Snažil jsem se přečíst celý tohle vlákno ale jestli byl někde odkaz nebo tip tak se předem omlouvám

nedávno mi praskla myslím GE 120%  tak přemýšlím co koupit, ještě existuje philips white vision  to mají celkem všude tak možná zkusím to
  nedávno mi praskla myslím GE 120%  tak přemýšlím co koupit, ještě existuje philips white vision  to mají celkem všude tak možná zkusím to  

zakoupili jsme FF2 kombi 2007 bez FL.. a potřebuji radu jaké typy žárovek nakoupit do foroty abych byl připraven na případné odcházející... a ještě bych potřeboval poradit jaký druh pojistek koupit do foroty , nevím zda je více druhů nebo tak.. autům nerozumím, jsem opravdu jen řidič co o autech moc neví... prosím za radu/y .. díky moc.. tak snad se najdou nějaké fajn dušičky co poradí... předtím jsem byl členem fiat marea klubu kde to fungovalo dobře v komunikaci i srazově... tak snad to je podobné i zde
 zakoupili jsme FF2 kombi 2007 bez FL.. a potřebuji radu jaké typy žárovek nakoupit do foroty abych byl připraven na případné odcházející... a ještě bych potřeboval poradit jaký druh pojistek koupit do foroty , nevím zda je více druhů nebo tak.. autům nerozumím, jsem opravdu jen řidič co o autech moc neví... prosím za radu/y .. díky moc.. tak snad se najdou nějaké fajn dušičky co poradí... předtím jsem byl členem fiat marea klubu kde to fungovalo dobře v komunikaci i srazově... tak snad to je podobné i zde  .. Láďa Litoměřice
 .. Láďa Litoměřice  

ZaQik ti už odpověděl v tom prvním tématu, že si máš  tady najít návod na tvoje auto a z návodu vyčíst jak žárovky, tak i pojistky. Odpověď neber tak, že tě chce rychle odbýt, ale pročtením návodu přijdeš i na spoustu dalších triků, které ti zpříjemní jezdění Focusem
  ZaQik ti už odpověděl v tom prvním tématu, že si máš  tady najít návod na tvoje auto a z návodu vyčíst jak žárovky, tak i pojistky. Odpověď neber tak, že tě chce rychle odbýt, ale pročtením návodu přijdeš i na spoustu dalších triků, které ti zpříjemní jezdění Focusem  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host