Maria.Vaic píše: Zdravím Vás![]()
Verte mi, že absolútne chápem Vaše rozhorčenie a taktiež aj rozhorčenie ostatných, na toto fórum prispievajúcich, ľudí. Len Vás prosím o jedno: nemýľte si dojmy s pojmami. T.j. nie je Vaic ako Vaic a nie je vajco ako vajco (navyše, zhnilé vajco od kvalitného, neskazeného, rozoznáte na prvý pohľad, resp. na prvý čuch
).
Agáta Vaicová mi ,,pije krv" už veľa rokov. JEJ PODVODY som riešila so združením SOS, SOVA, s FÚ Brno I.,II., s políciou ČR a, samozrejme, aj s TV Nova, TV Prima, ČT1,...atď.
Reportáže o stáčaní tachometrov, o neplatení DPH a o iných podvodoch som v skutočnosti pripravovala ja.
Nebyť mňa, tak by sa ,,ľady" v ČR ani v SR ohľadom stáčania tachometrov a neplatenia DPH ešte veľmi dlho netopili. Niekto o týchto veciach vypisuje na internete a niekto koná. Ja som ten druhý prípad.
Na Heršpickej ulici (konkrétne Heršpická 800/6, Brno) sídli MOJA firma: AUTO REMARKETING VAIC, s.r.o. Táto firma nemá nič spoločné s podvodníčkou Agátou Vaicovou ani so žiadnymi, dovolím si citovať z iných vlákien, bazarbuznami. Nemám žiadnych nespokojných zákazníkov, nikdy v minulosti som nepredávala žiadne fokusy a Ing. Aleša Vaic, moj manžel, ktorý mi, samozrejme, pomáha s predvádzaním a dovážaním áut, taktiež nie.
Potenciálnym zákazníkom odporúčam: pokiaľ niečo (čokoľvek) ponúka Agáta Vaicová, Michal Straka, Ing. Říha, pán Dostál, pán Valoušek, Jozefína Lichtenegger, Michal Kopkáš, Josef Hodis,... NEBRAŤ, NEKUPOVAŤ, NOHY NA PLECIA A ČO NAJRÝCHLEJŠIE UTEKAŤ![]()
Takže pozor na firmy WYFUTURE, TripleDue, AUTO STORY a podobné sr..kyDo iných sa navážať nebudem, aj keď, všetci vieme... (doplní, a v podstate, už aj doplnil, pán Wolodyjowsski
![]()
)
Stáčanie tachometrov smerom nadol je skutočne vážny problém. Nie však jediný, ktorého sa dopustia, resp. ku ktorému sa ,,uchýlia" predajcovia áut (nielen autobazary, ale aj tzv. súkromní predajcovia). Pozor na neplatičov DPH, na autá zložené z viacerých kusov a podobne.
Je nutné pamatať na to, že si nechcete kúpiť kus šrotu, ale dopravný prostriedok, v ktorom budete voziť svojich blízkych.
A SAKRA!