Z kontextu me napadlo ze milan spis myslel dalnici ring kolem mestaHal9000 píše:Ty jezdíš po okruhuproto chceš Mondeo v naftě s automatem

Z kontextu me napadlo ze milan spis myslel dalnici ring kolem mestaHal9000 píše:Ty jezdíš po okruhuproto chceš Mondeo v naftě s automatem
To že máme každé jiné preference chápu. Nechápu jen tvoje smajlíkymilan26 píše:Každej máme jiné priority a sny, tebe baví 10 let starej Focus a já chci už pořádné auto![]()
Ale to jsme spolu už řešili myslim![]()
A co mu je ? Dufam, ze si ho pri tej 150-tke po "okruhu" nepridrel. Nemam rad 1.6i, ale takuto smrt tomu inak spolahlivemu motoru neprajem. Tu si zasluzi iba 1.6HDI FAP.milan26 píše:Teď mam svého krásného černocha a jsem na něho hrdej, ikdyž je teda hodně nemocnej![]()
...kazdy chvali to, co ma v garazi...nikdy nepochopim debaty na fore, ked niekto nadava na motorizaciu, ktoru ma iny...asi mu vyhovuje inak by si ju nekupil ze...mam na ST ale naco ho budem kupovat ked to nevyuzijem...aby mi sused zavidel a ostatni na fore chvalili ?V12 píše:Nemam rad 1.6i
Hal9000 píše:To že máme každé jiné preference chápu. Nechápu jen tvoje smajlíkymilan26 píše:Každej máme jiné priority a sny, tebe baví 10 let starej Focus a já chci už pořádné auto![]()
Ale to jsme spolu už řešili myslim![]()
![]()
. Jsi hlupák když napíšeš takovou blbost.
Psal jsi o okruhu, a to když řekneš člověku co má rád auta, pochopí, že tím myslíš okruh typu Brno, SPA atd. Proto jsem reagoval pobaveně, protože vím, jako už každý tady, že tvůj zasloužený sen je velké, silné, komfortní auto v naftě a s automatempobavení tudíž nebylo způsobené autem typu Mondeo
A nevím proč se mi posmíváš s deset let starým Focusem. Mám ho rád, i když ho v dohledné době nahradí nejspíš ST170. A to je auto, které má naproti Mondeu v naftě a automatu koule. A přesto se tvé volbě auta pro začátečníky 16+ nesměji.
Co z toho plyne za vyhodymilan26 píše: Ty máš naježděno, co ja nacouváno ty +16![]()
Ja osobne nechvalim to, co mam v garazi, pretozeKUTY píše:...kazdy chvali to, co ma v garazi...
Autor vlakna dostal niekolko velmi mudrych odpovedi. A to hned na zaciatku. Dali by sa zhrnut nasledovne :KUTY píše: a toto vlakno sa ubera uplne do riti takze zakladatel asi vela rad od vas nedostal
Aha, já chytrák si myslel že užívat si jízdy po okruhu znamená něco jiného než Pragring.milan26 píše: a chci si užívat jízdy po okruhu
Hal9000 píše:Aha, já chytrák si myslel že užívat si jízdy po okruhu znamená něco jiného než Pragring.milan26 píše: a chci si užívat jízdy po okruhu
Jsi úplný ......, jestli chceš napíšu ti to do SZ. Prostě jsem to pochopil jinak, zeptal se se co tím myslíš a ty se vysměješ a uděláš z toho frašku. To není o to poučovat pražáka, ale domluvit se s blbem. S tebou to bohužel nejde a tím pádem už na tebe nebudu reagovat
Jinak rada zakladateli. Pokud doteď jezdíš dvoulitrem a nevadí ti náklady, vůbec nespekuluj a počkej si na pěkný 2.0 107kW s jasným původem
Hal9000 píše:Jinak rada zakladateli. Pokud doteď jezdíš dvoulitrem a nevadí ti náklady, vůbec nespekuluj a počkej si na pěkný 2.0 107kW s jasným původem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů