Focus vs Octavie
- Kadlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Enki
- Nováček
Re: Focus vs Octavie
Naši mají Fofa, pokud budou obměňovat, tak opět Fofa, brácha už má druhého Fofa, a já si před třemi týdny koupil taky Fofa, najezdil už skoro 2000km a jsem nadšený. Tímto vás všechny zdravím.
Oktávka mi příjde moc usedle, moc "podnikatelsky"... s FoFem je prostě sranda. 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Focus vs Octavie
jsi to vystihl tou posledni vetou presneEnki píše:Naši mají Fofa, pokud budou obměňovat, tak opět Fofa, brácha už má druhého Fofa, a já si před třemi týdny koupil taky Fofa, najezdil už skoro 2000km a jsem nadšený. Tímto vás všechny zdravím.Oktávka mi příjde moc usedle, moc "podnikatelsky"... s FoFem je prostě sranda.

-
- Zkušený
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Stava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Taky se pridam na stranu FoFo. Mame ve firme Oktavku 1.9TDi a jsem z ni nadsen. Lita jako hrom a spotreba uzasna (bezne do 5l). Ve FoFo jsem se projel jednou a uz jsem resil kde ho koupim.
Nutno dodat, ze i FoFo ma sve slabiny. Osobne sve volby nelituji.
Stava
Nutno dodat, ze i FoFo ma sve slabiny. Osobne sve volby nelituji.
Stava
Ford Mondeo Ghia, 2.0TDCi, 2004 MK3, modrá
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Enki
- Nováček
-
- Zkušený
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je vec nazoru, protoze me Octavia nepripada az tak hnusna. Zejmena pak ta nova. Nez jsem kupoval Fofo, tak jsem o ni premyslel (o starsim typu Octavie - cca. 2002). Ale vzhledem k faktu, ze koncern Wolksvagen je na prvnich mistech co se tyce kradeni a tuplem Octavie, tak jsem do ni nesel. A nasel jsem sveho Fofa 

-
- Test driver
tak to teda neviem, mam služobnu octavku2 1.9TDI, jazdim s nou dialky a priemer mam 6,5L 100KMzewl píše:Ve spotrebe si myslim, ze ma navrch Octavia 1.9 TDi. Tenhle motor je proste skvelej. Jednou jsem mel moznost s timhle autem jet cca. 500 km, no honil jsem to co se dalo, akcelerace apod. a spotreba nesla nad 5 litru, tusim ze nejak 4.8 nebo tak nejak. Takhle bych jel s Fofem za cca. 6.5 litru...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja mel na mysli Octavii starsi pujcenou od svagra (tusim, ze rok vyroby 2001 nejak), zapomnel jsem to zduraznit. Tyhle Octavie 1.9 TDi pod 5 litru normalne jezdijou. Kamos ma sluzebni tu novou, 1.9 TDi a taky mluvi o spotrebe lehce nad 6 litru.chmelko píše:tak to teda neviem, mam služobnu octavku2 1.9TDI, jazdim s nou dialky a priemer mam 6,5L 100KMzewl píše:Ve spotrebe si myslim, ze ma navrch Octavia 1.9 TDi. Tenhle motor je proste skvelej. Jednou jsem mel moznost s timhle autem jet cca. 500 km, no honil jsem to co se dalo, akcelerace apod. a spotreba nesla nad 5 litru, tusim ze nejak 4.8 nebo tak nejak. Takhle bych jel s Fofem za cca. 6.5 litru...
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Do spotřeby dieselů moc nevidím, ale co se týče srovnání, tak ochcávka je více méně tak trochu nešťastný autíčko. Tlustá a macatá a bez pořádnýho motoru pěkně líná. A konstrukce podvozku ve spojení s převisy kastle - to je už k pláči. A konstrukce vnitřního prostoru je další neštěstí. Všude to tlačí do nohou a do hlavy - nejspíše určeno pro lidi do 170 cm tělesné výšky. Chtěl jsem ji napřed pořídit, ale jak jsem v ní najel pár desítek km, věděl jsem , že musím hledat něco jiného. Pak jsem vlezl do focuse a bylo vymalováno.
Rozdíl je takový, jako by ta auta byla každé z jiného světa. 

- Stava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se podivej zda ti nechybi kolo nebo nemas diru v nadrzichmelko píše:tak to teda neviem, mam služobnu octavku2 1.9TDI, jazdim s nou dialky a priemer mam 6,5L 100KM

Stava
Ford Mondeo Ghia, 2.0TDCi, 2004 MK3, modrá
- Kadlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jasný že je líná, když má skoro 1,7t, ale dají se s ní bourat tovární komíny... Vím cca o peti lidech, kteří bourali v oktávce a ne právě lehce, no a všichni z toho vyvázli s pár oděrkama. Holt když má být auto bezpečný, tak to airbagy nenaženou, je tam potřeba taky kus železa, kterej se může pomačkat............................... ale to je stejný jak u oktávky, Forda, Mercedesu, to je prostě fyzika atu neošidíš...petulka píše:Do spotřeby dieselů moc nevidím, ale co se týče srovnání, tak ochcávka je více méně tak trochu nešťastný autíčko. Tlustá a macatá a bez pořádnýho motoru pěkně líná. A konstrukce podvozku ve spojení s převisy kastle - to je už k pláči. A konstrukce vnitřního prostoru je další neštěstí. Všude to tlačí do nohou a do hlavy - nejspíše určeno pro lidi do 170 cm tělesné výšky. Chtěl jsem ji napřed pořídit, ale jak jsem v ní najel pár desítek km, věděl jsem , že musím hledat něco jiného. Pak jsem vlezl do focuse a bylo vymalováno.Rozdíl je takový, jako by ta auta byla každé z jiného světa.