Putování - tipy na výlet
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Putování - tipy na výlet
furt se mi cosi pletlo, ze jsem ten hrad navstivil, kdyz jsme byli na vode, proto jsem tipoval Cesky Sternberk, bylo to na Sazave, to jsem vedel. Tak o hrad vedle. Uz na to kaslu... 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zámek Kratochvíle, informační centrum Temelín, vloni jsme jeli až do ČK a na RožmberkRadek 1.8 16V píše:...... nemáte někdo tipy na výlety v okolí Křivonosky? Teda myslím kromě tradičních - Hluboká, ZOO, Masné krámy, návštěva Budvaru atd....?

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Test driver
No jo, na Krumlov jsem úplně zapomněl! Už jsme tam sice byli, ale ten se neokouká. Díky za připomenutí
!

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Trocnov - Nové Hrady + Terčino údolí. Jede se se z Budějc na Trhové Sviny 
http://projekt.jiznicechy.org/cz/index. ... /terka.htm

http://projekt.jiznicechy.org/cz/index. ... /terka.htm
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Ponik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo pozná kde je tohle?
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No vzhledem k tomu, že si jinde psal o cestě na modelce
, tak bych řekl že to je Svatobor u Sušice 

- Ponik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já blbec dam takovou nápovědu v jinym vlákně

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak výlet na Slovensko kvůli nezapsanému Matesovi v pasu padá.Tak asi vyrazíme někam do Beskyd.Nemá někdo nějaký tip?Podmínka je přístupnost kočárkem.Lehký terén nevadí,ale nést ho celou cestu....to ne... 

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mamina nejede nebo co?Kota píše:Podmínka je přístupnost kočárkem.Lehký terén nevadí,ale nést ho celou cestu....to ne...

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jede,ale svěř jí ho....
Ne,v klokánce se mu moc nelíbí a do krosny je zatim malej.Tak musíme používat to dvoustopé vozidlo...(rozumněj kočárek
)

- tomason
- Test driver
Já mám byl sem loni ve Valašské Bystřici penzion Horalka pěknej penzion včetně polopenze tu ti nemohu doporučit nic moc .Jezdili sme odsud na výlety a s kočárkem můžete do Rožnova tam je Skanzen to je asi jediná rovina kde sem tam byl a možná můžete jet ještě sedačkou na Radhošť(dvousedačka) a pak sme byli na hradě Helfštýn a v Hukvaldech a Štramberské Trúbě
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Díky...Trůbu a Hukvaldy už máme za sebou.Helfštýn nás čeká...Našel jsem procházku na kočárek...Já našel tohle...
Tak zkusíme asi Gruň - Bílý Kříž - Visalaje.Byl jsem tam jako harant a moc se mi to tam líbilo...
Kód: Vybrat vše
S KOČÁRKEM
V Beskydech je také několik značených tras, které se dají absolvovat s kočárkem (myslíme tím zpevněný, ne městský).
- na Pustevny – 1. dojezd autem/autobusem do Trojanovic pod lanovku a pak jít nahoru na Pustevny z této strany - pozor, zákaz výjezdu autem a také někdy může probíhat těžba dřeva na okolních svazích - neznačená asfaltová cesta - tzv. Knížecí, ale nelze minout, je jediná zpevněná cesta z této strany. 2. dojezd autem/autobusem až nahoru zadem přes Prostřední Bečvu a odtud pouze po hřebeni až na vrchol Radhoště ke kapli.
- Na Lysou horu se pořádají každoročně také hromadné výstupy s kočárkem. Nejlépe je začít z Ostravice po červené (z centra Ostravice od vlakového nádraží / hotelu Freud). Od Lukšince čekejte cestu kamenitou, náročnější terén. Očekávejte také náročný výstup. Na Lysou lze se dostat i z Krásné z Papežova po asfaltové cestě – kde je zákaz výjezdu aut - parkoviště na Papežově (8 km), je využívána často i silničními cyklisty.
- nenáročný výstup nabízí Ondřejník, kam se dostanete z Frýdlantu nad Ostravicí po cestě, nejprve značeno modře, ale později se nechte vézt jen cestou. Modrou značku pak opusťte, vede pak po lesních, strmějších cestách. Opět můžete vyjet autem až k chatě na Ondřejníku a udělat si procházku po vrstevnicích - zpevněné cesty.
- Přístupný je i vrchol Velký Javorník – z Frenštátu p. Radhoštěm po modré značce a pak červené, nejprve cesta, pak zpevněná lesní cesta.
- Prašivá s dřevěným kostelíkem, kde se dostanete po pevné cestě značené žlutě z Vyšních Lhot.
- Gruň - Bílý Kříž - Visalaje. Příjemné může být i poznání Visalají, Bílého Kříže a Gruně. Vydat se můžete od Charbuláka na Gruni, kde je parkoviště (příjezd ze Starých Hamer), nebo se dá dojet autobusem. Od Charbuláka pak vede cesta až na Bílý Kříž – místy lesní cesta, takže záleží na počasí. Nebo naopak z Bílého Kříže – kam vede cesta z Bílé, dojezd tady pouze autem. Z Bílého Kříže pak se dostanete na Gruň, na Visalaje, případně i na Lysou horu.
Tak zkusíme asi Gruň - Bílý Kříž - Visalaje.Byl jsem tam jako harant a moc se mi to tam líbilo...
-
- Junior
Jižní Morava
Zdarec! Chtěli bychom na víkend někam na Jižní Moravu(Hodonín,Znojmo),nevíte někdo o dobrém kempu(chatky),nebo o soukromém ubyt.? Aby byla možnost sportov.vyžití a večer nějaká zábava
Díky!

Díky!
- Davefocus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jižní Morava
tak to bych bral to mám kousek 

Dříve:Ford focus 1.6 16v futura rv.2002,74 kw

Galerie: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=94&t=8017
Nyní:Ford focus II,1.6 ti-vct,85 kw,2006,ghia,full palba...

Galerie: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=94&t=8017
Nyní:Ford focus II,1.6 ti-vct,85 kw,2006,ghia,full palba...