Cvakání,klepání 1.8 Duratec 92Kw

Jindraktm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Cvakání,klepání 1.8 Duratec 92Kw

Příspěvek od Jindraktm » 31.10.2012 22:46

No,nooo...! :twisted: :mrgreen: Když už teda by to fakt padlo,tak by mi to nějak nevadilo mít tam 2.0i :cooler: Ale za rok když to vydrží vše jak má a já taky,tak chci přejít na ropu :cooler:
Ford Mondeo GHIA combi 2002, 1.8i Duratec HE,92KW

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 31.10.2012 22:52

Vydrží. Musí :lol: . Když se k tomu budeš chovat slušně, tak vydrží. Já takhle nalítal na mašině cca 20 tis. s vymletejma ojničníma ložiskama a pak jsem to prodal. Kupujícímu jsem to při prodeji říkal a ten na to najezdil další hafo km...
Já mám jasno, ještě cca 2000km a zaplatí se mi přestavba na lpg z loňskýho října. Takže měnit v dohledný době nebudu, teda nechci :)
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

Jindraktm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindraktm » 31.10.2012 23:05

Chovám se k tomu jak nejlíp můžu :) Já měl před pár lety starý enduro,koupil jsem to a hned po výměně začala zvonit jako ve zvonici.. :D Takže komplet rozborka a zjistilo se,že je celej vršek motoru K.O..noo,tak jsem jezdil a jezdil,pak jsem na tom okusil tratě,takže šla z baráku,koupil jsem motorku na trať a od tý doby jezdim motokros :D Týpek na tom najezdil taky ještě spousty km,ale pak mu to padlo..nečekaně :shocked: :mrgreen: Do Monďase dávám Castrol 5W40+ teď proti spotřebě oleje je tam nalitý aditivum,myslim,že se to jmenuje Wynns,doporučil mi to mekánik,že to prý stáhnem tu spotřebu až na nulu,zatim to o něco málo kleslo,ale žádný zázraky s tim asi už nevykoumám :)

Jindraktm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindraktm » 01.11.2012 16:12

Tak už se mi ozvali z toho vrakáče-Dobrý den, motor již není k dispozici. Sledujte i nadále naší nabídku, je možné že se v nejbližší době objeví další. S pozdravem Luděk Maška iA...Takže asi funkční byl nebo to vzal někdo jen na díly :)

lizzo
Nováček
Nováček

Příspěvek od lizzo » 16.11.2012 08:13

Zdravím vás, před nějakou dobou jsem tu taky psal, že mi auto klape na volnoběh. Nakonec jsme ho zvedli a zjístili, že mi klepe napínací kladka řemenu. Když je auto nastartované a zatlačíš na ze spodku auta šroubovákem na tuto kladku mělo by klapání přestat, protože řemen opět dostatečně napne. Pokud se tak nestane, problém bude jinde. Je to jednoduché na vyzkoušení, takže to pak můžeš buď vyměnit a nebo vyloučit z možných závad :)

Byl to myslím tento díl:

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... jeLvnwDrw=
Koupím, nehořlavý kryt kapoty v motorové části, případně plastový kryt, který vyplňuje prostor za blokem motoru (tento kryt se montoval jen na první mondea potom se přestal vyrábět)

Jindraktm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindraktm » 24.11.2012 11:20

Kez by to byla ta kladka,je to bohuzel to co se pise vys. Ale zatim drzi(klep,klep:D)

Odpovědět

Zpět na „motor - mondeo mk3 benzín“