Pokud chcete číst tento příspěvek, dobře si sedněte

Smířen s průserem, jak psal Ahmed, jsem odjel směrem k domovu. Dojel jsem na křižovatku, dal přednost a při akceleraci k rozjezdu práááááásk

a rachot jak na srazu traktorů. Svíčka byla venku. Teda jenom ten izolátor s elektrodou jak jsme zjistili posléze, co jsem dokadlal zpět do dílny. Zbývalo vyřešit problém, jak dostat ven ten kov se závitem. Použilo se vratidlo, takovej trn se závitem kterej má prudký stoupání. Na ořech z gola sady se navařila matice, aby se tím dalo točit, neboť ta strana ořechu, kam patří ráčna, se nasadila na vratidlo. Bez použití násilí se to pěkně vyšroubovalo a " radost nás všech neznala mezí

" Odnesl to akorát ten plastovej kryt nad svíčkama, protože dostal ze spodu šupu. Praskl kolem jednoho šroubu. Jedna rada na závěr. Udržovat tu díru, ve které jsou svíčky, v naprosté čistotě. Když se tam při mytí motoru dostane voda, a hned se nejede, aby se odpařila, tak to tam začne orezat. A ten šestihran na povolování svíčky byl normálně uhnilej a proto se urval. A on navíc tu svíčku drží tam kde má být. V tom místě je ten matroš zeslabenej tak na 0,4 mm. Sice origo svíčky made in USA, ale konstrukčně pěknej paskvil. Je mi teď jasný,že moje Fofo stálo před dovozem někde hodně dlouho mimo provoz a koroze si zařádila. Zítra se stavím s foťákem v dílně a vyfotím to. Svíčka tam je vystavena jako reklama vedle rozcupovaného rozvoďáku z Marei a zpečené poklice kola od přidřených destiček z favorita.
Grafické znázornění situace
Tři kusy z jedné svíčky
To dodřený je od toho, jak se vytahovalo vratidlo už po akci samotné.Škoda, že nešlo vyfotit jak bylo uvnitř pěkně zaříznutý.
Tam se to potvora samo trhá, přitom závit šel z hlavy úplně v pohodě.
Zkoušeli jsme ten šestihran urvat na jiné použité svíčce a ani bohový.