Exkurze po bazarech

Odpovědět
Wolodyjowsski
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: Exkurze po bazarech

Příspěvek od Wolodyjowsski » 13.07.2012 09:34

Maria.Vaic píše: Zdravím Vás :D
Verte mi, že absolútne chápem Vaše rozhorčenie a taktiež aj rozhorčenie ostatných, na toto fórum prispievajúcich, ľudí. Len Vás prosím o jedno: nemýľte si dojmy s pojmami. T.j. nie je Vaic ako Vaic a nie je vajco ako vajco (navyše, zhnilé vajco od kvalitného, neskazeného, rozoznáte na prvý pohľad :D , resp. na prvý čuch :D ).
Agáta Vaicová mi ,,pije krv" už veľa rokov. JEJ PODVODY som riešila so združením SOS, SOVA, s FÚ Brno I.,II., s políciou ČR a, samozrejme, aj s TV Nova, TV Prima, ČT1,...atď.
Reportáže o stáčaní tachometrov, o neplatení DPH a o iných podvodoch som v skutočnosti pripravovala ja.

Nebyť mňa, tak by sa ,,ľady" v ČR ani v SR ohľadom stáčania tachometrov a neplatenia DPH ešte veľmi dlho netopili. Niekto o týchto veciach vypisuje na internete a niekto koná. Ja som ten druhý prípad.

Na Heršpickej ulici (konkrétne Heršpická 800/6, Brno) sídli MOJA firma: AUTO REMARKETING VAIC, s.r.o. Táto firma nemá nič spoločné s podvodníčkou Agátou Vaicovou ani so žiadnymi, dovolím si citovať z iných vlákien, bazarbuznami. Nemám žiadnych nespokojných zákazníkov, nikdy v minulosti som nepredávala žiadne fokusy a Ing. Aleša Vaic, moj manžel, ktorý mi, samozrejme, pomáha s predvádzaním a dovážaním áut, taktiež nie.
Potenciálnym zákazníkom odporúčam: pokiaľ niečo (čokoľvek) ponúka Agáta Vaicová, Michal Straka, Ing. Říha, pán Dostál, pán Valoušek, Jozefína Lichtenegger, Michal Kopkáš, Josef Hodis,... NEBRAŤ, NEKUPOVAŤ, NOHY NA PLECIA A ČO NAJRÝCHLEJŠIE UTEKAŤ :wallbash:
Takže pozor na firmy WYFUTURE, TripleDue, AUTO STORY a podobné sr..ky :D Do iných sa navážať nebudem, aj keď, všetci vieme... (doplní, a v podstate, už aj doplnil, pán Wolodyjowsski :D :palec_nahoru: )

Stáčanie tachometrov smerom nadol je skutočne vážny problém. Nie však jediný, ktorého sa dopustia, resp. ku ktorému sa ,,uchýlia" predajcovia áut (nielen autobazary, ale aj tzv. súkromní predajcovia :( ). Pozor na neplatičov DPH, na autá zložené z viacerých kusov a podobne.
Je nutné pamatať na to, že si nechcete kúpiť kus šrotu, ale dopravný prostriedok, v ktorom budete voziť svojich blízkych :D .

A SAKRA! :D No,podobná shoda jmen a přímo v názvu společnosti asi nadělá dost problémů...nezbývá tedy, než se příležitostně na Heršpické zastavit na nějaký "mystery shopping" :gott:

kloten
Nováček
Nováček

Příspěvek od kloten » 26.07.2012 13:09

Auto Bureš myslím stočené auta nemá.Kdysi jsem kontroloval Vin kody na ford zoně a kilometry mu seděly a záznamy v serviskách taky(datum).

Nicco
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Nicco » 26.07.2012 15:43

Wolodyjowsski píše: A SAKRA! :D No,podobná shoda jmen a přímo v názvu společnosti asi nadělá dost problémů...nezbývá tedy, než se příležitostně na Heršpické zastavit na nějaký "mystery shopping" :gott:
Skutocne az bizardna zhoda mien. Ak je to ale pravda, neostava mi nic ine, iba sa ospravedlnit, minimalne do nejakeho kontrolneho nakupu. Kazdopadne poctivych predajcov nielen podporujem, ale aj u nich nakupujem :palec_nahoru:
Opel Astra J ST 2011, 1.4T/103kw,
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~

Maria.Vaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maria.Vaic » 27.07.2012 23:28

Ale kdeže, žiadna bizardná zhoda mien. Priezvisko Vaic mám po manželovi (Ing. Aleša Vaic). Keď sa žena vydá, prijme manželovo priezvisko, to je predsa normálne, ak berieme do úvahy kolorit danej krajiny (konkrétne ČR), v ktorej žijeme. Takže sa volám Vaic. Prípony -ová u ženských mien sa ma netýkajú, pretože nemám ani českú, ani slovenskú národnosť :D . Predajom automobilov sa zaoberám cca 7 rokov. V ČR podnikám 3 roky. Zahrnúť vlastné priezvisko v názve firmy je podľa mňa správne, pretože nemám záujem hrať sa na niekoho iného a týmto zavádzať klientov.
Vaše ospravedlnenie beriem a ďakujem zaň :)
Nákupom v širšom či v užšom zmysle slova sa vobec nebránim. Kontrolné nákupy mi taktiež nevadia :D Nemám čo skrývať. Všetci normálni ľudia majú ku mne dvere otvorené.

Jediní, ktorí si u mňa neprídu na svoje, sú namotávači z iných autobazarov, takzvané ,,bazarbuzny". Tejto kaste ,,ľudí" nemožem a ani nemienim slúžiť.

Nicco
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Nicco » 28.07.2012 10:28

Myslel som to tak, ze sa tu vyskytoval jeden zly bazar, ktory potom zmizol z dohladu a znovu sa objavil nejaky novy s tym istym alebo velmi podobnym menom. Kazdeho hned napadlo, ze ide o typicku vychodoeuropsku recyklaciu firmy, ked sa zo skrachovanej XY urobi XYplus.
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 29.07.2012 23:39

Maria.Vaic píše:Ale kdeže, žiadna bizardná zhoda mien. Priezvisko Vaic mám po manželovi (Ing. Aleša Vaic). Keď sa žena vydá, prijme manželovo priezvisko, to je predsa normálne, ak berieme do úvahy kolorit danej krajiny (konkrétne ČR), v ktorej žijeme. Takže sa volám Vaic. Prípony -ová u ženských mien sa ma netýkajú, pretože nemám ani českú, ani slovenskú národnosť :D . Predajom automobilov sa zaoberám cca 7 rokov. V ČR podnikám 3 roky. Zahrnúť vlastné priezvisko v názve firmy je podľa mňa správne, pretože nemám záujem hrať sa na niekoho iného a týmto zavádzať klientov.
Vaše ospravedlnenie beriem a ďakujem zaň :)
Nákupom v širšom či v užšom zmysle slova sa vobec nebránim. Kontrolné nákupy mi taktiež nevadia :D Nemám čo skrývať. Všetci normálni ľudia majú ku mne dvere otvorené.

Jediní, ktorí si u mňa neprídu na svoje, sú namotávači z iných autobazarov, takzvané ,,bazarbuzny". Tejto kaste ,,ľudí" nemožem a ani nemienim slúžiť.

proc slovencina , kdyz jsme v cechach a nemate ani jednu narodnost . a pro zajimavost , jakou mate narodnost ? a v jakem vztahu jste k agate ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Maria.Vaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maria.Vaic » 30.07.2012 01:28

Pro foki: Proč slovenčina? Ani nevím. Asi proto, že Nicco psal slovensky. Když někomu odepisuji, nebo reaguji na něčí příspěvek, odpovídám v jeho jazyku, aniž bych si to uvědomila.
Národnost mám rusínskou. Snad to nevadí :D

Nejsem v žádném vztahu k Agátě Vaicové. Je to bývalá manželka mého manžela. Ona vyrůstala na Slovensku v takzvaně ,,cikánských poměrech". Aleša si ji vzal proto, aby dostala v ČR povolení k dlouhodobému pobytu. Slíbila mu, že po roce ho nechá jít. Byli sezdáni, tím pádem i společně podnikali... A to, jak se později ukázalo, byla chyba :dih:
Nicméně firma fungovala skvěle, zákazníci byli spokojeni, pokud na to manžel v ČR dohlížel. Po čase přestal na ni (Agátu) dohlížet a ona to, za jeho zády a s padělanou plnou mocí, rozjela ve velkém: s Petrem Odehnalem ( na s-autech prodává auta pod jménem maxátko, nebo tak nějak), s Robertem Felklem (Auto Felkl), s Michalem Strakou (WyFuture, TripleDue, AUTO STORY), s Michalem Kopkášem, s Josefem Hodisem, s Dostálem a Valouškem,... (Ty 2 poslední jména si, pánové, zapamatujte. Pokud budete chtít vytunelovat nějakou firmu, oni Vám pomůžou. Najdou vhodné bílé koně, v tomto případě Kopkáš a Hodis, i vhodného notáře, který levně antedatuje (nádherné české slovo) cokoli).
Schválně píšu 3 tečky, protože předpokládám, že story Agáty Vaicové bude mít v budoucnu další :irre: pokračování :shocked:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 30.07.2012 08:46

ja myslel ze slovenčina odsud : Mgr. Mária Vaic Adresa: 06767 Ulič 64, Slovenská republika

a nemel by se alesa drzet svých zarivek ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

KUTY

Příspěvek od KUTY » 30.07.2012 09:50

Ulič...ty jo, este dalej na vychod nez ja :mrgreen:

papandreu
Nováček
Nováček

Příspěvek od papandreu » 30.07.2012 10:04

No přátelé, na mě působí "Maria.Vaic" celkem důvěryhodně, v kauze "Vaic-Vaicová" padá dost jmen, a poctivým Vaic se jen těžko brání a očišťuje. Je dobré že se o podvodníkách s DPH začíná mluvit otevřeně, ale bohužel pro český národ platí, že když je kára za super cenu, koupí je český človíček třebas od ďábla, natož od podvodníka s DPH! :bebng:

Nicco
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Nicco » 30.07.2012 12:25

Maria.Vaic - to je vela mien a pribehov, nemate strach?

Ac1D
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ac1D » 30.07.2012 16:45

kdybych do toho takhle videl asi bych si sjednal hodne dobrou pojistku
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 30.07.2012 20:00

Ac1D píše:kdybych do toho takhle videl asi bych si sjednal hodne dobrou pojistku

myslis zivotni ? :totlsmile:
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Maria.Vaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maria.Vaic » 30.07.2012 20:39

Nicco píše:Maria.Vaic - to je vela mien a pribehov, nemate strach?
Samozrejme, že nie. Toto slovo na s ja nemám v slovníku :D

Maria.Vaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maria.Vaic » 30.07.2012 20:45

a nemel by se alesa drzet svých zarivek ?[/quote]

Proč zářivek? Promiňte, nechápu.

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“