nebo to udělej jak já. Já něco sem si objel a zrovna Valuškovi a do Hale sem posílal mail at mi pošlou cenovou kalkulaci. Ted to sice nemám u sebe, ale jak sem psal na peníze ti asi slevu nedají, protože je už tam velká sléva od dovozce nebo výrobce to nevím, ale chtěj také defend lock, prodlouženou záruku, přihlášení v PRG, koberečky/nebo něco jiného, povinná výbavy(lékarnička, troúh, ....)+asistenční služby-ale to je automatika.
Ford Focus 1,8TDCi 85kW, Trend Celebration 6/2008 Combi fotogalerie
tak sem to našel Valoušek mi nabízel : povinná výbava, asistenční služba, prodloužená záruka 100000/4roky, přihlášení v PRG. a tj vše. Tak třeba budeš úspěšnější. V Hale mi dal viz skora + 2 věci ještě.
Měl by to stát Defend lock+instalace cca 7,500,-, ale můžou kecat nevím, přihlášení v PRG Charouz 1900, Auto Palace-1500,-. Tak ono se to nezdá, ale tisícovka k 1000 a máš např. 5000 hned. Tak se drž a pak dej vědět.
At pak takto nedopadneš
Ako defentlock by som radsej zasiel na SK a dal si tam Zeder lock. Stoji tolko isto a je to o niecom inom. Kolega mal defent lock na oktavke a ukradli mu ju spred domu...
Ono jde o to, že to dávají zadara k tomu auto víš a tak jen říkám kolik mi říkali. že to stojí. JInak tam můžeš mi satelitní kdo ví co a klidně ti to ukradnout. ale pro klid duše to stačí.
Souhlasím s tebou Panther7! Když profi zloděj chce, tak mu v krádeži nic nezabrání i kdy bylo auto v trezoru. A když krade amatér, tak ten DefendLock stačí. Akorát to má jeden velký problém : Defend Lock se taky musí zamikat jinak je na h.... ! Kolega z práce tak přišel o Fabii, dost dlouho tvrdil, že ty "hajzlové" mu to ukradli i se zámkem řadící páky a pak po čase z něj vylezlo, že ten zámek nezamiká....a pak světe div se
tak se podívej kolik nabízí na internetu třeba na cars.cz na aaaauto.cz, automodul.cz. At si in a at si nemyslí, že mají před sebou nějakýho "Lojzu". Tak hodně zdaru. Mě prodej bude teprve čekat. Až bude nové auto.