Omlouvám se za OT
Kvalita benzínu na jednotlivých čerpacích stanicích
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvalita benzínu na jednotlivých čerpacích stanicích
Já pochopil, jak jsi to myslel. Ale hned jsem si vzpomněl na to automatické rozsvěcování světel, co bylo v základu u mého FoFo. A trochu mě to zarmoutilo
Omlouvám se za OT
Omlouvám se za OT
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

- Šimi
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
já to taky pochopil jen jsem reagoval jak to mám já.(kdyby to někoho zajímalo)
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Chlapi vy jste měli sedět včera na hradě, kde všichni chápou ,ale každy mele svoje.

- Joose
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Třeba tam byli kdo ví 
- petpol
- Nováček

Tak zkouším jestli se mi potvrdí, že třeba u Shellu do benzínu dávají údajně lubrikanty, které mají snižovvat tření a hlučnost. Nevím jestli je to pravda.
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Já tedy nevím, ale ono i při sebelepším lubrikantu se občas od sousedů ozývá pěkný rachot!

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ja tam leju Benzina TopQ + aditivum a plna spokojenost. Viz vlakno o spotrebe TDDi, ci vlakno o "ruznych aditivech".
- chrobak
ahoj,všem. Čepuji u Benziny-myslím,že v pohodě.Taky u Makra.Tank co tam přivezl palivo měl logo Petrotrans
,totéž je myslím u Benziny.Chrob
- Ada
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Asi se jim zadíral píst ve válci-Ladis- píše:Já tedy nevím, ale ono i při sebelepším lubrikantu se občas od sousedů ozývá pěkný rachot!![]()
![]()

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
-
HAWK
- Zkušený

Je nad slunce jasné,že lubrikanty sníží tření,ale u hlučnosti si již nejsem tak jistý 
FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- tomasz
- Nováček

Za poslední 2 měsíce jsem 2x tankoval v Brně u Globusu natural 95 za 1000Kč.
Poprvé se mi zdálo, že to nějak divně jelo asi 10-20km,poté vcelku normálně. Podruhé se po ztejnou vzdálenost opět. Ihned po nastartování měl motor úplně jiný zvuk, ozývalo se nějaké syčení z motoru, až jsem se lekl, že jsem v nějakém jiném autě. Po ujetí cca 10-20km opět úprava. Auto mám rok staré, zcela bez potíží, jinde když jsem tankoval bez potíží.
Poprvé se mi zdálo, že to nějak divně jelo asi 10-20km,poté vcelku normálně. Podruhé se po ztejnou vzdálenost opět. Ihned po nastartování měl motor úplně jiný zvuk, ozývalo se nějaké syčení z motoru, až jsem se lekl, že jsem v nějakém jiném autě. Po ujetí cca 10-20km opět úprava. Auto mám rok staré, zcela bez potíží, jinde když jsem tankoval bez potíží.
- Ada
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no,no,no,a co jsi před tím jedl?
Jsi si jist,že to syčení bylo od motoru? 

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- zbyndatvrd
- Nováček

Co jsem si poridil FoFika, nevidela jeho plastova hladova nadrz nic jineho nez Shell V-Power. Dal jsem tak na nazor kamarada, ktery v drivejsi dobe testoval kvalitu paliv v zavislosti na vykonu a poctu ujetych kilometru mezi nimiz byla
Shell N95
Shell V-Power
Shell V-Power Racing
OMV super 95
OMV super 100.
Testovani probihalo velmi jednoduse a to tankovanim 3 nadrzi po sobe stejnym benzinem. Palubnim PC odecital vysledky a zjistil, ze Shell N95 (V-Power), OMV super 95 jsou srovnatelne (nepatrne rozdily).
Racing a super 100 oproti nizsim oktanovym benzinum delsi dojezdova draha, zivejsi motor, ovsem za cenu neekvivalentni pomeru cena/vykon v porovnani s 95 oktanovym benzinem.
Zvolil jsem Shell V-Power proto, ze mi dava kvalitni benzin s aditivy (pro snadnejsi studeny start) a taky zajimave akce za nasbirane body pri tankovani. A trochu cisel - k najeti 650km lehce sportovni jizdou mi vystaci 45l tohoto paliva a to mi dava duvod vernosti
Shell N95
Shell V-Power
Shell V-Power Racing
OMV super 95
OMV super 100.
Testovani probihalo velmi jednoduse a to tankovanim 3 nadrzi po sobe stejnym benzinem. Palubnim PC odecital vysledky a zjistil, ze Shell N95 (V-Power), OMV super 95 jsou srovnatelne (nepatrne rozdily).
Racing a super 100 oproti nizsim oktanovym benzinum delsi dojezdova draha, zivejsi motor, ovsem za cenu neekvivalentni pomeru cena/vykon v porovnani s 95 oktanovym benzinem.
Zvolil jsem Shell V-Power proto, ze mi dava kvalitni benzin s aditivy (pro snadnejsi studeny start) a taky zajimave akce za nasbirane body pri tankovani. A trochu cisel - k najeti 650km lehce sportovni jizdou mi vystaci 45l tohoto paliva a to mi dava duvod vernosti
- wlk
- Junior

já jsem vždycky bral benzín u shellu, vše tomu chtělo, mám ji prakticky za barákem, smrt kartu taky mám a kvalita je gut, nicméně jsem poslední dobou bral benzín u OMV a musím říct, že super 100 mi připadá minimálně stejně dobrý jako V racing, možná i lepší, připadá mí motor pružnější.. a taky je o korunu levnější než racing od shellu, ale zase nemají smrt kartu, tak to asi budu střídat 
-
chmelko
- Test driver

teraz rieším dilema...či zostat u Vpower za 32,50, alebo začat natrvalo tankovat Vervu 100 od benziny za 32,70..ale bez bodikov
čo vy na to?
čo vy na to?