hlavove airbagy to ma, ale vzal bych i třeba nějakou předváděčku, za tyhle prachy je blbost to tahat ze zahraničí a ještě někomu platit dopravu a proviziTripleJay píše:Ten Trend-X som uz pozeralAle je to ta 90k verzia, nema napr. hlavove airbagy, + metaliza, sa to navysi, ale je to urcite zaujimava ponuka, budem ju zvazovat tiez, nove je predsa len nove... Len nechapem preco uz vsetky verzie nemozu lakovat klucky, listy a spataky, hrozne to vyzera ked nie su vo farbe
Urcite nedelas chybu, 66kW je dost, plyn na podlaze tomu urcite hodne pomuzeTripleJay píše:Nooo, takze to na 90% vyzera tak ze sa bude brat novota FoFo 1.6 TDCi ale len 66 kWNove je predsa len nove, aj ked sa bojim ze to bude dost sunka...
Ale je to v podstate do mesta, pre maati, takze bude stacit, akurat je po mojej radosti...
Hehe, potesil si ma, AhmedAhmed píše: Urcite nedelas chybu, 66kW je dost, plyn na podlaze tomu urcite hodne pomuze![]()
90 konikov sice nieje vela,ale krutiak ten diesel ma,takze to bude celkom slusne/treba ho iba spravne zabehnut/A ak by sa ti to zdalo slabe,tak si ho das Kois-ovi do Banoviec cipnut/samo,ze so zarukou/TripleJay píše:Nooo, takze to na 90% vyzera tak ze sa bude brat novota FoFo 1.6 TDCi ale len 66 kWNove je predsa len nove, aj ked sa bojim ze to bude dost sunka...
Ale je to v podstate do mesta, pre maati, takze bude stacit, akurat je po mojej radosti...
jjj, na Koisa len samu dobrotu pocuvam, keby som to nemal odveci skocili by sme ho kupit aj tamzirafak píše: 90 konikov sice nieje vela,ale krutiak ten diesel ma,takze to bude celkom slusne/treba ho iba spravne zabehnut/A ak by sa ti to zdalo slabe,tak si ho das Kois-ovi do Banoviec cipnut/samo,ze so zarukou/
Ak by som kupoval´opät nove auto,kupil by som urcite iba tam.Aj na servis tam chodim,aj ked to mam 100 tam a 100 naspät.TripleJay píše:jjj, na Koisa len samu dobrotu pocuvam, keby som to nemal odveci skocili by sme ho kupit aj tamzirafak píše: 90 konikov sice nieje vela,ale krutiak ten diesel ma,takze to bude celkom slusne/treba ho iba spravne zabehnut/A ak by sa ti to zdalo slabe,tak si ho das Kois-ovi do Banoviec cipnut/samo,ze so zarukou/![]()
Uz som inac aj chipy pozeral, ale tiez som videl len na 80 kW verziu...
Nevadi, zatial je to aj tak bezpredmetne...
zirafak píše: Ak by som kupoval opät nove auto, kupil by som urcite iba tam. Aj na servis tam chodim, aj ked to mam 100 tam a 100 naspät.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů