jo, fotky na vyndani radia by se hodili, potrebuju oddelat handsfree sadu, ktera pod nim drziRopakKota píše:Má to svítit po zapnutí světel...Nejspíš to bude žárovička.Je tam celoskleněnka 1,2 W.pokud chceš,můžu ti sem hodit fotky jak to rozebrat.nejlíp se tam leze přes rádio.Můžu i fotky jak vyndat rádio....Co sem chceš hodit?
jak vytáhnout zapalovač z palubky
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jak dorazim odpoledne domu,tak to sem vše hodim ok?Zewlw,ty u toho taky sedíš celej den ,co?zewl píše:jo, fotky na vyndani radia by se hodili, potrebuju oddelat handsfree sadu, ktera pod nim drziRopakKota píše:Má to svítit po zapnutí světel...Nejspíš to bude žárovička.Je tam celoskleněnka 1,2 W.pokud chceš,můžu ti sem hodit fotky jak to rozebrat.nejlíp se tam leze přes rádio.Můžu i fotky jak vyndat rádio....Co sem chceš hodit?
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no, vsiml jsem si tebe, ze jsi tu od rana do veceraRopakKota píše:jak dorazim odpoledne domu,tak to sem vše hodim ok?Zewlw,ty u toho taky sedíš celej den ,co?
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Já mám takovou demenci poslední týdny,že vstanu třeba ve 2-3 ráno a neusnu.tak jdu čučet do kompu a zachvíli se mi chce chrápat.zewl píše:no, vsiml jsem si tebe, ze jsi tu od rana do veceraRopakKota píše:jak dorazim odpoledne domu,tak to sem vše hodim ok?Zewlw,ty u toho taky sedíš celej den ,co?Ja jsem v praci taky od rana do vecera, tak jednou za hodinku jsem mrknu, co je novyho a obcas pridam nazor
Ale jo, sedim u toho celej den
A diky foru se mi krasne ten pracovni den jaksi prekuli...
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak ohledne té žárovičky pod zapalovačem jsem dával fotky zde.... http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... c&start=15 Kdyby to nebylo jasné,tak přes SZ.A fotky pro pana Zewla jsou tady...

Prostě stačí hřebík.Tyhle jsou s čepičkou na přichycení toho vlnoplastu na střechu...Strčíš ho co nejhlouběji(ten hřebík do rádia!!!!!!
)A pak na něj zatlačíš dva k volantu a dva ke spolujezdci.Ucejtíš,že rádio povolilo a tím jak máš ty hřebíky zakleslý v rádiu,tak ho pomalu vytáhneš.Když to nepude napoprvý,tak znova a znova a znova....A před odpojením si pamatuj.Máš kód?Pokud ne,tak použij kalkulačky kódu.na to bys musel opsat seriové číslo z boku rádia!!!!Držim palce!

Prostě stačí hřebík.Tyhle jsou s čepičkou na přichycení toho vlnoplastu na střechu...Strčíš ho co nejhlouběji(ten hřebík do rádia!!!!!!
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ja ti dam pana ZewlaRopakKota píše:Tak ohledne té žárovičky pod zapalovačem jsem dával fotky zde.... http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... c&start=15 Kdyby to nebylo jasné,tak přes SZ.A fotky pro pana Zewla jsou tady...
Prostě stačí hřebík.Tyhle jsou s čepičkou na přichycení toho vlnoplastu na střechu...Strčíš ho co nejhlouběji(ten hřebík do rádia!!!!!!)A pak na něj zatlačíš dva k volantu a dva ke spolujezdci.Ucejtíš,že rádio povolilo a tím jak máš ty hřebíky zakleslý v rádiu,tak ho pomalu vytáhneš.Když to nepude napoprvý,tak znova a znova a znova....A před odpojením si pamatuj.Máš kód?Pokud ne,tak použij kalkulačky kódu.na to bys musel opsat seriové číslo z boku rádia!!!!Držim palce!
- martinsk
- Pokročilý

Vďaka za odpoveď, ak som správne pochopil musím rozobrať celý stredový panel inač to nejde. Tá 1,2 W žiarovka musí byť originál forďácka? Do fordu to mám riadne ďaleko.
Ináč vás obdivujem, ja toľko času na počítač nemám, ale keď môžem a dostanem sa k počítaču tak 99% sedím na tomto fóre.
Ešte sa chcem spýtať - aj tie ostatné žiarovky v stredovom panely sú tak isto osadené ako tá v zapalovači?
Ináč vás obdivujem, ja toľko času na počítač nemám, ale keď môžem a dostanem sa k počítaču tak 99% sedím na tomto fóre.
Ešte sa chcem spýtať - aj tie ostatné žiarovky v stredovom panely sú tak isto osadené ako tá v zapalovači?
- bjuty
- Pokročilý

Takže:

- Přílohy
-
- Já ho vyndal prstem.
- celek.JPG (30.82 KiB) Zobrazeno 1598 x
-
- nebo použít "nástroj", (dělal jsem ho kámošovi, nemá tak silné prsty)
- nástroj.jpg (34.13 KiB) Zobrazeno 1595 x
-
- Vlastní plast se pootočí o 90stupňů vpravo a vyvlíkne. Horní část plastu k sobě a pak je volný. V palubce je vidět aretační "zářez"
- otvor.JPG (32.2 KiB) Zobrazeno 1597 x
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- bjuty
- Pokročilý

a takto to vypadá:
- Přílohy
-
- plast_ALL.JPG
- celek
- (32.04 KiB) Staženo 291 x
-
- žárovička.JPG (29.04 KiB) Zobrazeno 1598 x
-
- objímka.JPG
- (31.73 KiB) Staženo 287 x
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- bjuty
- Pokročilý

Tento prsten jsem viděl i modrý, červený a žlutý. Nevím jak to je s přesností, ale vypadali úplně stejně. Jinak si myslím, že správná barva žárovky dokáže taky své.RopakKota píše:Docela by mi zajímalo,jak lidi co měněj podsvícení třeba za modrě vyřešili ten zelenej prsten....co?
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
2 bjuty: díky za návod, ale teď si budu muset 2 měsíce počkat
, ledaže by jsi mi to názorně ukázal ve Focusicích
posledně mi tam málem zůstal prst
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ach tak, tak proto ta sádra. Prej uklouzl jsem...Skubi píše:2 bjuty: díky za návod, ale teď si budu muset 2 měsíce počkat, ledaže by jsi mi to názorně ukázal ve Focusicích
![]()
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník