli nezkusim noname, ale spíš asi i jo...
Jinak potřeboval bych vyměnit celý levý rameno, když jsem fofa koupil, tak bylo nějaký pokroucený, takže jsem ho srovnal kleštěma, ale neni to ono.. nevíte kolik stojí originál? Případně kde sehnat levnější? Dík
Jinak potřeboval bych vyměnit celý levý rameno, když jsem fofa koupil, tak bylo nějaký pokroucený, takže jsem ho srovnal kleštěma, ale neni to ono.. nevíte kolik stojí originál? Případně kde sehnat levnější? Dík
- melos
- Nováček
vrzani a casovac
No ja koupil obyc. sterace stejnych rozmeru. Vypadaly dobre ale zacaly vrzat. Je ne desne, budu muset koupit new. A jeste mi vadi ze FF nema casovac. Ta prvni poloha je pomala a druha zase moc rychla a silene to vrzalo:(
Ford Focus Kombi 1.8 TDCi, 85kW, 115PS r.v. 2002
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
asi to tak bude, kupoval jsem origo dozadu za cca 220,-Ferino píše:Na origo stěrač jsem se ptal kdysi ve Fordu a tuším, že to bylo kolem 500 kaček za jeden.

2 melos: já časovač mám
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Fredie
- Nováček
Mám tam štandartné stierače, čo tam dáva Ford, akurát gumičky sú iné, kúpené v Malackách vo Fiate, akurát som si ich musel odrezať, neskáču, nevrzgajú, stierajú super
...akurát musím gumičku vymeniť aj na zadnom okne, tam to po prvom spustení robí skoky, ako kone na velkej Pardubickej, a rachotí to riadne 

FF, 1.8 TDCi, 74 kW, r.v. 9/2004, hatchback, šedá metalíza
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- melos
- Nováček