Cože? Buď jsem ouplně mimo, nebo mi něco unikloDany píše:Poslední logické vysvětlení: Povolené svíčky...
Parkování bez ručky
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Zkusím ti to vysvětlit, sice tím lexie nepomůžu ale bude to snad sloužit na udělámí obrázků kdy a proč se používá ručka. Dany měl na mysl, že když bude povolené svíčky je hodně snížena komprese a tím vlastně kola kinetickou energií auta roztočí přes převodovku i motor, když povolíš svíčku tlak prostě uteče a motor se točí lehce. Když se stojí z velkého kopce stává se třeba , že dokud je motor teplý udrží to komprese motoru, motor schladne, materiál v motoru se stáhne a motor neudrží váhu celého auta, auto se prostě dá do pohybu, stávalo se to běžně u starých liaz. Dnes se v motorech používájí jiné materiály, ale kinetická energie je stále stejná. Záleží kde člověk parkuje pokud na rovině tak bych to dělal přesně jak píše Pelen, z kopce jistě trochu víc, pokud nejsou popraskané lanovody nebál bych se toho a to ty Lexie nemáš, ale nevím z jakého kopce parkuješ, že se ti auto jen tak rozhýbe.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Nejdříve mě napadlo, že o čem Dany mluví bude něco jako popisuješ - tedy že nebude co kompresovat. Pak jsem tu myšlenku ale zavrhl. Přece je tam vícero děr, než jen na svíčky: někudy tam musí něco přijít, nekudy to musí ven...
Takže jsem si řekl, že i kdyby svíčky těsnily jak blázen, je tam spousta jiných děr. Takže motor (válce) jsou jeden velkej cedník a tak jsem nepředpokládal, že auto, které drží jen na zpátečce vlastně drží na vzduchu
Takže jsem si řekl, že i kdyby svíčky těsnily jak blázen, je tam spousta jiných děr. Takže motor (válce) jsou jeden velkej cedník a tak jsem nepředpokládal, že auto, které drží jen na zpátečce vlastně drží na vzduchu
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no já ručku používám max. při stání na křižovatce v kopci, abych zbytečně nestál na brzdě a nesvíl tomu za mnou do očí páč to taky k smrti nesnáším
při prkování na rovině nechávám jedničku, v kopci 1 nebo Z podle toho jak stojím, ale pokud to je nějaký krpál tak ještě pro sichr i tu ručku
při prkování na rovině nechávám jedničku, v kopci 1 nebo Z podle toho jak stojím, ale pokud to je nějaký krpál tak ještě pro sichr i tu ručku
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak to koukám, co může vadit. Tohle jsem nějak nikdy nevnímal, natož abych si uvědomil, že to může někomu za mnou vaditSkubi píše:no já ručku používám max. při stání na křižovatce v kopci, abych zbytečně nestál na brzdě a nesvíl tomu za mnou do očí páč to taky k smrti nesnáším....
Tož to sa, chlapi a roby, omlouvám předem, ale asi na tý brzdě budu hamstnutej dál

- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby byl motor spalovací prostor trochu ják cedník nefungovalo by to.!! Já mám jinou zkušenost upravený motor škoda tzv. A měl dva pistni kroužky. Když byl motor studený šlo s ním na klice točit jednou rukou za řemenici, ovšem když se motor ohřál tak nešlo otočit ani s klíčem.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
OK OK. Budu vám tedy věřit. Co jiného mi zbýváBoban píše:Kdyby byl motor spalovací prostor trochu ják cedník nefungovalo by to......

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: