Odcizení Forda
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odcizení Forda
Můžu sem hodit klidne fotku,jak dopadla palubovka.Od zlosti vytrhnul i zpětné zrcatko ze stropu.Jinak dostal se tam kufrem,takže dveře nepoškozené. Bláhově jsem si myslel,jak pa páka na volant není masivní. To mě ještě zachránil vypínač startéru,letos v říjnu se jim to už povedlo ukrást,na místě kde jsem stál byly jen střepy. Pak jsem slyšel,že se to startuje nakrátko přímo na startéru. A ta vyhozená řídící jednotka,to je jasné,takhle se údajně obchází imobilizer,když si zloděj přinese svoji odblokovanou řídící jednotku.
Jo a provokativne mi nechal desetikorunu na sedáku u řidiče,co jsem měl v přihrádce...desetikoruna na vozík v obchoďáku.
Jo a provokativne mi nechal desetikorunu na sedáku u řidiče,co jsem měl v přihrádce...desetikoruna na vozík v obchoďáku.
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
a dá se nějak obejít vypinač na palivovým čerpadle?
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- racetiger
- Junior
Ano,mustek - ale chvili to trva nez na to prijdesSimi píše:a dá se nějak obejít vypinač na palivovým čerpadle?
- deekay
- Junior
Compressor: Specialne tudle paku jsem mel kdysi na favu taky. Jednou sem v ni mimo domov zalomil klic...tak jsem nejdriv nadaval a pak se jal koukat, jak na to, musim rict ze po 5min badani jsem prisel na zpusob jak ji sundat elegantne, jen kapesnim nozikem behem par sekund...Tendle typ uz mi do auta nesmi, konstruktera tohodle bazmeku bych vytahal za koule 

- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Deekay:Jo,já jsem si taky myslel,že je ta páka masivní.Dokud jsem ji neviděl takhle rozstříhanou. Mít teď auto,tak ani nevím čím bych to zabezpečil. Určitě někam vypínač na palivové čerpadlo,ale co dál? Hodně se mi líbil ZEDER. A pak už jedině pořádného hada škrtiče a nebo pustil do kastle proud.
- acoLaco
- Nováček
Zdar, možná je to úplná hovadina, ale povídal mi to kolega ze Slovenska, že mu tam ukradli Oct. a on mimo jiné hned kontaktoval nějakou soukromou detektivní kancelář, která mu zajistila za 100tis SK navrácení auta zpátky. Prostě za auto zaplatil výkupné. Auto prý už bylo připravené v nějaké garáži k rozřezání, ale ta detektivní kancelář to včas dojednala. Policajtům je to vesměs jedno, oni si ty statistiky nějak udělají aby to vycházelo dobře, ale tyhle lidi mají kontakty na podsvětí a v konečném důsledku vydělali všichní, páč to neměl pojištěné.... Prý je to nějaká taková celkově mafie, takže to všechno šlo přes tu detektivní kancelář, aby ho nenapadlo si k předání zavolat policii, on prostě jednoduše dostal akorát zpátky auto, za které řádně znovu zaplatil... Nevím teda jak tady najdeš zrovna tu pravou detektivní kancelář, nebo jak to funguje, ale minimálně za optání to stojí. Nic bych jim neplatil předem, platil bych je až jen v případě nějakého kladného výsledku, aby si nevzali prachy a nic nedělali… Ale jak jsem napsal, možná je to blbost…
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
no predpokladam ze simi myslel tajny vypinac , to bys ho musel najit abys dal mustek . nebo pripojit kabel na tem spravny drat tesne pred nadrzi ale to by ti bezelo stale protoze ono spina na cca 2 sekundy kdyz dostane rele impulsracetiger píše:Ano,mustek - ale chvili to trva nez na to prijdesSimi píše:a dá se nějak obejít vypinač na palivovým čerpadle?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ale v tejto dobe v akej zijeme tak nasich mazlikov uz asi nic neochrani mozno iba nejaky drahy zabezpecovak
- jakub.sampon
- Pokročilý
Lidi tak si lámu hlavu s tím,setkal se někdo s tím že mu zloděj obešel "Bullock" někde sem četl že to trvá 17min než to zloděj obejde,ale video sem neviděl... co si o tom myslite?

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
-
- Test driver
Prekonatelne je vsetko.Cas 17 min je vsak uz hodne dlhy.Zlodeji si maju moznost vyberat z podstatne lahsich koristi a takto dlhe natahovanie sa so zabezpecenim uz nieje zaujimave.Samozrejme ak sa nejedna o auto aspon za 200 000 eur 

-
- Nováček
nejlepší zabezpečovák je atyp barevná kombinace kastle auta. Čím strakatější, tím lepší.
Fo Fo Combi 1,8 TDDi 10/2002, 66kW, šedá metal?!

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že nemáš pravdu
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 53&t=18636

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Nováček
vyjímky se najdou - napsal jsem nejlepší, né neodcizitelnésilverwolf píše:Myslim, že nemáš pravduhttp://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 53&t=18636
Fo Fo Combi 1,8 TDDi 10/2002, 66kW, šedá metal?!