Reproduktory+tlmenie dveri
-
- Test driver
Re: Reproduktory
ono je kvalita a kvalita vieš 

- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nic proti tvému 5+1, ale na hudbu nic moc, lepší je poslouchat hudbu ze stereaJVN píše:jak tak čtu o těch repro... mám origo a hrajou dobře...
na kvalitní poslech hudby si udělám čas doma v pohodě u prostorových repro 5+1
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas, hudba se poslouchá ve 2.0. 5.1 je dělán pro filmy a i tam je lepší ,pokuď to jde, podkrmit to DTS-em .
Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- Milinko
- Zkušený
Chlapi, využil jsem akce kdy dostanete tlumení za 1kč a objednal si repro Kicx QFG 6.2.
Co si o něm myslíte?
K výměně repro mám pár otázek: uvažuju o MDF kroužku ale nevím jak ho upevnit a to samé to nové repro. Nějaké rady? Ty původní jsou tam přinýtované.
Dále mě není jasné kam dát výhybku, ta původní je schovaná kde?
díky za rady a nápady.
Co si o něm myslíte?
K výměně repro mám pár otázek: uvažuju o MDF kroužku ale nevím jak ho upevnit a to samé to nové repro. Nějaké rady? Ty původní jsou tam přinýtované.
Dále mě není jasné kam dát výhybku, ta původní je schovaná kde?
díky za rady a nápady.
- Chobby
- Junior
Proč se ptáš tady - Interier - 1998-2004 - když máš FoFo II
Ale předpokládám, že vyhybka je buď ve dveřích nebo přímo na středobasovém repro

Ale předpokládám, že vyhybka je buď ve dveřích nebo přímo na středobasovém repro
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Historicky (před novou tváří fóra a rozdělení do podsekcí) se vše kolem repro řešilo tady. Ať už se jednalo o FoFo I nebo II. Proto se asi Milinko ptá tady.
Osobně si myslím, že principy budou stejné jak u jednoho, tak druhého auta, takže je asi jedno, kde se zeptá.
Osobně si myslím, že principy budou stejné jak u jednoho, tak druhého auta, takže je asi jedno, kde se zeptá.
- Damon
- Test driver
Vzhledem k obojetnosti tématu pro obě modelové řady jsem téma dal pouze do interieru a ne do podskupiny.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Milinko
- Zkušený
Chobby: V interiéru pro 2004 > jsem toho nejak o repro moc nenašel, proto tady toto vlákno kde s tim mají lidi mnohem víc zkušeností
Merdy: Přesně tak
spíš než výtky na umístění bych uvítal nějaké rady či odkazy na montáž...thx

Merdy: Přesně tak

spíš než výtky na umístění bych uvítal nějaké rady či odkazy na montáž...thx
- Chobby
- Junior
Se kaji, nemínil jsem tu někoho peskovat
Jak už jsem psal výše, tak bych hledal ty původní vyhybky tam. Nové vyhybky bych určo dal někam do dveří co nejblíž repro tak aby nezavazelo sklu (ale myslím, že je tam dost místa)
edit: teď když se dívám na obr. ta vyhybka je jen jedna pro levou a pravou stranu

Jak už jsem psal výše, tak bych hledal ty původní vyhybky tam. Nové vyhybky bych určo dal někam do dveří co nejblíž repro tak aby nezavazelo sklu (ale myslím, že je tam dost místa)
edit: teď když se dívám na obr. ta vyhybka je jen jedna pro levou a pravou stranu

- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na 99,9% budou dvěChobby píše:edit: teď když se dívám na obr. ta vyhybka je jen jedna pro levou a pravou stranu

- Milinko
- Zkušený
Vpoho Chobby,já to také nijak zle nemyslel. Ty výhybky musí být 2 - pro každý pár jedna, každý pár repro 6 svorek(2xIn,4xOut).viz obr.
Nerad bych demontoval nedejbože palubku,protože u Fordu není nic nemožné, viz. pylový filtr.... 
EDIT: K čemu je na té výhybce zbývající pár svorek?? Jestli to chápu, tak 2 jsou na hlavní vstup, 2 na výškáč a 2 na středobas....co ty zbývající 2?
S tím umístěním doufám, že máš pravdu, musí to být někde blízko 

EDIT: K čemu je na té výhybce zbývající pár svorek?? Jestli to chápu, tak 2 jsou na hlavní vstup, 2 na výškáč a 2 na středobas....co ty zbývající 2?
Naposledy upravil(a) Milinko dne 25.06.2008 22:53, celkem upraveno 1 x.
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Milinko:Dal jsem dolů tapec (třikrát hurááááá
) a můžu ti říct tohle:
Jak už psal Chobby, tak vyhýbka je na 99,9% součástí toho současného středobasu, co je vzadu. Tu vyhýbku budeme muset připevnit k tomu pozinkovanému plechu, co uzavírá dveře zevnitř. Jinam to asi nepůjde a jiný způsob bych ani nehledal. Jo a ta mdf podložka tam vleze v pohodě, si myslím. Upevnění bych nechal na šroubu s matkou
Dneska večír doobjednám zbytek

Jak už psal Chobby, tak vyhýbka je na 99,9% součástí toho současného středobasu, co je vzadu. Tu vyhýbku budeme muset připevnit k tomu pozinkovanému plechu, co uzavírá dveře zevnitř. Jinam to asi nepůjde a jiný způsob bych ani nehledal. Jo a ta mdf podložka tam vleze v pohodě, si myslím. Upevnění bych nechal na šroubu s matkou

- Milinko
- Zkušený
Supr! Teď už ten tapec budeš na dalších dveřích loupat jak perníkMerdy píše:Milinko:Dal jsem dolů tapec (třikrát hurááááá) a můžu ti říct tohle:

Říkáš, že je součástí...hmm, já jsem ho předtím moc neštudoval, ale jestli máš pravdu tak moc dobře. Teďkom mě tak napadá, že díky mému pečlivému tlumení zadních dveří, už se mě ten plech s reprákem bude mooooc špatně oddělávat....repra v zadu jsem ale stejně neměl v plánu měnit, ikdyž nikdy neříkej nikdy

Šrouby mě také napadly, snad už v pátek bude matroš... sa nemožu dočkat

- Chobby
- Junior
Tak to su rád, že jsem se trefil...
Ten blbý dotaz na jednu vyhybku - zmátla mě fotka, kde byla jen jedna

Ten blbý dotaz na jednu vyhybku - zmátla mě fotka, kde byla jen jedna

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vyhybka ma 3 moznosti zapojeni vyskace - muzes nastavit zesileni resp. utlum +3/0/+3 dB, proto jsou na vyskac 4 svorky!!!Milinko píše:K čemu je na té výhybce zbývající pár svorek?? Jestli to chápu, tak 2 jsou na hlavní vstup, 2 na výškáč a 2 na středobas....co ty zbývající 2?