to te vyjde na podobne penize jako jine s min najeto .tomason píše:No jo ,ale má xenony,navi,aut.klimu šul nul cena stejná teda + dovoz no .
Nazor na vyhlednute Mondeo - vse az moc ruzove
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nazor na vyhlednute Mondeo - vse az moc ruzove
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
xkein píše:aha, tak nevim co jsem zadal spatne?
V cem jsem nepoucitelny?
Díky
v tom, ze kdyz si to tu proctes, tak zjistis, ze uz dost mamlasu si vybralo nove Mondeo za super cenu a nepamatuji si, ze by se nekdy nejednalo o pruser. Vazne si myslis, ze 2 roky stare auto s puvodni cenou kolem 600-700 tis. se po 3 letech proda za 240 vc. marze pro dovozce, kdyz bude ve slusnem stavu a s relativne malo najetymi km? Ale ja Ti svuj nazor nevnucuji, jen mi prijde trochu zvlastni, za co jsou lide schopni vyhodit relativne asi tezce vydrene penize. Jestli Ti muzu radit, nekoukej na ne to, aby cena byla co nejnizsi. V teto branzi se to fakt nevyplaci.
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
-
- Nováček
Otázka je, v jaké stavu je ta automatická převodovka.
F1 2003 1,6 combi Silver Mondust
- Nicco
- Zkušený
Autoplace aj na mna posobi dobre, tiez sa mi paci, ze to fotia aj zospodu, osetria podvozok a vymenia (ak je to potrebne) ramena, vyfuk, tlmice, sabilizatory,... a rozvody a zapisu to do servisky.
Ohladom automatu pisali v Autojetinach, ze vo Focuse to prezije nieco nad 100tkm (samozrejme v meste to odide skor, na dialnici neskor) a oprava nie je mozna (v bzenych relaciach - mozno to niekto dokaze) a nova stoji 150t Kc. Proste klasicky sekvencny automat z 90tych rokov, ked sa vzil nazor, ze automat nie, ten sa kazi.
Ohladom automatu pisali v Autojetinach, ze vo Focuse to prezije nieco nad 100tkm (samozrejme v meste to odide skor, na dialnici neskor) a oprava nie je mozna (v bzenych relaciach - mozno to niekto dokaze) a nova stoji 150t Kc. Proste klasicky sekvencny automat z 90tych rokov, ked sa vzil nazor, ze automat nie, ten sa kazi.
Opel Astra J ST 2011, 1.4T/103kw,
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~
-
- Nováček
Shodou okolnosti jsem byl v patek sluzebne v Praze a na ceste domu jsem se stavil na miste a na auto se podival. Vypada dobre, jede dobre, ale ta cena je jak rikate celkem nizka. Ted je otazka kde je zakopany pes. Doklady vypadaly taky v pohode. Je tam pry vymeneny takovy ten zaklad (olej, filtry, pumpa).
Mam autoplace zarazeno jako slusny bazar...ale cena je proste nizka.
Uvazoval jsem takto, musi na tom vyvarit aspon 30k (muj odhad aby jim stalo za to se s tim drbat), neco s tim delali-ty filtry atp. ten nalesteny podvozek atp. rekneme ze to sezralo taky cca 10k, naklady na dopravu a administrativu 5k (pocitam ze toho delaji vic najednou). Tak to auto museli koupit nekde kolem 195 000 vcetne DPH, je pravda ze po 3 letech provozu je to brutalni propad ceny noveho vozu.
Priznam se, ze mam v hlave zmatek.
Napadlo me, ze jestli me to vcas neprejde, tak se zkusim zeptat jestli by me s tim nechali zajet do autorizovaneho servisu na prohlidku a podle toho bych se rozhodl. V okoli jsem zjistil ze jsou nejaky dva servisy ford. Kolik myslite ze by tam prohlidka mohla stat?
Mam autoplace zarazeno jako slusny bazar...ale cena je proste nizka.
Uvazoval jsem takto, musi na tom vyvarit aspon 30k (muj odhad aby jim stalo za to se s tim drbat), neco s tim delali-ty filtry atp. ten nalesteny podvozek atp. rekneme ze to sezralo taky cca 10k, naklady na dopravu a administrativu 5k (pocitam ze toho delaji vic najednou). Tak to auto museli koupit nekde kolem 195 000 vcetne DPH, je pravda ze po 3 letech provozu je to brutalni propad ceny noveho vozu.
Priznam se, ze mam v hlave zmatek.
Napadlo me, ze jestli me to vcas neprejde, tak se zkusim zeptat jestli by me s tim nechali zajet do autorizovaneho servisu na prohlidku a podle toho bych se rozhodl. V okoli jsem zjistil ze jsou nejaky dva servisy ford. Kolik myslite ze by tam prohlidka mohla stat?
- Nicco
- Zkušený
Zalezi co tam budu robit. Tipujem tak 2000czk. Spotrebak zistis v akom je stave pomerne lahko, problem ale je, ako zistit v akom stave je cely CR system, bez vymontovania a premerania na stolici.
Opel Astra J ST 2011, 1.4T/103kw,
- tomason
- Test driver
tak zbývá jen havárka ...
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zda je jedná o bazar na Barrandovské ulici,xkein píše:Mam autoplace zarazeno jako slusny bazar
V okoli jsem zjistil ze jsou nejaky dva servisy ford.
tak jak píšeš, že jsou v okolí dva servisy
tak jeden je Ford AMB na Ořechu a ten druhej je http://www.ford-slivenec.cz/ tam prodávaj taky ojetá auta a co jsem koukal tak se tam auta moc ani neohřejou a poměrně často tam lidi kupujou, ale nechci jim dělat reklamu
a je to zároveň prodej autodílů
-
- Nováček
Jo je to na Barandove.
Taky me napada jedine bouracka, i kdyz to byl muj prvni dotaz s upozornenim ze cena je nizka. Borec se dusoval, ze bouracky vubec nevozi a jestli to v CH bylo bouchle tak ne na totalku (rozumej to dostalo do blatniku, dveri atp.) a byly vymeny cele dily. Ze PRY se z operaku totalni bouracky ani nedrazi.
Mate nekdo zkusenosti s nekterym s tech Barandovskych servisu?
Taky me napada jedine bouracka, i kdyz to byl muj prvni dotaz s upozornenim ze cena je nizka. Borec se dusoval, ze bouracky vubec nevozi a jestli to v CH bylo bouchle tak ne na totalku (rozumej to dostalo do blatniku, dveri atp.) a byly vymeny cele dily. Ze PRY se z operaku totalni bouracky ani nedrazi.
Mate nekdo zkusenosti s nekterym s tech Barandovskych servisu?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nemusi to byt bouracka ber jeste to ze je to "socka " kazda vybava navic neco stoji a na sluzebak neni treba . nema to dvouzonu , xenony , parkovaky , hagusy , alu . to jsou veci ktere cenu zvedaji . jestli to koupily v nejakem paketu tak jim treba staci min , nevim .
ja jedineho co bych se bal je ta prevodovka , vem to tak ze si to koupis nove zaplatis si zaruku do 150000km a na 4 roky , a jezdis , cokoliv odejde jde na zaruku , jakmile nektera z veci rusicich zaruku uplyne tak se to proda . a jak jsem nekde psal , do automatu se moc nikdo na opravy nehrne a prevodovka nova stoji cca 140000 + prace a neda se na ni krom nejakeho krytu koupit vubec nic . nevim co takova prevodovka vydrzi ale myslim ze nejlepsi leta ma za sebou . ale je to kazdeho vec , jak se rozhodne ale ja osobne bych - kdyz bych si kupoval auto s takovým najezdem , tak bych si taky zjistil ceny a dostupnost dilu abych pak nemusel chodit s mokrým hadrem na cele kdyz by mi neco odeslo a nedalo se to sehnat . ( jen priklad odtahovka najezd pres 200t , zacala mi hucet prevodovka , ve fordu mi rekly ze oprava je cca 30tkc a vic , tak uz mam jednu koupenou doma a cekam az to odejde abych ji jednak mel pripravenou a nestalo auto treba pul roku nez bych ji nekde sehnal )
ja jedineho co bych se bal je ta prevodovka , vem to tak ze si to koupis nove zaplatis si zaruku do 150000km a na 4 roky , a jezdis , cokoliv odejde jde na zaruku , jakmile nektera z veci rusicich zaruku uplyne tak se to proda . a jak jsem nekde psal , do automatu se moc nikdo na opravy nehrne a prevodovka nova stoji cca 140000 + prace a neda se na ni krom nejakeho krytu koupit vubec nic . nevim co takova prevodovka vydrzi ale myslim ze nejlepsi leta ma za sebou . ale je to kazdeho vec , jak se rozhodne ale ja osobne bych - kdyz bych si kupoval auto s takovým najezdem , tak bych si taky zjistil ceny a dostupnost dilu abych pak nemusel chodit s mokrým hadrem na cele kdyz by mi neco odeslo a nedalo se to sehnat . ( jen priklad odtahovka najezd pres 200t , zacala mi hucet prevodovka , ve fordu mi rekly ze oprava je cca 30tkc a vic , tak uz mam jednu koupenou doma a cekam az to odejde abych ji jednak mel pripravenou a nestalo auto treba pul roku nez bych ji nekde sehnal )
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mno tak ten Slivenec mám kousek a několkrát jsem tam kupoval nějaký věci, když tam není šéf, tak tam je jeho zástupce a dělá mi už ceny na náhr. díly a nechal jsem si tam měnit na escu pojistkovku a vše bez problému a v AMB na Ořechu jsem kupoval fakoně co mám teď
- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
mouse píše:když tam není šéf, tak tam je jeho zástupce a dělá mi už ceny na náhr. díly

Tak to je nejspíš zase slušnej oddíl ...

-
- Nováček
Mohl by mi někdo prověřit km?
VIN :WFOGXXGBBG8B26843
VIN :WFOGXXGBBG8B26843
-
- Nováček
Neukoncuju toto tema, ale presto chci uz ted vsem co napsali podekovat. Primelo me to premyslet a zjistovat. Nerikam, ale soucasne ze jsem premysleni nad tim autem uz vzdal.
Zacal jsem zjistovat co ten servis automatu muze stat. Novy automat pry az 160k (jak uz tu bylo psano). Repas cele prevodovky cca 80k. Tak jsou to zajimave polozky, ne ze ne...
.
Nevite nekdo jak je to s manualem u tohoto motoru a typu vozidla? Jake naklady se daji cekat u nej? Co odejde pri najdedu kolem 130tisic pripadne co stoji uplne nova prevodovka?
Zacal jsem zjistovat co ten servis automatu muze stat. Novy automat pry az 160k (jak uz tu bylo psano). Repas cele prevodovky cca 80k. Tak jsou to zajimave polozky, ne ze ne...

Nevite nekdo jak je to s manualem u tohoto motoru a typu vozidla? Jake naklady se daji cekat u nej? Co odejde pri najdedu kolem 130tisic pripadne co stoji uplne nova prevodovka?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
predpokladana zivotnost DPF je 120000km , nikde neni psano ze se musi menit a ze odejde v 120t , da se vyradit ale zatim to moc nefunguje , redi to olej a jsou s tim jen starosti - vlastni zkusenost , jinak o vadných strikach jsem neslysel , o turbu taky ne ale znamy uz vse co mel prodal (asi 6motoru kompletních ) . v pomeru co je zde navozene je to asi ae mizive procento . vim ze nekdo mel problemy se startama , dokonce se mu to auto vratilo a vyresil to po roce a po vymene vsech veci vcetne motoru ani jsem se neptal co to stalo .
me ted ve 150t zacala klouzat spojka ale to je spotrebak , vymenene tlumice , desticky 2x , DPF , kotouce , kupoval jsem se 110t km a investice z dva roky byly asi 30000kc , to jsou moje zkusenosti .
me ted ve 150t zacala klouzat spojka ale to je spotrebak , vymenene tlumice , desticky 2x , DPF , kotouce , kupoval jsem se 110t km a investice z dva roky byly asi 30000kc , to jsou moje zkusenosti .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé