Jinak stiraly super

Ok pošlukasi píše:pošli foto jak vypadajFokal píše:Tak jsem dneska koupil Boshe Aerotwiny přesně na Fokuse, rozměry 550 a 475 mm, stály "jenom" 840,-divim se právě proto, že jsem je kupoval u AutoTechnik Unger v Praze, kde maji zboží zpravidla předražený, takže tahle cena mě mile překvapila
až neco zažijí tak se ozvy
No,když sem na to dnes koukal,tak to taky nebylo tak hrozný....Ono se na to ale asi nic sehnat nedá.Co nekoupíš s nima,tak prostě nemáš....Zatim jsem taky spokojen....Včera sem s nima měl jet v tý bouři...to by byl testchmelko píše:RopakKota:uz som si na to zvykol,ale stvalo ma top presne co popisujes..
inak zatial 100%spokojnost
Jak dlouho vydrží nevím,ale ke stírání.Dělaj šmouhy.Nestírají tak jako klasický.(Ale opakuji,že mám neznačkové)Když se dostanou do místa,kde se zase vrací zpět,tak jak se ta guma přehne,je to víc slyšet než na klasických.Dělají trochu větší bordel.Nedají se nějak upravit ty ramena?Myslím zvětšit tlak na tu gumu aby víc tlačila na okno?Jinak tedy podle mě zatím kromě vzhledu se nic nezlepšilo.Spíš naopak...Ale ty Boshe asi budou o něčem jinym...Mira píše:tak podělíš se o zkušenosti nebo nevencaxxx píše:Dneska jsem koupil neznackove bezraminkove sterace, made in china za 175 kc jeden v Baumarktu, az je prubnu za deste tak se podelim o zkusenosti...![]()
prší od úterka
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: mrož a 2 hosti