kdo se spalil pri prodeji - podvodné jednání / inzeráty
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj to más pravdu , ja to zakladal na duvere , taky nezamluvim nic pro co si pak nedojedu , ale asi taky budu muset zmenit taktiku .pelen píše:V utery jsme objizdeli vytipovane autobazary s kamaradem, ktery shani peugeota kombi benzin 2-2,2l. Bezna taxa na rezervaci 1000,-Kc/den. Tato zaloha se pri koupi odecita z ceny a kdyz se nekoupi, tak propada majiteli nabizeneho auta k prodeji. Zkusenosti se vsemi byly stejne, ani jeden prodejce nerekl, co s autem bylo, i kdyz to vedeli. Cekali, jestli pri obhlidce na zasahy prijdeme sami. Stocene km byly samozrejmosti, ani se nesnazili u dovozovych aut odstranit znacky technicke kontroly s uvedenym poctem najetych km.foki píše:tak dalsi spálení , volal mi nejaky pan ze by mel zajem o toho stribrneho , abych mu ho zamluvil , ja mu ho rezervoval , dneska jsem mu volal protoze jsme se dohodli na nedeli dopoledne jestli by to slo presunout po obede a on mi zdelil ze uz si sehnal jineho a nebyl ani schopen zavolat ze na to sere , kdybych mu nevolal tak bych sedel doma cekal a on by nedorazil . a pak se lidi diví jak se k nim prodejci chovaji kdyz maji takoveto zkusenosti .
Jako nepsana slusnost je, ze svou rezervaci v pripade nezajmu odhlasim jako prvni ja a ne az se mi prodejce ozve.

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
takze pridam dalsi zkusenost . asi pred 2 mesicema se mi ozval clen fora pretorian ze shani kombi benzina , jedno jsem mu nabidl on ze to je presne to co hledal , abych mu poslal fotky co s tím bylo tak jsem mu poslal fotku odstrojeneho a on mi napsal ze jeho mechanik poznal z fotek ze uz to bylo v nemecku jednou bourane . tak jsem si rekl asi dobrej odbornik , pry dela ve forde v brne . pak mi psal ze by se prijel podivat na toho stribrneho co jsem tu mel , ale ze nema vic penez tak jsem rekl ze bych z toho vyndal airbagy a on ze teda asi jo . poslal jsem mu fotky ( u foto zpredu byla videt folie na sedacce kvuli znecisteni) a on mi napsal ze to bylo asi hodne kdyz je vystrelenej airbag , ja mu rikam kde to vidi a on mi poslal fotku s tím ze ten igelit je vystreleny airbag . tim jsem toto zkoncil . nyni mi psal kdyz se objevil dalsi tentkrat nebourany , tak ze to je presne to co by chtel ale ze ma jen 220000 , tak jsem mu rekl ze si musi doklady vyridit sam , pak se neozval , ja jsem udelal doklady a kdyz se ted ozval tak ze sjemmu rikal 220 a ze ted chci 229 . ale kdyz nemam servisku tak se ani nepojede podivat .tak jsem volal tomu nemcovi aby mi ji poslal a kdyz dorazila tak jsem mu to psal a jedina odpoved byla , ja si to do patka rozmyslím . nevím sice co ale budiz .
a jeste pridam jednu zkusenost tentokrat se clenem EL .
napsal mi tuto zpravu dybych prodal svého 1.8 TDCI kombi 10/2002, 99200 km, vzal bych ho.
tak jsem mu sehnal kupce ktery chtel tdci do 200000 , ze by dal jeste o 10000 vic . vse bylo domluvene same volání . poslal jsem nekolik detailnich foto focenych bleskem a den pred planovaným setkaním mi prisla odpoved ze to pada ( ten muj kupec si pujcil 30t na zalohu ) a i s vysvetlenim Posílám foto, kde vypadá karoserie u zadních dveří jako opravovaná. Asi to
je nějaké zkreslení na té fotce.
Jinak se manželce nelíbily škrábance, volant, radio, barva interiéru, zadní
okna na ruční stahování, kola a že je auto vyrobeno ve Španělsku. Mám ještě
navíc DEFENDLOCK, udělanou výměnu rozvodů. To jsou další náklady.
jednalo se o 2003 jeho byla 2002 a mel doplatit 15000 kc .
vsechny fotky interieru kol radia volantu byly videt uz kdyz mi psal tu prvni zpravu a skrabance kdyz jsem se dival na fotky tak blesk udelal u utreneho prachu taky skrabance .
a jeste pridam jednu zkusenost tentokrat se clenem EL .
napsal mi tuto zpravu dybych prodal svého 1.8 TDCI kombi 10/2002, 99200 km, vzal bych ho.
tak jsem mu sehnal kupce ktery chtel tdci do 200000 , ze by dal jeste o 10000 vic . vse bylo domluvene same volání . poslal jsem nekolik detailnich foto focenych bleskem a den pred planovaným setkaním mi prisla odpoved ze to pada ( ten muj kupec si pujcil 30t na zalohu ) a i s vysvetlenim Posílám foto, kde vypadá karoserie u zadních dveří jako opravovaná. Asi to
je nějaké zkreslení na té fotce.
Jinak se manželce nelíbily škrábance, volant, radio, barva interiéru, zadní
okna na ruční stahování, kola a že je auto vyrobeno ve Španělsku. Mám ještě
navíc DEFENDLOCK, udělanou výměnu rozvodů. To jsou další náklady.
jednalo se o 2003 jeho byla 2002 a mel doplatit 15000 kc .
vsechny fotky interieru kol radia volantu byly videt uz kdyz mi psal tu prvni zpravu a skrabance kdyz jsem se dival na fotky tak blesk udelal u utreneho prachu taky skrabance .
- Přílohy
-
- P1011071u.jpg (37.64 KiB) Zobrazeno 4459 x
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kolikrát si říkám, že tě to ještě nepřestalo bavit a že se na to nevys..... 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
K tomu není co dodat.
víš ono někdy lidi vybírají až moc a pak dopadaj ....... však foki to ví nejlíp jak.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ma tdci a najezdi cca 10000 rocne . a kdyby se neco vysralo tak se nedoplati .Foqus píše:no hlavně mně přijde zvláštní, proč chtěl měnit combi 10/2002 za 2003![]()
co z toho, kór když měl najeto jen 99.000km (možná)
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Junior
prodej focus kombi 1,6 r 2003 - spěchá
Dovolte mi, abych také k tomu něco dodal. Před rokem a půl jsem chtěl původně koupit Focuse v benzínové verzi. V době, kdy jsem kupoval TDCI, žádný slušný Focus combi v benzínu v okolí nebyl a Fokiho jsem neznal. Pak Foki dal na web nabídku na prodej Focus kombi 1,6 r 2003 a ten vypadal slušně. Auto jsem viděl pouze na pár fotkách. Řekl jsem si, že bych TDCI prodal a koupil benzinovou verzi. Foki mi řekl, že zrovna TDCI hledá pro kamaráda. Fokimu jsem poslal fotky a údaje o svém autě. Pár telefonů proběhlo, zájemce o TDCI říkal, že si nemůže vzít žádné volno, aby se na TDCI ke mně přijel podívat, ale na základě fotek by o něj měl zájem. Foki navrhl, že bych v neděli přijel s TDCI k němu a odjel zpět s 1.6 benzínem. V sobotu po poledni jsem ještě po Fokim chtěl pár detailních fotografií a VIN kód. V sobotu odpoledne jsem sehnal 15.000 Kč na doplatek ceny, umyl auto, připravil, doklady a zakoupil dálniční známku. V sobotu večer přišly detailní fotky a VIN kód. Na základě detailních fotek, VIN kódu a žádné záruky, že zájemce moje auto skutečně za 210000 Kč koupí, jsem se s manželkou rozhodl, že do prodeje TDCI a koupě benzínu nakonec nepůjdeme. Ihned jsem Fokimu volal a omluvil jsem se, že prodej TDCI a koupi 1.6 benzínu v neděli ruším. Asi tak.
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: prodej focus kombi 1,6 r 2003 - spěchá
EL píše: žádné záruky, že zájemce moje auto skutečně za 210000 Kč koupí
ten zajemce si sehnal taky zalohu , o tom jsme se bavili ,bez toho bych te sem nehnal . aby to nebylo zbytecne . tak asi tak . takze dalsi argument kterej se nezaklada na logice .
a na zaklade vin kodu to ze je vyrobene ve spanelsku je nejaka vada ? nekde to zrovna nekdo resil ze ma neco vyrobene nekde a odpoved byla ze vystupni kvalita je stejna , jo uz vim pneumatiky barum , ze jsou vyrobene ve francii .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: prodej focus kombi 1,6 r 2003 - spěchá
hm zajimavy , kdyz jsme se bavili navecer tak jsi se ptal jak by jsme to udelali s tema splatkama , jestli by ta druha stacila do 2 mesicu .EL píše: V sobotu odpoledne jsem sehnal 15.000 Kč na doplatek ceny,
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- herizn
- Pokročilý
-
- Zkušený
Helel nechci nejak hodnotit a nebo rypat, ale ja jsem HODNE VELKEJ RYPAL, Foki mi ale /na to, ze jsme se neznali/ vetstinu dotazu zodpovedel a kdyz jsem prijel, sice jsme nic nesmlouvali, ale rekl mi k tomu dalsi.
Musim znovu rict, ze jsem HODNE OPATRNY, ale rikal jsem si, ze auto od Fokiho bude nejlepsi volba v CR. Zatim to tak taky vypada.
To ze to rezne, to nam vsem...
Domluvil jsem se s Fokim, ze prijedu na servis a vyresime, co me bude trapit, rekl, ze jo. Takze pocitam s tim, ze odjizdet budu zase spokojeny. Prijde mi skoda, kdyz nekdo neoceni co Foki pro ty auta dela. ...
Musim znovu rict, ze jsem HODNE OPATRNY, ale rikal jsem si, ze auto od Fokiho bude nejlepsi volba v CR. Zatim to tak taky vypada.
To ze to rezne, to nam vsem...
Domluvil jsem se s Fokim, ze prijedu na servis a vyresime, co me bude trapit, rekl, ze jo. Takze pocitam s tim, ze odjizdet budu zase spokojeny. Prijde mi skoda, kdyz nekdo neoceni co Foki pro ty auta dela. ...
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to herizn a couddy : dik za podporu .
nejvic me sere to ze se snazim ty auta delat co nejlip , kdyz neco chybi nebo je neco pozkozeny co se da snadno vymenit tak to udelam , ale kdyz bych mel lakovat cely bok kvuli 2ma skrabancum ktere navic ani skoro nejsou videt (musi clovek o nich vedet a hledat ) tak to pak ale musim prodavat za cenu beznou tzn min 250000kc .
tady je hodnoceni z nemecka na stejne auto - 8850 euro
http://www.autobudget.de/autobewertung/ ... km=80&cl=6
nahore napsano :mimo normalni opotrebeni zadne velke kosmeticke a mechanicke vady , to je na ceske 247000 plus doprava vycisteni a znacky je nejakých 265-270t kc . tak proc mu to nabizim za 225 ? to asi kvuli 2-3 skrabancum.
nejvic me sere to ze se snazim ty auta delat co nejlip , kdyz neco chybi nebo je neco pozkozeny co se da snadno vymenit tak to udelam , ale kdyz bych mel lakovat cely bok kvuli 2ma skrabancum ktere navic ani skoro nejsou videt (musi clovek o nich vedet a hledat ) tak to pak ale musim prodavat za cenu beznou tzn min 250000kc .
tady je hodnoceni z nemecka na stejne auto - 8850 euro
http://www.autobudget.de/autobewertung/ ... km=80&cl=6
nahore napsano :mimo normalni opotrebeni zadne velke kosmeticke a mechanicke vady , to je na ceske 247000 plus doprava vycisteni a znacky je nejakých 265-270t kc . tak proc mu to nabizim za 225 ? to asi kvuli 2-3 skrabancum.
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Cau Foki jj lidi chteji krasu tak si ji koupi ale bohuzel jak se rika to ze auto dobre vypada tak nemusi dobre jezdit! kamos koupil Mondeo lestenka jak prase a za dva mesice motor v hajzlu!!! Jak to tu procitam tak na Tebe slysim samou chvalu takze 3* skrabanec asi problem neni a hlavni je to ze na to bude spoleh a Ty jsi myslim 150%zaruka kvality takze at ti jdou kseftiky a mene RYPAKU 

Clipper 1,8 16V 85 kw combi
-
- Junior
Fokiho si samozřejmě vážím, je to odborník na svém místě a mohu ho všem určitě doporučit. Ale rozhodnutí, ať už logické nebo nelogické, že nakonec do prodeje TDCI a koupě 1.6 v benzinu nepůjdu, jsem udělal já a nemusím nic zdůvodňovat. Nefér jednání by bylo, kdybych se s Fokim v sobotu večer domluvil, že v neděli 100% přijedu a já bych nakonec nepřijel a ani se neozval.
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver